Hei! For øyeblikket sitter vi på Lars sin hytte og ser på film, snart skal vi ta båten til byen og spise på resturant alle sammen. Har desverre ikke hatt mulighet til og blogge, men er tilbake når jeg er hjemme! Storkoser meg her i Kragerø <3 Vi snakkes når jeg kommer hjem igjen!
hallo! nå sitter jeg og spiser frokost og skal snart ned på noen greier i forbindelse med konfirmasjon. blir der omtrent hele dag så det kommer til og bli dårlig blogging. blogger heller når jeg kommer hjem! i går var forresten en super kveld <3 og igjen, takk for alle kommentarer. snakkes senere! /mobilblogg
Ah så deilig og være hjemme igjen, ingen ord kan beskrive hvor godt det var og dusje og ligge i sin egen seng igjen, legger ut bilder senere, har ikke sovet noe i det hele tatt så skal sove nå, vi blogges etterpå!!
Heii! Blir nok ikke mer blogging i dag, er blitt enda sykere. Feber,hodepine og sliten i kroppen, you name it. Så da blogger jeg heller i morgen. Ha en fin kveld, /mobilblogg
Hei! Er i Oslo og skal akuratt til og legge meg nå. Har hatt dårlig med tilgang til pc i dag så derfor har jeg ikke blogget. Har gjort utrolig mye gøy i dag også, skal blogge om det når jeg kommer hjem :)
Hei dere! Det blir ikke blogging før i kveld, for øyeblikket sitter jeg på Lillehammer ekspressen på vei til Lillehammer så klart. Blogges senere! Ha en fin dag, det skal jeg :)
Heisann! Rekker dessverre ikke og gå på datan før jentene kommer, så dere for nøye dere med et mobil innlegg, rett etter skolen dro jeg til byen og kjøpte noen greier.  I kveld kommer også Elisabeth og da drar hun, jeg og Mari videre, koselig
Nå skal jeg i kirka, vi blogges når jeg kommer hjem! Ha en fin dag ;*
Nå sitter jeg og Mari på en resturant på Aker brygge, vi skal snart til karl Johan for og shoppe litt mer! Kjempe fornøyd med innkjøpene så langt! Viser det i kveld :) ha en fin dag!

Liivet!
Nå har vi friminutt :D Til halv 3 i dag skal vi bare lage mat, chill! Nå sitter jeg med noen jenter og prater og Chillern! Senere i dag drar jeg & Mari til Oslo , rekker og blogge før vi drar da :)
Hei! Nå mobil blogger jeg, for øyeblikket sitter vi og ser på film. Vi er snart ferdige for dagen, frister aller mest og dra hjem og sove, men jeg skal på fotball trening så.. Forresten dette innlegget skulle bli postet kl 2..
Da stikker jeg på trening :) snakkes i kveld eller i morgen. Ha en fin kveld
Blogger mer siden. Svarer på spørsmål i kveld :)))
<3<3for ingen blogging, men har jo vært i sverige, og vært heeeelt opptatt av å være med kjæresten min da jeg kom hjem. og forresten, i dag kommer eila hjem! HERLIG

men sorry for null blogging altså, men jeg har hatt en utrolig fin tur til sverige, og noe fine dager med kjæresten, kan man få det bedre?


hvem kler kjolen best? hayden panettiere eller eva longoria atte min lille jente, eila ring er i spania. men så søt som hun er hadde hun mast på å få bli igjen her å være hos mormoren sin fordi hun ville verken reise fra meg eller markus. og som dere sikkert har lest i forje innlegg så har jeg fått æren av å blogge for eila, men noen dager til uken så blir det null blogging verken her eller min - eller kanskje, men mest sannsynligvis ikke. fordi jeg reiser til tremenningen min i svergie, og da tror jeg vi gjør litt andre ting enn å sitte på nettet siden det er 1 år siden sist vi møttes.

men vet dere hva? eila er jenta mi. eller lillesøsteren min, og hun er rett og slett verdens beste søster. man finner ikke herligere. hun støtter meg uansett hva, og jeg kan snakke med henne om  alt, og når jeg sier alt så mener jeg ALT.

men fortsett å gå innom eila sin blogg selv om det blir stille om noen dager - ikke glem at denne bloggen er ikke borte uansett. 

kamera nikon d3000//linse nikkor 18-55//fotograf nini - blogget av living my life as kristine larsen // http://tiia.blogg.nofornøyd eila? haheaeaehae <3 vet jeg egentlig ikke lager design mere. men morten vettu, ilu<3
- karoline haugestølHeisann søte lesere

Istad dreiv jeg å søkte litt på nettet, og jeg har funnet ut ossen man lager foundation, og det er serriøst så enkelt!
Og her skal du få oppskriften!
Det du trenger er da:     krem,og pudder, en liten boks/skål, eller vis du har
    noen tomme små krem bokser f.eks.

- Du strarter med å finne diverse kremer, hvite så klart, litt tynne og litt tjukke kremer.

- Også putter du kremen oppi boksen, boksen må ikke være papp.

-Så når du har puttet kremen oppi, putter du diverse puddere, som feks, hm pudder.
     puddere må være most, du kan mose det med en skje, så putter du puddere oppi.

-Når du har puttet puddere oppi er det bare og røre, men en skje eller noe annet.

- Så rører du så det nesten blir klomp-fri, det er seffølgelig ltt klopmer oppi, men det går
      utover når di smører det i annsiktet.

- Så kan du bare kose deg med din egen foundation!


Hvorfor bruke 200 på en foundation som du kan lage selv?

Så tar du litt på fingeren, og smører det utover der du skal ha den
eller du kan teste den på hånden!

Her ser den da veldig hvit ut, men blitsen traff der akuratt.
Smør det utover!

Du ser det kansje ikke så godt, men det funker fett!

Så dette skal jeg serriøst begynne med!
Men stikker nå, farmen! Aha, kos


HAR DU TENKT Å LAGE DIN EGEN FOUNDATION?
Blogges, eila


Heioghåå!

Idag så tokk jeg med meg kameraet på skolen, og da vet du kansje hva som skjer? masse bilder.
Og her er mange av de, btw, nå natter maria♥

Noen av de, maria har allerede sovna, boooring, men jeg skal vekke henne da! Og det er header på vei+ en 'ikke' hyper video, haha, blogges♥


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits