Hei! Dette blir mest sansynelig det første og siste innlegget som blir i dag.. Har en matte prøve i morgen som jeg engang ikke visste om.. Så i kveld blir det masse øving! Skjønner sånn seriøst ingenting av det vi skal ha om. Pytagoras og masse tull.. I dag har jeg vært på sang audition, drit flaut da... men jeg tror det gikk bra. Det sa hvertfall "dommerene" . Også så vi på film fra klokken 12 til halv 3, ingenting og klage på akuratt :-)

Koste meg på bussen jaa... Åherregud, har på følelsen av at den prøven kommer til og gå rett i dass. Hater matte, rett og slett, det værste faget! Men isteden for og klage får jeg vel heller sette i gang og lære meg disse tingene...

Liker du matte?


And be happy ♥
Dritbra kveld! ÅÅÅ, sliten i beinaa. Vet om noen som kommer til og bli støle i morgen. Har egentlig ikke så mye og si, festen var drit gøy, men tok ingen bilder da... Vet ikke jeg, men det er vel ikke så normalt og fly rundt og ta bilder av at folk dirtydancer (?) Den var lei da..Dette var det jeg hadde på meg. Jeg og mormor var en tur på CC i dag... og da fant jeg noe jeg bare måtte ha. Syntes dette var mye finere en det andre jeg egentlig hadde tenkt og ha på meg. Håper dere hadde en koslig kveld, det hadde jeeg. Hvertfall noen deler av kvelden..

Er du mye på fest?
Heej! I dag har jeg desverre ikke hatt mulighet til internett, så det ble ingen blogging. Har vært på sånn kick-off greie og det var faktisk ganske gøy. Ble litt kjedelig tre timer i strekk, men utrolig koslig. Jeg er sykt støl, jentegruppen som jeg danser i dro liksom og danset før skolen i en time, og etter skolen i en time. Så blir mye dans for tiden, har en video som jeg tenkte og legge ut hvis det er greit for de i gruppen.Hehe, før vi skulle dra hjem.Fra kirken. Martinemin♥ I dag spiste vi hjemmelaget pizza til middag, noomnom. Skriv gjerne i kommentarfeltet om dere vil se dansevideon :-)
Nå har jeg akuratt tatt bilde av det jeg tror jeg skal ha på meg på lørdag, hvis jeg ikke tar en kjole daa. Åå, gleder meg så utrolig mye til og bare glemme alt og ha det dritgøy på lørdag! Skal på CC en tur i morgen og kjøpe falske vipper og noen nye høye sko. Så blir sikkert innkjøp.Mehee. I morgen skal jeg forresten på sånn greie i forbindelse med konfirmasjonen min. Med alle andre som skal konfirmere seg samtidig, det blir nok litt koslig det. Gleder meg til og møte mange av folkene fra andre skoler :- ) I morgen tidlig skal jeg på fleksi-tid for og øve til dansen fant jeg ut... Sååå, da kan vi sikkert ta en video.

Hva syntes dere om antrekket?Ntaa, kjekkaser!

♥♥ Heh, chillan på skoleen. I dag har vi hatt sånn danse greie, syykt gøy da! Forsattt utrolig flaut at alle kom, men koslig at de syntes vi var gode til og danse daaa? Haha.. når alle hadde dratt ble jeg og Anna igjen i en og en halv timee, wtf - skolens lys! Og Hassan som hjalp oss med dansen, sykteste movsaa daa. Kan sikkert få noen til og filme oss når vi har framføring så dere kan se. Tror jeg skal legge ut det jeg skal ha på meg på lørdag, hvis dere vil deet? :- ) Senere i dag vet jeg ikke hva jeg skal. Får vel øve litt til prøven i morgen og kansje være med en kompis av meeg♥ Håper dere alle får en fin dag, så blogges vi senere.

 
Hej! Orket ikke og blogge i dag, måtte øve til RLE prøven vi skal ha på fredag, også har jeg vært og trent. Kjenner det godt over hele kroppen for og si det sånn.. Men jaa, kommer bedre tilbake i morgen :)Haha, som du sikkert ser er humøret mitt veldig opp og ned for dagen... Glad i det ene øyeblikket, sur i det andre - skål for tenåra a folkeens! Got to luv it. Gleder meg utrolig mye til dans i gymmen i morgen, håper bare ikke at det ikke kommer masse folk og ser på, det er så kleeeint.

Mye humørsvingninger for tiden?
- Gutter som er playere.. hvafaen er tingen egentlig?- De som skal klage over hver jævla ting, vær heller fornøyd da! Sitat; kristian, haha, døde.

 

- Når rommet mitt er ryddig og jeg får besøk og besøket drar igjen, og det er døds rotete. Tror du jeg ryddet det for at du skulle vræke det eller?!

 

- Når folk ikke tar telefonen, er ikke så mye bedre selv, men åååh. Det gjør meg så forbanna rage!

 

- At det er noe jeg vil, også får jeg det ikke til.. faen a!

 

- Når jeg har brukt timevis på og fikse meg og skal ut, og mamma bare; "du kan ikke gå sånn"


- Når folk faker latteren sin, hvafaen du høres ut som en hes rotte!!- Når lærerne holder oss igjen bare fordi en jævla gutt har funnet ut at det er gøy og hoppe rundt i klasserommet som en monki. Ååå, klikk

 

- At de søte guttene er så kort tenkte... Bestem deg for hvem du vil ha aa.

 

- Når jeg har sett på en genser drit lenge, og bestemt meg for og kjøpe den. Så er det bare for store størrelser igjen for meg, vææ - daa flyr jeg i taket.

 

- Når lærerne sjekker leksene, hvafaen - hva tror du fritiden min består av?!

 

Mehee, sur i dag ammaaa.

 
Hei dere, orker egentlig ikke og beklage for null blogging, som overskfiten sier, så er det ikke helt min dag. Er utrolig sliten, og i dårlig mood... Ting går ikke alltid som jeg vil, og ikke som jeg ønsker heller. Noen ganger må man tenke på seg selv, og hva som er best for en.. Selvom det eneste man sitter igjen med er et knust hjerte.

Men som alle sier - "tiden leger alle sår". Og det er faktisk sant.. Ting blir bedre med tiden. Er så heldig og ha så utrolig mange flotte venner ved min side, og det er jeg utrolig takknemmelig for! ♥ Gleder meg utrolig mye til helgen da, da blir det fest igjen. Har på følelsen at den kommer til og bli suuper. Kan godt legge ut det jeg skal ha på meg på lørdag etter treninga. Er mye med skolen for tiden og sånt, og noen ganger blir det rett og slett for mye.. Skal prøve og få laget et innlegg til i kveld. Alt for dere, smask!
Heisann! Nå har jeg akuratt kommet hjem fra treningssenteret, og det var som forventet - godt og få trent igjen. Etter vi hadde trent i 40 min så badet vi, god måte og avkjøle seg på. Vi tok i ekstra spurt på slutten når vi løp på den løpe maskinen, også hoppet vi rett i vannet. Hoppet fra 1´ern og greier, haha... Var drit tørst på slutten, såå takk for vannet eriik♥

Wooooow, flinka!

Hoho, flinkami!

Hihi, ble litt mange bilder. Menmen, har på følelsen at jeg kommer til og være utrolig støl i morgen. Huff.. Men nå står Hotel Cæsar og brownies og melk for tur. Håper dere har hatt en fin kveld :- )

 
Hei! Nå stikker jeg på trening med Mari, blir godt og trene litt igjen veel. Tar med kameraet, vet ikke om det blir så veeldig mange bilder, men sikkert noen. Men nå må jeg pakke det jeg skal ha med, snakkes i kveld.Ntåå, bildet er i fra skolen i dag. Larsii♥ Etter skolen i dag hadde jeg besøk, koskoos :- )

Hva skal du i dag?
Hei! Nå har jeg akuratt kommet hjem fra bestis ♥ Beste helgen på uuutrolig lenge. Har kost meg kjempe masse, en helg fylt med latter og dårlig humor. Litt over 3 så dro vi på badeland, hehe - litt skuffet da vi ikke fant noen kjekke gutter daee... Men utrolig koslig uansett. Så spiste vi middag også ble jeg hentet.Shakiraa♥Ååå, beste som finnes!

Hehe, peent. Men jentami ♥ Men nå skal jeg se på noe på TV. Snakkes senere :) Hva har du gjort i dag?
Halloo. For øyeblikket sitter jeg med Mia♥ Utrolig koslig kveld i går. Møtte hun på CC rundt to, også gikk vi bare rundt egentlig. Litt over 4 dro vi til meg, sånn at jeg fikk pakket det jeg skulle ha med. Så gikk vi til Stadion, og så på kampen, og var med noen søte mennesker og da. Hihi, så dro vi til Raufoss. På vei ned til stasjonen ble vi nesten påkjørt og greier... To blonde jenter på en vei, nooot good.

Når vi kom til Mia, spiste vi tacoo (♥♥) Så tok vi litt misslykkede bilder. Også satt vi på datan og chillan maax :- ) Snart skal vi på badeland, tror jeeg? Mehe, vi tar med kameraet dit. Så da blir det sikkert bildeer da. 

Har du hatt en fin helg?
Hei! Nå drar jeg ned på CC for og møte bestis♥ Vi tar sikkert noen bilder, såå stay tuned. Blir et hasteinnlegg, hater det egentlig.. men det er bedre en ingenting. Så håper dere får en fin daag :)Nye jakken ♥ ææ. love

Hva skal du i dag?
You can not always see them, but you know they always there ♥
Holaa! Skal snart en tur på CC med verdens beste mamma :) Skal se på noen nye sko osv.. ble litt innkjøp i går, kjøpte blandt ny utejakke, er utrolig fornøyd. Kan sikkert legge ut innkjøp senere ellernoe. I dag har jeg bare vært på skolen, koslig som vanlig det. Olav sa jeg skulle hilse til han, så hei Olav ♥ Har faktisk noen bilder fra i går og i dag fra skolen, såå here you go;


Guttaa♥
Sånn vetduu. I morgen skal jeg møte Mia, og Jacob. Også kansje sove hos Mia♥ Håper på det!! Senere i kveld skal jeg bare slappe av litt. I stad skypet jeg med Lars og Kristian, alltid like koslig det veel. Men nå skal jeg fikse meg litt, før det bærer videre nedover til CC. Ha ei koslig heelg alle sammen :- )

 
Nå stikker jeg på cc med verdens beste. Er ikke sikkert nettet er her når jeg kommer tilbake, så blogger når jeg først har muligheten. Gleder meg utrolig mye til helg, åå, blir så godt og soveee. Haha, føler det har blitt standard meg hver gang det er helg. I går powernappet jeg i 2 timer, og våknet i sjokk og bare "wtf, hvor er jeg" haha. Fikk tilbake nynorsk prøven i dag, fikk 5 på den. Utrolig fornøøøyd!

Heh, sniken. Men nå må jeg stikke. Ha en fin kveld :- )
Endelig er nettet tilbake! Wii. Skal snart fikse meg for og dra til byen med verdens beste jente♥ I dag har det vært en utrolig chill skoledag. Spise kakeee, og danse i gymmen. Sykt flaut når vi skulle stå og danse i en liten sal, så kom alle 98´erne og 10ende klassingene, og der sto vi og shaka i dansen liksom. Åå, flaueste..

Hjerteeee.

Hva skal du i dag?
HEEEEI! Blææ, nettet her vært nede så og si i hele dag... og det er det forsatt. Koblet meg på naboen sitt nett jeg.. heh. Det kommer nok til og klikke snart, så jeg håper nettet er tilbake igjen til i morgen.Jup, har på følelsen at det kommer til og klikke straaks, så vi blogges neste gang jeg har mulighet til nett. I dag har jeg vært og tatt sool (ah, love) Og vært med noen folk ♥ Håper dere hadde en fin dag :)
Heia! I kveld har jentene vært her, og de er her forsatt. Vi skal snart legge oss, eller kjenner oss rett.. så det blir nok ikke enda. Men må jo prøve snart, skal jo tross alt på skolen i morgen. Har vært en utrolig koslig kveld, vi har sett på frustrerte fruer, tatt bilder og spist godteri. Hehe, usunn tirsdag ja...

Setter pris på kommentarene som har kommet inn :-)

 
HEI! I dag er det helt usaklig fint vær ute. Sol og ikke så alt for kaldt :)

I kveld er det frusterte fruer, åå livet ♥ Har ventet en hel uke nå... Så etter det er det The big C ellernoe, som også er utrolig gøy. Skal rydde rommet mitt, og spise litt. Senere får jeg besøk eller i KVELD da, så da må det jo være litt ryddig. Photoshooten er forresten i morgen i steden, så vet dere det. Legger ut bildene derifra når jeg får dem :)

Er det fint vær der du bor?
Hei! Nå sitter jeg og gjør litt lekser faktisk... Skal ha en engelsk framføring i morgen med Anna & Ida, og vi har ofc ikke startet... Eller vi skulle egentlig ha om Spania, men fant ikke så mye fakta/historie og dele på tre personer. Så nå skal vi ha om Justin Bieber (♥♥♥) i steden for. Og det gjør meg INGENTING. Så skal begynne på den nå, og senere skal jeg se filmen, igjeeeen. Så jeg satser på og bli ferdig før hotel cæsar, får også besøk av den beste gutten senere i dag :) Så får se hvor mye blogging det blir i dag...Hoho, tatt i dag tidlig - trøtt sa du? Ohyes, det var et rent helvette og stå opp i dag tidlig. Helg in my heart liksom! Men juup, får nesten starte jeg hvis jeg skal bli ferdig med alt. Ha en fin dag :- )

Hva skal du i dag?

 
Heia! Nå har jeg akuratt dusjet og rettet håret. Er forsatt sminkefri og sitter i koseklærne. Chillern max 4 på en søndag er jo bare kos :) Senere i dag skal jeg rydde opp resten av klærne. Har forresten flyttet opp og er utrolig fornøyd med rommet! Legger ikke ut bilder før det er helt ferdig, skal på Ikea neste helg, så da blir det bilder.Til dere som har lurt på om jeg bruker extensions ; Nei! It´s all real :)

Skal prøve og få blogget litt bedre i dag, ta litt bilder osv. Håper dere får en fin daag.
Meheee... ååå♥Heia! Nå har jeg nesten akuratt kommet hjem fra skolen... brukte litt langt tid på og gå. Nettet har vært nede de siste dagene, så har ikke fått blogget desverre. Nå skal jeg på megasun med jentene, også er det sushi og film med mamma! Åååå, koslig dag♥Dagens outfit. Tar med speilrefleksen, som en unnskylding for at jeg ikke har blogget, så da blir det bilder. Kan vel ikke si det blir så pent uten sminke, men ok. Endelig er det helg, så uuuutrolig godt. Åh, skal sove masse masse (♥♥♥) Blitt mange powernapper denne uken, og da blir det til at jeg aldri legger meg om kvelden. Det må det bli en stopp på... men kan ikke noe for det, det er sååå godt!!! Prøver forresten og bli så brun som mulig.. har en tendens til og bli like hvit som snen om vinteren. Men juup, håper dere får en fin daag :- )
Nå har jeg akuratt sett på Hotel Cæsar og spist litt sjokoladekjeks, yummi. I morgen skal jeg endelig på skolen igjen, gleder meg til og se folkene igjeen! Blir litt slitsomt og gå på krykker hele dagen i morgen da, men skal nok gå greit. I helgen skal jeg flytte opp, så hele søndagen blir brukt til og flytte møblene mine opp til det nye rommet. Gleder meg utrolig mye. Og tirsdag blir det natting med jentene ♥

Forresten redigerte jeg et bilde, med brunt hår og blå øyne. Vet ikke helt hva jeg syntes jeg, men er litt morsomt med forandring.Hva syntes du?
Hallo! Nå sitter jeg og hører på musikk og har akuratt fikset meg. Klokken halv ett skal jeg til legen... Må si dette har vært en knakende bra start på året. Hehe, my luck... Noen av dere har spurt hvordan jeg fikk den "modell jobben" Og svaret er ganske lett, det var ei som heter Mari som lurte på om jeg ville stille opp som modell.

Dagens outfit. Har virkelig ikke energi til og kle på meg noe fint i dag... Hehe, dritvondt og ta på seg bukse da, klarer så vidt og få på meg det. Men vi blogges senere :- ) Ha en fin dag.
Vil bare si det til deg/dere som kommenterer dritt, stakkars deg... Du må ha et hardt liv fylt med sjalusi ovenfor andre mennesker. Liker du ikke det du ser, vet du hva? Jeg bryr meg faktisk ikke. Hvis du ikke har noe annet en stygt og komme med, så hvorfor i helvette leser du denne bloggen da? Beklager språkbruket, men ja. Jeg skriver om det jeg vil, jeg legger ut de bildene jeg vil og til slutt jeg ser ut ossen jeg vil. Det har du ingen fuckings ting med! Skjerp deg... Hadde jeg vært deg hadde jeg bestilt en legetime fortest som mulig.

Vet ikke hvorfor jeg gidder og bruke energien min på dette crappet, men måtte få det ut. Sier bare lykke til i livet, og jeg tror du ikke har så stor selvtillit som du skal ha det til, siden du rakker ned på andre ;-)

Hei! Nå er nettet tilbake. I dag har jeg vært hjemme fra skolen på grunn av beinet mitt. Det gjør egentlig sykt vondt... klarer nesten ikke og gå, da må jeg isåfall ha noe og støtte meg på. Men jo, over til overskriften. Torsdag den 19 skal jeg på photoshoot, en proffesjonel. Blir sminket og ordnet der, og bildene blir tatt i et ekte studio. Blir utrolig gøy!


Har du vært på en proffesjonel photoshoot før?
Hei, nettet har ikke funket i dag. Så derfor ingen blogging. Blogger i morgen hvis nettet er tilbake. Dere som har kalt meg blond har helt rett, i dag klarte jeg og forstue beinet når vi gikk på skøyter... pft, go me.
Hei! Nå har jeg akuratt spist middag oppe hos mormor og morfar. Super koselig :-) Jeg og Celine gikk på rundt 9 kilometer på langrenn, we go girl! Kan ærlig si jeg kjenner det litt i lysken nå.. men utrolig deilig og ta seg en skitur. Noe som helt klart burde skje igjen.Hohoh, you go girl! Kan si jeg ble greit sliten av og spurte på ski opp en bakke på rundt 100 meter. Godt jobbet, blir nok en skitur i morgen oog. ♥Går du mye på langrenn?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits