Nå skal jeg straks til og legge meg, er desidert trøtt for øyeblikket! Kvelden har gått utpå og se på TV, høre på musikk gå ned og hente brownie, gå opp og se på frustrerte fruer, ned og hente mer, og sett på tv. Sånn har det vært i hele kveld. Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg ikke har et eget kjøkken her inne..

I morgen tidlig tenkte jeg og ta meg en joggetur før jeg fikser meg. Så bærer det videre til raufoss til miagullet♥ Gleder meg så utrolig til og se bestejenta igjeen! Blogger helt sikkert før jeg drar, eller når jeg kommer hjem. Vi tar helt sikkert noen bilder, så stay tuned :-)Hva skal dere i morgen daa?
-# Den følelsen du får når den du liker sender deg melding/ringer deg

-# Den følelsen du får når du føler at noe har gått bra

-# Den følelsen du får etter du har vært på shopping-# Den følelsen du får når du spiser mat du eeelsker!

-# Den følelsen du får når du vet at vennene dine stiller opp-# Den følelsen du får når du våkner mandags morning og bare "fyyfaen for helg!!"

-# Den følelsen du får når du har glemt noe, og ikke kommer på det..

-# Den følelsen du får når noen du stoler på, backer ut

-# Den følelsen du får når du våkner opp til en solskinnsdag-# Den følelsen du får når du VET at nå kommer du til og komme for sent

-# Den følelsen du får når du er forelsket

-# Den følelsen du får når du vet at det kommer til og bli en jævlig bra dag

-# Den følelsen du får når du vet at du har tatt litt for mange usaklige bilder av deg selv-# Den følesen du får når du har det gøøy

Nå står lillyhammer for tur, så vi snakkes!


Nå sitter jeg og Mari og chillern på facebook og hører på musikk. Vi spiser godteri og har masse girl-talk, skal sove her i natt. Regner med at vi skal sitte oppe hvertfall en stund til. Siden jeg kom har vi egentlig bare tatt bilder og skypet med noen folk. Kan sikkert legge ut noen bilder senere. Ha en fiin kveld :)
Litt over tre i dag så dro jeg en tur på CC med Mari. Egentlig ikke så lurt i ogmed at jeg skal spare til vi skal til Oslo. Men som vanlig fant jeg noe jeg bare måtte ha.. Ble to ting da. Og toppen har jeg sett på en stund, og vurdert om jeg skal kjøpe den eller ikke, men i dag så bare gjorde jeg det.

Kjempe fornøyd med dagens innkjøp! Har ikke prøvd tørr-shampoo før, så det skal bli spenende og prøve den. Kan sikkert lage en andmeldelse om den når jeg har prøvd den et par ganger hvis dere er interissert :- )

Hva syntes du?
Hei! I dag skulle jeg som sagt til frisøren, våknet litt før 11 og sminket meg fort og så ble jeg kjørt ned til frisøren. Klipte tuppene og farget det. Suuper fornøyd! Ble enda litt blondere en jeg har, og håret er nesten like langt. Så skulle jeg ta buss hjem, så endte det med at jeg ikke rakk den. Så traff jeg på Hassan heldivis så vi sto og slo av en prat på fast and tasty. Og nå sitter jeg og ser på tv og skal rydde litt på rommet.

Gærne katt =)) I kveld blir det fotball trening,skype og frustrerte fuer. Tommel opp for kosedager ♥
Nå sitter jeg og skyper med Alexander & Johan Jørgen, haha - men de driver bare og gamer for øyeblikket daa.

Koser meg jeeg da! Forresten skal Alexander til syden i morgen, heldiig. ♥ Har du skype?
Hallo! Nå sitter jeg og slapper ava og ser på TV. Tok en powernap etter Celine dro, var utrolig trøtt! Endte med og sove i 2 timer ellernoe sånt.. ikke bra. Forresten ble livet mitt veldig kjedelig når Celine dro:

Wohoo! Neida, også noen bilder fra da Celine VAR her.

Nå kom akuratt det akuratt noen på døra mi og lurte på om jeg ble med ut. Hahah, jeg lå liksom og sov og chillan forran TV´en uten sminke så kom de daaa♥ Men skal ned og spise litt nåå, vi snakkes senere!

Gjort denne søndagen?
I nuet så sitter jeg og Celine og spiser frokost. Vi har akuratt tatt litt bilder. Solen forsvant akuratt da vi skulle ut og ta bilder, DEN er lei!Jesjes, noen av bildene :-) Hva syntes du?
Hola! Glemte helt av og poste dagens outfit i går, ble så mye annet jeg hadde lyst til og blogge om. Men legger det heller ut nå. Jeg og Celine la oss ikke nærmere før halv 4 i natt, så det har ikke blitt så mange timer med søvn. Men det holder vel! Nå skal vi snart fikse oss, så skal vi ut og ta litt bilder :- )Hva syntes du?
For øyeblikket så sitter jeg og Celine og skyper med masse folk. Har egentlig gjort det i hele kveld, koselig og snakke med folk man ikke har snakket med på en stund. Har ledd utrolig mye i kveld, så jævlig teit og intern humor vi har så blir det nesten ikke 5 minutter med stillhet.

I morgen er planene ikke helt lagt enda, men tror vi kansje får besøk her. Koskos!
Nå sitter jeg og Celine og spiser sykt mye godteri og hører på drit høy musikk. Vi har nesten akuratt vært på Statoil og kjøpt godteri, og den grønne burnen. Hadde aldri smakt den, men jeg ble positivt overrasket!Hihi, kos med snuppa♥ I morgen skal vi ta litt bilder ute, skal prøve og stå opp litt tidlig for og få med det fine lyset som er ute, med mindre det regner/snør. Om 2 uker sitter jeg og Mari og chillern i Oslo, gleder meg så ekstremt mye♥ Vi skal være i Oslo hele helgen. Blir nok masse shopping! Wii, trenger flere klær nå kjenner jeg!

Hva gjør du i kveld?
I dag når Lucja var her tok vi litt videoklipp som jeg satte sammen!

Jaddaaa, og nå er Celine heer. Hun skal overnatte, blir nok koslig :-) Vi skal snart på statoil og kjøpe litt godteri.

Jeje, followe Eilahr på Instagram. Da er du en eengel!

Hva syntes du om videon?     -     Har du hatt en fin dag?
Hei dere! I dag er det ganske fint vær her på Gjøvik, har veldig vårfølelse for tiden. Gleder meg kjempe mye til våren er kommet for godt, og ikke minst gleder jeg meg til sommeren! Snart kommer Lucja og vi skal enten lage cupcakes eller jordbær og dyppe i smeltet sjokolade. Matvraket :-)

Skal få Lucja til og ta litt outfit bilder til bloggen, så stay tuned! Ha en fiin dag :)
Nå sitter jeg og slapper av med musikk og godteri, hihi. Koslig! Endelig har vi også fått vinterferie, virkelig deilig. Åh, er så lei alt som har med skole og gjøre. Så det skal bli skikkelig godt og ha en ferie nå! I kveld har kvelden min for det meste gått ut på og skype med Lars og chillern på facebook.

Tar livet med ROOO. Forresten skal jeg til frisøren på mandag. Blir så godt og få bort det blå-skjæret i håret. Fysj av meg. ♥Har dere vinterferie?
Slettes ikke dårlig måte og starte vinterferien på med en Iphone 4s ♥
Hello snuuups! I kveld har jeg vært med Mari, utrolig koslig :-) Vi møtte på mange kjentsfolk og fikk kjøpt litt småting. Kjøpte en hvit basic skjorte og en hvit basic t-shorte. Vi fløy egentlig litt fram og tilbake på CC vi var med forsjellige folk hele tiden egentlig. Så spiste vi supergode baguetter på Poco Loco. Namnam.

Haha, må forresten fortelle om noe sykt komisk! Tok et bilde av Mari når hun lagde et piece tegn og jeg sto ved siden av og lagde sussetrut så sa jeg " åååå, så trodde du at du var kul og endelig hadde fått deg en venn da"  haha, så gikk hun! Også sto jeg der alene og sjekket facebook liksom. Så kom det folk forbi og jeg bare " Er ikke så loner som det ser ut som altså, har venner :-) :-) " Haha, tapern. Så kom hun tilbake og da var jeg ikke så loner.

Herregud, noe så dumt! Hvem klikker for noe sånt?? Bitchsnupp =)))

Hva har du gjort i dag?
I skrivende øyeblikk driver jeg faktisk og øver til RLE prøve. Hater virkelig Rle noen ganger.. så mye innviklet og sånn tull. Så langt har jeg bare fått skrivd ned noen fakta om Bjørnstjener Bjørnson ellernoe og lest hele kapittelet. Gøy ogsånn, satser på og bli ferdig rundt halv 6. For da skal jeg ut med Mari, eller vi skal til CC fordi det er sånn rail-battle, sånn twintip/snowboard og triksing ogsånt. Flere gutter jeg kjenner skal jo være med, så da må vi jo heie litt :-) Tar sikkert noen bilder til dere da.Koser øss på skolen da. Det var ei som lurte på hvorfor jeg skulle spille på J 16 når jeg er 14, og det er ganske lett og svare på. Jeg blir 15 om 2 månder og 96 og 97 modellene er slått sammen. Så jeg håper du fikk svar på det :- )
Nå har jeg sittet i flere timer og snakket med Mia♥ på telefonen om alt mulig rart. Hihi! Har forresten en nyhet og fortelle dere. Jeg har begynt på fotball, eller skal være med på treningen til Vardal j 16 på mandag. Kan bli spennende det, har ikke spilt fotball på veldig lenge, untatt i gymmen osv osv. I kveld har jeg slappet av og sett mange episoder av frustrerte fruer, spist sushi og påske-egg! Nomnom. Også har jeg så vidt begynt og øve til prøven da.

Har vel egentlig ikke så mye og fortelle dere, skal straks legge meg. Skal bare pakke gym-baggen til i morgen, så fjerne sminken. Håper dere har hatt en flott dag :- )

Går du på fotball?
Nå har jeg akuratt kommet hjem fra CC en tur med mormor♥ Veldig koslig! FIkk en ny bukse og et smykke stativ/smykke hånd, kan sikkert legge ut det senere. Har hatt litt vondt i hodet i hele dag.. utrolig ubehagelig. Senere i dag skal jeg så smått begynne og øve til rle-prøve og rydde litt på rommet :- )

"Haha, åå ikke vær så teit da. Jeg har bedre humor en deg!" Haha.. fyfaen Maripusen. I kveld skal jeg slappe av maks og se på neste ukes frustrerte fruer,Hotel Cæsar og Dance moms.. hahaha. Livet♥ FORRESTEN! Til overskriften, JEG HAR BLÅTT HÅR!! Eller altså, ikke hele håret er blått men litt baki håret. Det vil jeg bare takke Syver for!!! Tror ikke du burde satse på noe frisør yrke! Æh, får vel gjøre som de andre sier "meld deg på blåfjell!!" Hold kjeft dere :( Men skal til frisøren i løpet av denne uken/neste. Skal ikke gå som en blånisse... Og Syver som kaller meg blond. No no, you  are.
Har hatt en kjempe koslig kveld med Mari♥ Først så dro vi til byen, så tok vi bussen til Hovde fordi vi ikke hadde noe og gjøre, så hang vi der litt. Så tok vi bussen til meg og så på morgens dagens episode av Hotel Cæsar, og tok litt bilder. Så tok Mari bussen hjem. Så ble jeg hentet av morfar siden jeg skal sove her i natt. Og på vei opp til dem ble jeg skikkelig svimmel og holdte på og besvime, føltes hvertfall sånn ut. Veldig ekkel opplevelse.


Dette bilde ble da tatt inne på doen i Hovde, soo hardcore xDHvem er brunest? =))xP pft


Halla balla!
Heia! Nå sitter jeg og slapper av. Ble veldig lite blogging i går, men var ute med Celine og vi kom ikke hjem før halv 10. Vi var først en tur på Stadion, så en tur i byen, så europris (godteriii, nam) Så en tur til Hunndalen, men der var det kjedelig. Så dro vi til byen igjen. Så hjem. Nå skal jeg snart rydde rommet, siden bestii kommer senere♥ Vi skal ta noen bilder til bloggen, siden vi er så snille. 

Hva skal dere i dag?
Hei! Nå skal jeg svare på noen av spørsmålene dere stilte forrige uke :- )

Hvor er klærne fra? (bildene fra photoshooten)Buksen er i fra Gina Tricot og den stroppløse toppen er ifra Spania.

Hvor på cc kjøpte du dine converse?

Jeg kjøpte de på Skoringen.

kjempefin genser! :) hvor kjøpte du den?Antar det er denne du mener, den er kjøpt på Gina Tricot.

Hvor har du kjøpt den mørkeblå utejakken din, og hvor mye kostet den? kjempe fin :)

Den er i fra Carlings tror den kostet 1600 kr.

Holder du på med noen nå?

;);) Neida. Young,wild and free. Men aldri si aldrii duu

Juup, tror egentlig det var alle spørsmålene. Gjerne forsett og still spørsmål, blir bare glad for det.

Hva syntes du?
Hola at yoou! Som sagt i stad kom Celine ned en tur, og vi gikk ut og tok bilder. Kjempe fint vær ute. Her er noen av bildene :- )Hva syntes du?


Wii, legger ut senere :- )
Hva syntes du?    -    Liker du fastelavensboller?
Halloo. I dag er det fastelavens som mange av dere sikkert har fått med dere? Etterpå skal vi lage fastelavens boller, tar helt sikkert noen bilder. Jeg har akuratt dusjet og skal snart begynne og sminke meg. Senere i ettermiddag skal jeg møte Celine, er ikke helt sikker på hva vi skal finne på, men det finner vi vel ut.

Har forresten tenkt litt på og legge ut en sangvideo, hvis det er av interesse for noen av dere? Gjerne kommenter om hva dere vil, da kommer den eventuelt i dag :- )

sangvideo bilder loveWii, nå har jeg snart hår ned til rumpen. Syntes det er så sykt fint! Men syntes heller det ikke er så fint med FOR langt hår, men det er jo meg. Mange syntes det er fint, og mange kler det også. Når håret mitt er litt lengere en det er nå skal jeg klippe det. Noen av dere spurte meg for en stund siden hvordan jeg tar "vare" på håret mitt, for og ungå slitt hår. Og jeg må si det at jeg egentlig ikke gjør så mye. Men har kommet med noen få punkter.

- Tar hårkur 2 ganger i uken ca.

-Bruker ikke så mye rettetang/krølltang, og nå som hårføneren min er ødelagt (dere vil ikke vite hvordan jeg ødla den) lar jeg bare håret luft tørke. Bruker heller ikke så mye hårspray.

-Klipper det ca annen hver månde, eller da klipper jeg bare tuppene. Det er lurt og klippe håret før det blir for slitt. Jo lengere man utsetter frisørtimen til og klippe tuppene, jo mer må man ta.

Og her er et bilde av hvordan håret mitt ser ut nå.Er ikke så slitt som det ser ut som, men hadde bare ikke rettet håret der, og hadde vasket det. Og da blir det naturlig "bølgete" i enden av håret. :-) Og noen som lurte på hvor lenge jeg har spart, og det er i ca 3 år, med klipping av tupper ofte ;) Og forresten, tenkte jeg skulle starte med og svare på "ukens spørsmål" eller noe lignende. Siden mange av dere har spørsmål, så skal jeg ta meg tid til og svare på det :)

 Nå driver jeg og fikser meg, skal snart ut og spise. I dag tidlig tok jeg sol sammen med Lucja, alltid like digg og ta sol! Begynner og få den fargen jeg ønsker meg :-) Senere dro jeg på CC med mamma og kjøpte en genser, en body lotion og hvite converse(♥♥♥)

Ahh - driitfine! Kostet 700 tror jeg :-) I kveld tror jeg at jeg kansje får besøk når vi kommer hjem igjen. Koslig det daa.

Hva syntes du?

Nå sitter jeg og koser meg med godteri og ser på The Voice. Sellom det er pause nå da, var en tur på CC i stad, kjøpte ikke converse men jeg prøvde et par, så nå vet jeg hvilkene jeg skal kjøpe i morgen :- )Spise forresten taco i staad. Beeest

Den nye hyllen min, skal ha et annet bilde der etterhvert. Men det var det eneste jeg hadde "liggende" og det er jo bedre en ingenting. Og forresten til du som kommenterer ; you haters makes me famous ;-*

Og til dere som er posetive og hyggelige, masse nuss til dere! ♥


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits