Heello! Her om dagen bestilte jeg en palljettkjole fra Nelly, slik ser den ut:

Gleder meg til den kommer, har jo allerede prøvd den på, så vet liksom hvordan den er. Når jeg lånte den samme av Tuva for noen uker siden så måtte jeg bare bestille en selv også, syntes den er døøødsfin. Forresten så har Nelly salg på masse kjoler for tiden, også en del palljett kjoler har jeg sett.  Likte du den?
Heiheeei! For øyeblikket sitter jeg bare å slapper av i sengen, må vel egentlig opp for å fikse meg nå. Skal på middag til mormor og morfar og etter det satser jeg på at jeg drar ut en tur. I dag har jeg ikke gjort så mye mer enn å vært i byen en liten tur og ryddet rommet, spennende. I dag har det vært kjempe fint vær, og varmt ute. Gleder meg sommeren kommer, er så lei av kulden og snøen, men tiden går fort, så før vi vet ordet av det er det sommerferie.

Blondfargen begynner å komme tilbake, vurderer å farge det mørkere igjen. Hva syntes dere?

Har vært heeelt smoothie avhengi i ferien, det er så godt og i tilegg sundt, bedre kan det vel ikke bli. Nå får jeg nesten komme i gang med det jeg skal, så vi blogges senere! Hvordan har dagen din vært?
Noen av dere har spurt om jeg kunne lage et innlegg/poste spotify listene mine, og det kan jeg gjøreee.

 # Blanding av all musikk har jeg HER ♥

# Festmusikk har jeg HER ♥

# Nattasanger og triste sanger har jeg HER ♥

Legg gjerne igjen link med deres lister, trenger absoulutt flere lister å høre på. Ellers er det koselig med subscribere ♥
Husker ikke hvor den er i fra, men liiker den.

Lommebok fra Pimark.

Ansiktsmasker.

Deksler, husker heller ikke hvor jeg kjøpte disse.

Fra Primark.

En eller annen butikk.

Fra Primark

Fra Primark

Fra The Body Shop. Det var den siste delen. Alt i alt er jeg veldigveldig fornøyd! ♥ Likte du noe av det?
Concealer fra Soap & Glory, det hvite pudderet tror jeg er en highlighter, er ikke helt sikker.

Too Faced Chocolate Soleil i fargen Chocolate.

Vippetang fra en eller annen sminkebutikk.

Øyenbrynspenn fra Too Faced.

Vet ikke helt hvor denne er i fra, men den funker hvertfall skikkelig bra.

Lip Boom fra vet ikke, greia med denne er at man får større lepper. Man skal først ta på den "matte" rosa leppestiften, så den glitrette over, og utrolig nok så funker den.

Rouge fra Mua.

Blending kost fra en sminkebutikk.

Smokey eye pallete fra Top Shop, elsker fargene.

Mitt faste hverdagspudder fra det Body Shop, kostet 150 kr mindre i Manshester. 

Hva syntes dere?
Halloo! Jeg har fått noen forespørsler om jeg kunne blogge om innkjøpene fra Manchester, og det kan jeg så klart. Hadde en veldig fin tur, og se Justin Bieber omtrent 5 meter fra scena var helt sykt, en opplevelse jeg aldri komme til å glemme. Ellers shoppet vi alle dagene vi var der, og jeg er kjempe fornøyd med alt jeg har kjøpt.

Har bestemt meg for å dele innkjøpene opp i 2 eller 3 deler, på grunn av at det er ganske mye. Husker ikke hvor alt er kjøpt og heller ikke prisen. 

En hettejakke fra Hollister, denne er supergood.

En hvit strikket genser, husker ikke hvor jeg kjøpte den.

En basic genser med små detaljer fra Primark.

En kremfarget strikkegenser fra Primark.

Denne veste elsker jeg, blir perfekt nå som det begynner å bli varmere ute.

Verdens beste bukse fra Miss Selfridge, seriøst denne sitter tight hele veien, noe som er must for meeg.

Topp fra Primark, stroppene kan man ta av. Tror denne blir dritfin til høytlivsshorts og når man er brun.

Millitær jakke fra Primark, syntes denne var søt.

Husker ikke helt hvor jeg kjøpte denne, men den er syk fin på.Skjorte fra Miss Selfridge. Kjøpte også et par hvite converse men de har jeg ikke her. Det var de fleste plaggene jeg kjøpte, og er kjempe fornøyd. Del 2/3 kommer senere i kveld :-) Hva syntes du?
Hei søte kjæreee! For øyeblikket gjør jeg faktisk ikke så mye, har sett på idol og kost meg med familien. I morgen kommer Pia, og skal sove heer, det blir braaa. Vi skal nok ut en tur på kvelden, er en stund siden vi har vært med hverandre nå, så masse og ta igjen ♥ Skoledagen i dag gikk relativt fort til at det er en fredag , dagen vi har dobbeltimer i norsk,naturfag og samfunnsfag. Nå skal jeg se flere episoder av Gossip Girl som jeg har levd på de siste ukene, snart på sesong 4. Men det er vel ikke så spennende for dere og vite.  Ha en fin fredag videre, vi snakkes søtiser!

Hvordan har din fredag vært?
Savner været. Savner varmen. Savner sommer. Savner Pia. Savner skolefri
Heeei søtnoser ♥ om dere forsatt er her da? Nå som det går mot lysere tider,lengere dager og mer inspirasjon har jeg faktisk fått tilbake blogglysten en del mer. Skjer forsatt ikke så mye mer "spennende" i hverdagen en skole, men har en del blogg idér. Blandt annet drar jeg og Martine til Manchester om kun 10 dager (!!) da skal vi jo som jeg har fortalt dere tidligere på Justin Bieber konsert, hvor vi har diamond circle og vip package. Ser frem til deet, og ikke minst til shopping. Noen som har vært der og har noen steder/shoppingsenter eller bra butikker vi bare må dra innom? skrik ut.

Burde jeg begynne å blogge igjen?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits