Heii! Sorry for null blogging i går kveld as♥ Men det var fredag i går, hvem sitter inne og bare blogger på en fredag?? Ikke jeg hvertfall. Elisabeth kom til meg rundt 6 også fikset vi oss, og stakk en tur til byen. Så stakk vi opp til noen gode kompiser av oss. Vi fikk skyss opp dit, men det var vist feil hus. Så vi endte opp med og rote oss bort, og dette var seriøst oppe på fjellet altså! Men bestemoren til Elisabeth bodde oppe på det fjellet, så hun visste heldigvis den adressen vi skulle til. Så var vi der i noen timer, var ganske mange der - gøøy! Så GIKK vi ned fra fjellet (brukte bare noen timer. mehe..) Men med go´folk så var det bare koslig og ta en kveldstur ned fjellet! haha.Her hadde vi gått i en time, så vi var MYE høyere opp en dette. De lysene der nede er forresten kjære lille Gjøvik! Hadde en kjempe koslig kveld! I dag har jeg faktisk vasket og ryddet badet & rommet mitt. Hørte jeg en liten applaus? I kveld skal jeg ut en tur igjen med Elisabeth snupp♥

Har du klart og rote deg bort før? / Hva gjorde du i går?

 
Hej alle i hopa! Nå er det ENDELIG ferie, ååå - ord kan ikke beskrive deet! I dag hadde vi halv skrive dag i Norsk, eller vi skulle skrive på Nynorsk, jeg var en av de siste som satt igjen, så da satser jeg vel litt på en bra karakter? Også hadde vi musikal resten av dagen da.

Savner venna mine =( Senere i dag skal jeg møte Elisabeth♥ så skal vi uut, legger ut kveldens antrekk og vi tar sikkert noen bilder til bloggen, så stay tuned!

Deilig med ferie?
Hei! Nå har jeg akuratt kommet hjem faktisk, rett etter skolen dro jeg til byen med Ida & Anna ♥ Kjøpte meg ingenting, just mat. Så dro jeg en tur til kopperud   Så nå er jeg endelig hjemme igjen da. Er så uuutrolig fint vær ute i dag, sommerfølelse delux! Senere i dag er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal, kanskje jeg stikker ned en tur til byen igjen ellerno, er jo så koslig og være ute nå!Outfit peps! Skjorte fra BikBok - shorts fra BikBok - topp fra BikBok - veske fra... no idea.

Fint vær hos deg?
Hei! Nå skal jeg akuratt sette meg ned for og se på Hotel Cæsar, morgen dagens episode Har faktisk gjort lekser i dag, og det er faktisk ikke ofte! Men nå er jeg hvertfall ferdig med det! Føler jeg har fått gjort en del i dag - ryddet rommet,hatt samfunnsfag prøve som gikk ganske bra! Og lekser. Haha, whatever.

I går var jeg på noen sånne konfirmasjonsgreier. Hvor vi skulle gå med sånn bøsse og ringe på til folk.. KLEINT. Hater slikt, det er såå flaut. Jeg og Celine fikk et område i Hunndalen hvor vi skulle gå, og jeg kjenner jo litt folk der ifra, så det gjorde ikke saken noe mindre flaut.
Noen bilder fra de siste dagene. Vil også si det at motivasjonen min synker når det kommer inn så lite kommentarer :( Ser jo på statistikken at det er flere som leser bloggen min, men 0 comentz - skjønner ikke?? Blondi as =)

Har du mye lekser? ... isåfall, gjør du dem?
Heia! Nå kom jeg akuratt hjem fra skolen. Vi sluttet ikke tidligere ellernoe sånt, var bare det at jeg hadde så vondt i magen. Og det er jo ikke lov til og dele ut ibux ogsånt på skolen vår (skjønner ikke det..) så da dro jeg hjem, og nå har jeg tatt 2 ibux, så håper det hjelper.

Senere i dag skal jeg på noen sånne konfirmasjons-greier. Skal gå rundt og ringe på hos folk, sånn bøssebærer greier + at vi har en prøve i samfunnsfag i morgen.. Så jeg tror ikke det blir så mye blogging i dag.Natufag prøven i dag gikk faktisk bedre en forventet. Så da gleder jeg meg til og se karakteren. Kansje det kommer et innlegg til i dag.. Men kan ikke love noenting, hater egentlig slike dager jeg bare må stresse. Og i morgen er det fotballtrening, travel uke. Men SÅÅ er det påskeferie på fredagen, guuud - det skal bli godt! Er så skole lei nå, men nå er det bare og pushe på og bli ferdig med lekser/prøver osv.

Flere som er skoleleie? Er du syk?
Heisann! Nå sitter jeg og øver til en naturfag prøve vi har i morgen.. KJEDELIG!! Vi har om sex og samliv ogsånt, fun shit. Etter skolen i dag dro jeg en liten tur til byen med Mari, kjøpte meg faktisk nothing. Flinkepia!Eller ok da, kjøpte mat... matvrak!Startet forresten uken med og forsove meg.. FLINK!!! Så hadde vi sånn kartleggingsgreie, også kom jeg for sent og de andre hadde startet, og da var det sånn "greeeat, halla" Av en eller anna merkelig grunn syntes jeg det er så sykt flaut og komme for sent. Bare komme sånn vandrene inn i klasse rommet og alle stirrer på deg. Flaut.

Hva har du gjort i dag? / Har du forsovet deg før?
Nå skal jeg sette meg ned og spise litt godteri og potetgull og se på Sex & The city, koslig søndagskveld! Klokken 22:00 skal jeg også se på Jersey Shore, akuratt begynt ny sesong. Flere som følger med på?

Haha, fucka bilder, men whateveeeer liksom. Til dere som lurer på den jææævla må gjøre videon (sorry ordspråket men er så lei masing av den) Er ikke ferdig enda, vi må spille inn en ting på nytt, siden den ble så dårlig. Og jeg aner ikke når vi skal gjøre det. Men sier i fra! Sånn, da var det spørsmålet ute av verden. håper jeg (!!)

Hva gjør dere i kveld?
Heisann! Tenkte jeg skulle legge ut noen av bildene vi tok i sted, syntes de ble skikkelig fine. Fornøyd! Vi syklet også til Mix og kjøpte is, det var godt! Når det er så varmt at du kan gå ute med shorts #denfølelsen.Gidder ikke og legge ut flere bilder nå, så det var noen av de! Funnet det perfekte stedet og ta bilder, så der skal jeg ta mye bilder framover! Etterpå skal jeg sykle og møte søtnosenmin tror jeeg♥

Din mening?
Heiia! God søndags morgen skulle jeg til og si, men det er jo ikke morgen lenger. I dag er det rett og slett suuuper fint vær, Celine er her nå og vi skal ut og ta litt bilder i hagen så de legger jeg ut senere. Bildene oppenfor tok jeg akuratt, håper dere får en fin dag og koser dere masse.

Hva syntes du om bildene? / Er det fint vær hos deg?
Har hatt en helt konge dag!! Orker ikke og skrive noe nå, trøtt as. Vi får snakkes i morgen puser :*Søt? Takk! taper xD
Hei dere! Sorry for så lite blogging i går. Men fikk ikke tid. Jentene kom litt over 5 og da bestilte vi pizza og dro på mix og plutselig får vi en telefon som sier " Vi er utenfor huset nå" HAHA, da løp vi som faen skal jeg si dere. Og utover kvelden danset vi og hadde masse girl talk. Så dro alle litt over 8 og da kom Elisabeth♥ Også fikset vi oss, så skulle vi egentlig til kapp men så dro vi på en annen fest. Vi var ganske stolte når vi fant fram til huset, som liksom var nesten i skogen, uuuh.

Kom hjem ganske sent, og da gikk jeg og la meg når Elisabeth hadde dratt. Sorry peps!Skal snart være med Mari og Celine, også skal jeg fikse noe sånt til konfen også skal jeg møte Elisabeth. Satser på en braa dag! Forresten våknet jeg med gårsdagens sminke og gårsdagens antrekk. Wehuu..

Hva gjorde du i går? / Hva syntes du om bildene?
Heisann! Rekker dessverre ikke og gå på datan før jentene kommer, så dere for nøye dere med et mobil innlegg, rett etter skolen dro jeg til byen og kjøpte noen greier.  I kveld kommer også Elisabeth og da drar hun, jeg og Mari videre, koselig
Nå sitter jeg & Mari og chillär og koser oss med popcorn og TV. Vi har tatt litt bilder og sett på Hotel Cæsar som vanlig! Har ikke så mye og si egentlig, men skal være litt mer sosial nå. Så vi blogges i morgen siden nå er det snart Paradise Hotel!♥♥♥ Har dere hatt en fin dag?

Heihei! Nå kommer det enda flere svar på spørmsmål, siden noen av dere hadde noen :-)

Kan du vise bilder av alle guttene du har vært sammen med?

- Haha, seriøst?

Kan du vise mer outfit? Du har så fin stil!

- Tnå, tusentakk du! Hmm.. kan prøve, men noen dager går jeg bare i hettegensere osv, og det er vel kansje ikke så smuud. Men kan så klart prøve :)

Hvor er vesten du har på headeren ifra?

- Den er fra Bik Bok.

Hvilken farge har du i leppestiften ifra max factor?610 - Angel Pink.

Kan du video blogge oftere? elsker når du videoblogger.

- Hehe, koslig du liker det! Veldig usikker, kan prøve og få laget en i ny og ne. Men har ikke så mye og videoblogge om, har dere forslag, gjerne kommenter!

Hvorfor har du lagt de andre videobloggene som privat elns?

- Bare veeldig flaut.Sånn vet dere! Håper dere fikk svar på det dere lurte på, bare og forsette med og stille spøsmål, svarer gjerne! I kveld tenkte jeg også og skrive noen engelsk sitater og vise dere en snik titt av rommet mitt, høres det bra ut?

 
Hei snupper! Nå sitter jeg og ser litt på TV, senere i dag ska jeg være med Mari igjen, blir nok veldig koslig ♥ I dag har jeg bare vært på skolen og fått gjort litt lekser. Har også bestemt meg for hvilken linje jeg skal gå på, på vidregående, blir nok spennende! Har jo utrolig lyst til og gå i Oslo, men kansje ta det første året her ellernoesånt. Helt rart og tenke på at det er ikke lenge til vidregående, syntes det ikke føles lenge siden jeg skulle begynne i 1.klasse liksom!Ryddet i skapet og greier på skolen, flinka Gleder meg utrolig mye til i morgen, da blir det jentekveld med jentene også kansje vi drar videre. Legger hvertfall ut outfiten!

Hvilken linje skal du gå på vgs? ... eller hvilken går du på?
Heisann! Nå sitter jeg godt plantet i sengen min for en gangs skyld, har blitt alt for mye soffakos på meg i det siste I dag har jeg vært litt rundt omkring, dro ned til byen rett etter skolen, så til en god venn også til CC med Celine etter det. Så kom jeg hjem rundt halv 7 tiden. Nå er jeg bare utrolig trøtt og sliten.

Har ryddet litt på rommet og fått opp noen nye ting. Så nå skal jeg bare rydde litt i klærne mine. Har også tenkt og lage en video når rommet mitt er complete. Håper dere har hatt en fin dag!Men hvis jeg skal rekke og rydde før Paradise så får vi nesten blogges i kveld eller i morgen.

Hva har du gjort i dag?
Hei dere! Nå sitter jeg og slapper av og har akuratt sett på 2 episoder av Hotel Cæsar, my love. Hoster hele tiden, er så utrolig kjedelig. Vondt i halsen har jeg også, buhu :( Det eneste jeg ser fra til akuratt nå er Paradise Hotel. Har vært noen dager med masse tenking og tårer... Men gode venner stiller opp, and thats all that matters♥ Bra engelsk.Peace liksom, ååå - hater så og være syk. Er sikker på at jeg høres ut som en hostende hund her jeg sitter, very pretty. Så at det hadde kommet inn noen flere spørmsål, de skal besvares i morgen! :-)

Er du syk?
Kan du poste noen bilder fra da du var mindre, fra barneskolen?

-Ja, forandring fryder, sier jeg bare! Here you go:


Haha, "fjortis" perioden. Søtababe97Hva er de fleste "liksene" du har fått på et bilde på facebook?

- Hm.. er dette så spennende da? Men hvertfall hvis du vil vite det så er det 357 :)

Jeg vet at du er ganske populær bland mange, er det sånn at når du går på gata så spørr noen deg om autograf?

- Haha.. nei, sånn er det nok ikke.

Kan du poste 4 bilder av deg/venner fra sommerferien?Når legger du ut videon? (må gjøre videon)

- Hm, egentlig så fort jeg får redigert den ferdig. #treig #lat #syk

Hvor var du på leirskole, og har du noen bilder fra det?

- Vi var på/i (??) Risør, som er et sted på sørlandet. Var kjempe fint der! En kystleirskole, den lå rett ved havet. Vi var mye ute på havet/fisket/badet ogsånn. Kjempe gode minner for livet, ja - jeg har noen bilder der ifra.Så da håper jeg du fikk svar på det Tine, og at du får en kjempe fin uke :-)

Noe mer dere lurte på?
Siden en del av dere har lyst til at jeg skal vise "hva jeg har i min sminkepung" og hva slags hverdagssminke jeg bruker, så tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg om det. Varierer litt med andre produkter jeg har også, men disse er det jeg har brukt mye i det siste.Sminkepung fa H&MPudder fra Mac - Pudderkost/foundationkost fra H&M - Foundation fra Max FactorTerracotta solpudder fra Guerlain - Solpudder fra Bys (kjøpt i Praha)Eyebrow fix fra H&M - Øyenbryns penn fra LancomeParfyme fra Britney Spears - Fantasy.Mascara nr 1 fra L'oreal - Mascara nr 2 fra Adecco(fås kjøpt på Apoteket) - Mascara nr 3 fra Max FactorLyserosa lebestift fra Max Factor - Gul leppomade fra Nivea.

Så det er altså dette jeg har i min sminkepung til hverdags sminke, har så klart helt annen sminke når jeg skal på fest osv. Det kan jeg sikkert vise en annen dag! Så da håper jeg at dere som lurte på dette, fikk svar.

Bruker du noe av det samme?
I februar fikk jeg min første Iphone, jeg tenkte jeg skulle skrive litt om den. Kan starte med og si jeg er veeldig fornøyd med den, helt klart en drømme telefon. Kjøpte min i hvit, rett og slett fordi jeg syntes den er mer "femi". Ikke vondt ment til de som har svart altså - men jeg personlig syntes hvit er finere. Har kommet fram til noen punkter jeg syntes er bra med denne telefonen.

-Bra muligheter til og laste ned apper.

-Fint og ryddig utseende.

-Bra kamera muligheter (blits,kamera foran osv)

-Veldig enkel og lære seg.

Eneste negativet jeg har og si om denne telefonen er vel det at den ikke er så veldig rimelig. Jeg er ikke sikker på hvor mye min kostet, ettersom det ikke var jeg som betalte den. Men det koster jo en del for selve telefonen + abonnement og telefonregning. Men ellers er jeg kjempe fornøyd!

Senere i dag kommer "I min sminkepung" så stay tuned. For øyeblikket er jeg syk og stapper innpå med:Fysøren så kjedelig det er og bli syk, like før vinter-cuppen og greier..

såå... Har du Iphone?


.. lay me down on a bed of roses
Hallo, i dag har jeg vært på skolen bare.. og etter det dro jeg og Celine en tur til byen, koslii♥ Og jeg kjøpte noe, ikke overraskende, bare en dødsfin toalett mappe. Trengte virkelig ny etter at jeg klarte og smashe rougen min nedi der.. Senere i dag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, stikker sikkert ut en tur med noen folk elns.Latterlig morro ass :PxDJm ♥♥♥ Har faktisk gjort litt lekser as, flinkeste eleven lism. Haha, fyfaen så jævlig kjedelig liv jeg har for øyeblikket. Jaja, neinei. Ha en fin dag, forhåpentlig blir den litt gøyere en min :-)

 
Hei! Jeg har veldig lyst på nytt design nåå, men er det en ting jeg absolutt ikke er noe god til - så er det og lage headere! Så vet jeg jo at det er sikkert mange der ute som er gode på det. Hadde blitt veldig glad hvis du ville lagt header med disse bildene:Soleksem dritt på armene på grunn av solarium på bildene, just sayin. Men hadde håpet det hadde gått ann og sette disse bildene sammen på en eller annen måte. Dere kan sende headeren til eilaring@hotmail.com

Nuss :-*
Nå skal jeg i kirka, vi blogges når jeg kommer hjem! Ha en fin dag ;*
Hei dere! Tusen takk for alle de kreative forslagene dere kom med i går, vi fikk spilt inn videon. Men vi trakk ut noen også skal vi lage en del 2. Celine dro litt over 12, og da gikk jeg ut og tok litt bilder:Så satt jeg og redigerte litt mer på må gjøre videon vår, læææætz asOg etter det dro jeg til byen en liten tur med Celine, innkjøpene kommer i morgen/i kveld.I morgen skal jeg i kirka klokken HALV 11!!! Whattafuuuck. Ja ja.. gratulerer med livet. I morgen etter kirken er jeg ikke sikker på hva jeg skal, skal hvertfall levere norsken som jeg ikke har kommet sånn kjempe langt med, og vi har hatt 2 uker på og gjøre.. wuups.

Hva har du gjort i dag?
Hei! Nå er Celine her og vi har tenkt til og lage en må gjøre video, håper det kommen inn mange kommentarer med masse kreative forslag! Vi hadde tenkt og spille den i kveld, men da må dere være litt kjappe med og kommentere.Satser på og begynne og spille den inn halv ti ellernoesånt, setter veldig pris på alle kommentarer som kommer inn, og jeg syntes det bare er kjempe gøy hvis dere kommer med masse morsomt vi kan gjøre! Vi kan også hilse i videone, hvis dere vil det :- )

Noe du vil vi skal gjøre?
Heihei :- ) Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra skolen, har vært hos tannlegen i dag. Og da skulle jeg borre, og fikk bedøvelse osv. Så var jo bedøvd oppover hele høyre ansikt. Også dro jeg på skolen igjen, og i dag hadde vi gym - det var egentlig ganske gøy, siden vi hadde turn ogsånt.
Hvis dere tror jeg gikk med shorts hele dagen så gjorde jeg ikke det altså, var bare det at vi hadde gym i siste time, og da orket jeg ikke og skifte når jeg bare bor noen minutter unna skolen. Så dettt. Snart blir det date med Mari, skal ta med speilrefleks, så vi får se om det blir noen bilder til bloggen da... Vurderer faktisk og ta en pause, jeg syntes det ikke er så veldig gøy og blogge når jeg ikke får så mye respons. Hm... dilemma.

Syntes du jeg burde ta en pause?      -      Hva er dine planer for dagen?
Hei! Nå har jeg akuratt sett på Paradise Hotel og kost meg med noen cookies, i dag har jeg vært på fotballtrening og gjort litt lekser. På fredag skal hele fotball-laget på peppes og overnatte, fin måte og bli bedre kjent! Gleder meg veldig til Norway Cup, noen der ute som spiller fotball og skal dit? Ta kontakt! Alltid koslig og bli kjent med flere folk :- )Bra stil ogsånn. I dag var det skikkelig gøy trening med jogging også spilte vi litt fotball, og flere ting da. I morgen skal jeg på date med Mari :D Ettersom det ikke er noe trening, blir så kooslig!

Hva har du gjort i dag?      -     Skal du på Norway Cup?


Link HER! ♥Hva syntes du?
Heia! Nå sitter jeg hos Celine og vi har akuratt sett på Hotel Cæsar for i dag og i morgen og lagd smoothie, som ble overraskende god.

Liker du smoothie?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits