Fikk ikke spilt inn innkjøpene på video, kameraet streika.. What the fuck. Er utrolig fornøyd med alt jeg har kjøpt i dag, så nå ser jeg bare frem mot sommeren!

Shorts fra Bik Bok - 299,-

Fra Bikbok - 99,-

Fra Bikbok - 99,-

Fra H&M - 49,-

Fra H&M - 69,-

Fra Bikbok - 99,- (tror jeg)

Hva syntes dere?
Hei! I dag skinner solen som bare det her i Gjøvik. Utrolig deilig og gå ute! Tok noen outfit bilder før jeg dro på CC med mamma en tur, ble en del ting - så tenkte og lage en innkjøpsvideo. Var hele 50 % på alt på bikbok, og jeg har akuratt hatt bursdag, så det var perfekt!

// olajakke fra BikBok //  Bukse fra Cubus // topp fra Cubus // Converse fra Skoringen // Hettejakke fra Cubus

 Hva syntes du?
- Ja.. det er meningen at du skal bli såret når folk snakker dritt om deg/til deg.

- Du skal minst ha opplevd og få hjertet ditt revet i to en gang. Om det er av venner,familie eller kjæreste.

- Og ikke tro du kommer deg unna kjærlighetssorg, uansett om det er fra kjæresten din eller om det er fra han/hun du liker. Du kommer til og kjenne at hjertet ditt rives i to.

- Du kommer til og høre MANGE ganger at du er for stygg, at du er for feit eller at du bare kan gå og henge deg. Men ikke la disse personene som er sjalu på deg, få ødlegge - du er nydelig på både innsiden og på utsiden.

- Rykter ja.. Det kommer du til og høre mye av. Noen dager får du høre ting du en gang ikke visste om deg selv, som 80% av folk du kjenner kommer til og tro på. Og da er det de 10% som står igjen, som virkelig er ekte venner. Men honey - dette er ingenting og bry seg om. Det sier mer om dem en deg, right? Og de som tror på ryktene er jo enda dummere en de som satte det ut. Bare noen misslykkede vesner som får bedre selvtillit av og rakke ned på andre.

- Du kommer til og ha dager der du er helt på BUNNEN. Slike dager du bare vill ligge i sengen, ikke snakke med noen og bare tenke. Men slike dager har alle bare godt av.- Det er mange som kommer til og se at du har det bra, og at du lykkes i livet. Og de kommer til og gjøre alt i sin makt for og ødlegge for deg. Og for hver gang noen gjør noe mot deg, går du et skritt framover, og de synker et skritt nedover mot bunnen for hver gang.

"Vær sterk, og ALDRI gi opp". Uansett for mye faenskap du får mot deg, så må du aldri gi opp. Du må bevise at du er bedre en de fucked-up ungene som aldri vokser opp. For det er du virkelig! Du klarer det.

Med andre ord så er ikke livet som tenåring bare en dans på roser..

 

 
Heia! I kveld har jeg bare slappet av og kost meg forran TVen, godt med en rolig kveld. Skal snart legge meg tror jeg. Har ikke skole i morgen, men skjer nok litt fordeom. Skal blandt annet på fotball trening, så blir det sikkert en super kveld natten til 1.mai. Håper alle koser seg masse!

I morgen blir det også litt mer spennende blogging, og så vil jeg bare si at grunnen til at det er reklame over/i slutten av hvert innlegg er fordi at jeg har begynt og tjene penger på og blogge. Har faktisk hatt over 3000 som har vært innom bloggen i dag, noe som gjør at det blir mye mye gøyere og blogge. Og jeg setter veldig pris på kommentarer, har tenkt å begynne med og kommentere tilbake. Er alltid fint med respons! Så da vet dere det.

Hva har dere gjort i dag?
Hvordan var det dem gjorde det?

- Altså, jeg er nok verdens dårligste til og forklare og slikt, tror du heller burde søke noe opp på youtube så kan du se en video. Lå med øynene lukket så er ikke helt sikker hva han gjorde til punkt og prikke.

Var det sånn ekkel følelse før dem gjør det? litt sånn at du må grine?

- Hm, jeg begynner og grine av veldig lite da, men ja.. var litt ekkelt. Var jo utrolig redd for at det skulle gjøre kjempe vondt også.

Hvor mye kostet det?

- Var utrolig dyrt der hvor jeg tok men mellom 500-700 tror jeg.

Hvor gammel på man være?

- På de fleste studione tror jeg man må være mellom 16 eller 18 med mindre man har med en som er over 18 ellernoe sånt.

Hvor tok du den ?

- Art ink på Gjøvik.# Sol # Bestevenn # fint vær #heaven
Hei! Hadde en kjempe bra bursdagsfering med Mari i går, masse fine folk, høy musikk og da går det jo ikke galt?

Kommer bedre bilder senere i dag. Hva gjorde dere i går?
Ha en strålende kveld, oppdaterer masse på instragram. Love yoou all!
Hei! Har et lite problem angående morgendagens antrekk. Derfor håpet jeg dere kunne hjulpet meg litt. Er altså en bursdagsfest i morgen, hva likte du best? 
 

Tror seriøst jeg er in love!!! Fysøøøren
 


Hvilke blogger leser du?

- Leser topp 10 på blogg.no

Beste outfit?

- Hm, vet egentlig ikke. Legger ikke så ofte ut outfit på bloggen, men har tenkt og skjerpe meg på det.

Hvem vil du skal vinne paradise hotel?

- Håpet på Dennis og Kristin, men siden Dennis røyk ut i gårsdagens episode, heier jeg vel egentlig på Camilla og Andreas. Men har hørt at Dennis kommer inn igjen på tirsdag? HÅPER DET!

Hvor er leppestiften på bilde ifra? og fargen? (Redlips)

- For og være helt ærlig aner jeg ikke. Fikk den med i et sminkesett jeg fikk til jul er bare en vanlig rød leppestift og det står ikke hvilken farge det er.

Kan du ha flere outfits på bloggen?

- Ja, skal som sagt skjerpe meg på det der.

Når tid kommer mågjøre-videoen og rom-videoen? :D

- Må gjøre videon har vi enda ikke spilt inn ferdig, så vurderer og droppe hele og heller lage en ny en annen gang. Rom-video kommer så fort rommet mitt er helt ferdig. Ikke lenge til.

Når du har tatt bilder med iPhone setter du de sammen, kan du ikke ha de i store størrelser for seg selv?

- Jo, jeg kan det. Men syntes det blir så dårlig kvalititet med kameraet forran, så derfor så tar jeg de heller sammen.

Vise hvordan du får nude lepper? sliter med å finne leppestifter til det / ting å "blande" for å få det til! og jeg synes det er så fint!

- Ja, kan vise det i neste sminkevideo som mest sansynelig kommer på lørdag.

Sminke video?

- Har tenkt på og lage en på lørdag med fest sminke når jeg fikser meg til kvelden, om dere vil?

Gamle bilder forresten.

Hvor er DEN festen om to uker?

- Den er i dag på Hamar.

Kan du begynne med ukes sitater igjen?

- Ja, skal prøve så godt jeg kan.

 
Hei! Nå er vi omsider ferdig med alle 4 showene vi skulle hatt. Har vært veldig slitsomt men samtidig utrolig morsomt! Føler man kommer nærmere de andre på trinnet, og var helt syk god stemning på det siste showet. Fuun!

 

Deilig og tenke på at vi har fri i morgen, sove lenge - aah. Det er det jeg lever for folkens. I helgen skjer det masse gøy, mye og se frem til. Wiiho

Syntes om bildene?
Hei! Nå ligger jeg i sengen, rett ut, er så utrolig sliten. I dag har vi hatt musikal den første dagen, har altså tilbrakt 10 og en halv time nøyaktig på Gjøvik Gård. Vi hadde det første showet klokken 12 og det andre klokken 18. I pausen var vi en liten tur på CC og på Mcern. Koslig! Har faktisk ikke vært hjemme i hele dag, så det var godt og komme hjem.

Vi har 2 show til i morgen, så blir ikke blogging før sent i morgen heller.

Forresten så kommer svarene på ukens spørsmål og spørsmålsrunden angående piercingen min i løpet av helgen, skal prøve på det!

Har du sett musikalen?
Wiii, såå fornøyd!! Var ikke vondt i det hele tatt og det føles ikke som jeg har en piercing i navlen. (Håper forresten dere ikke klikker for litt nakenhet på bloggen) har jo sett noen av dere lar dere provosere av veldig lite. Tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde angående piercingen min, noe du lurer på, så SPØRR i kommentarfeltet.

Hva syntes du?
Hadde blitt utrolig glad hvis dere kunne svare på disse spørsmålene dere som har litt erfaring. Er så klart forsjellig fra person til person hvordan smerten er, så er vel egentlig ikke det jeg lurer på.

Hvor lenge var dere hovene og røde, før det så fint ut igjen?

Var det vannskelig og ta på seg bukse/sko? Hehe..

Hvor lenge var det vondt og gå rundt før det ble normalt?

Er det vondt og gå med intilsittende klær den første uken?

Vondt og ligge på magen?

Kan man hoppe/danse/sprette rundt etter noen dager? Haha.. (skal bort i helgen, derfor jeg lurer)

ÆÆÆ, stoked!!!
Hei! Grunnen til lite blogging i dag er fordi vi sluttet ikke før 4, og da dro jeg hjem og spiste og skiftet. Så dro jeg på fotball kamp. Gikk ikke så veldig bra, men vi spilte med noen som var eldre + at det bare var prøvekamp da heldigvis. Nå er det bare masse trening som står framover og gjøre det bra på Noway Cup, er utrolig gøy og spille!

Hihi. jee.. Men nå skal jeg sette meg ned og skrive et innlegg om spørsmål piercing, som jeg tenkte dere kunne få svare på. Er helt sikkert noen av dere som har piercing, og jeg har NULL erfaring. Så det kommer snart! Har forresten bursdag i morgen, wiiihi!
Hei! I går dro jeg ut rett etter jeg postet det forrige innlegget omtrent, fikk det ganske travelt. Så møtte jeg folkene så dro vi ned på mcern. Når klokken ble 10 ellernoe, dro jeg en liten tur bort på rambekk og møtte Michell og Anna, og var der en liten stund.

I dag har jeg vært på resturant med mormor og morfar og spist bursdagsmiddag, koslig!

OMSIDER har jeg ENDELIG fått overtalt mamma til at jeg skal få piercing i navelen, så da skal jeg trolig nok ta det på tirsdag. Men skal jo danse osv i helgen, så er litt usikker på om jeg heller skal vente til neste uke. Men har så veldig lyst på det. Er bursdagsbarn på tirsdag forresten! Om noen av dere har noen erfaringer med piercing i navelen, KOMMENTER!

 
Hej! Nå skal jeg straks begynne og fikse meg, må bare blogge først. Har vært en tur i byen og på cafe med mormor & morfar i dag, kjempe koslig Kommer nok ikke til og bli blogging før i kveld iogmed at jeg blir borte hele kvelden. Men er suuper fornøyd med innkjøpene, fant desverre ingen kjole til bursdagsfeiringen da..

Tubetopp fra Gina Tricot og hvit topp fra Gina Tricot. Dere får ha en super kveld! Kommer sikkert flere bilder på instragrammen min i løpet av kvelden, så check it out! :- )

Hva skal du i kveld?
Hei! Nå skal jeg straks legge meg, men tenkte jeg måtte slenge inn ett innlegg først. I kveld har jeg slappet av hos mormor&morfar og farget håret mitt, og spist mat og godteri osv. I morgen skal jeg på CC/selge lodd, er ikke helt sikker, så skal jeg på tivoli på kvelden med go´folka og rambekk senere. Blir helt sikkert en bra kveld! Svarer på ukens spørsmål i morgen.

Var forresten drit chill og slutte tidlig, det første jeg gjorde når jeg kom hjem var og sette på TVen og følge med på breivik saken.. Så sovnet jeg etter en halvtime og våknet rundt halv 3. HELG!!!!!

Hva skal du i helgen?

Hva lurer du på?

Forresten så er ikke dette spørsmålRUNDE. Men dere kan stille spørsmål som anngår de innleggene jeg har skrevet denne uken, ikke foreksempel noe som har med meg og gjøre, og om jeg driver med noen osv. Det er en PRIVATsak.  Takk på forhånd.
Hei dere! I dag sluttet vi halv 2, det er altså en time før vi egentlig skal slutte, så det var deilig! I dag jobbet vi med musikalen så det var jo nesten bare chilling. Senere i dag er jeg faktisk ikke helt sikker på hva jeg skal enda, kansje ta litt bilder eller dra ut en tur. Vi får se.I morgen slutter vi 12, så er det HELG! Ubeskrivelig følelse, jeg har seriøst levd for helg de siste ukene, så det blir godt! Sellom vi ikke gjør så mye på skolen nå, så er det best med helg uansett! Hva syntes du om bildene? / Gleder du deg til helga?
Halloo! Nå sitter jeg og koser meg med kjeks & iste og venter på at Paradise skal starte. I kveld har jeg ikke gjort mye annet en og ta bilder og høre på musikk. Og planlagt litt ting med Mari, hemmelig oppdrag!

Avslutter her, så dere får ha en fin kveld! Setter utrolig pris på respons fra dere. You guys are the best♥
Kommer nye bilder med speilrefleksen til bloggen i kveld!
Syntes?
Gratulerer med dagen Marii ♥♥ Håper du får et sykt ræff dag. (humor...humor..) Gleder meg sykt til Tyrkia og London med deg ;* Wihii, kan ikke bli bedre vetdu. Endelig 15 år, bare et år igjen til vi kan råne rundt på vespa i G-town, det blir bra det! Masse nuss fra meg!
Halla!

Nå sitter jeg vel egentlig bare og venter på at Paradise skal starte. Har prøvd og logge meg inn på blogg.no flere ganger i dag, men neida - her er det noen tekniske feil. OHMAGAD. Kan jo fortelle litt kort hva jeg har gjort i dag.

Halv 10 så møtte vi opp på høyskolen ved kallerud. Så gikk vi på de forsjellige gruppene vi skulle på. Jeg startet med helse og sosial, syntes det virker spennedene. Men har allerede bestemt meg for og gå allmenn iogmed at jeg har lyst og bli advokat. Etter klokken 12, så dro vi bort på vardal og der fikk vi vite masse om linjen Studespessialisering som jeg skal gå på da. Tror det blir 3 VELDIG harde år, men til slutt er det helt klart verdt det!

Så var vi ferdig der rundt halv 2, så da endte jeg og Mari med og LØPE til bussen, som VANLIG faen assa.... Så tok vi en liten busstur (lol) siden begge var så trøtte, så orket vi ikke og gå av bussen. Så fikk jeg hjelp til engelsken, så senere dro jeg hjem. Og fikset meg, så dro vi til stadion og så på guttene i klassa ogsånt spilte kamp, rakk ikke og se den ferdig da.. Siden det var så utrolig kaldt og sitte ute.

Haha. jaja.. Forresten SUPERKOSLIG at flere av dere følger meg på Instagram. Legger ut ganske mange bilder der, og de kommer på insta før jeg rekker og blogge. Så det er jo bare koslig!

I morgen har vi "fri" vi har kun en engelsk greie vi skal levere inn, men det skal vi gjøre hjemme. Så sånsett har vi fri. AHH.

Hva har du gjort i dag?
Heisann! I dag har jeg bare vært på skolen som dere så bilder av i stad, og en liten tur i byen. Kjøpe bare en stripete genser, men likte den kjempe godt! Har også spist vårens første is, nam. I morgen har vi ikke en vanlig skole dag, vi skal nemmelig reise rundt på forsjellige skoler og lære litt om vidregående og de temaene vi valgte (jeg valgte studiespess & helse og sosial)

Så jeg skal da først til høyskolen tror jeg.. Så til Vardal. Blir sikkert chill!

Krøllet håret mitt i stad med rettetangen, funket helt OK egentlig.. Men jeg syntes krølletang funker bedre hvis man vill ha litt "fyldigere" krøller. Hehe.

Hva har dere gjort i dag?
Har du vært på skolen i dag?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits