Hei! Nå skal jeg spise litt, før jeg drar på fotballkamp. Har egentlig ikke tid til og skrive noe spesielt mye nå. Så vi får heller blogges i kveld!! Ønsk oss lykke til?Hei! Etter en kort og god pause, er jeg tilbake. Har vært syk de siste dagene + at mye av tiden har gått til øving av matte-tentamen. Satt og øvde i hele 9 timer i går, med kanskje 2 pauser, imponert over meg selv. Så da får vi håpe at resultatet er bra. Senere i dag skal jeg spille fotball kamp, så blogger sikkert før jeg drar.

Glaaa

Skal prøve og få tatt noen bilder før fotball kampen igjen. Utrolig hyggelig og se at statistikken ikke har falt ned ettersom jeg ikke har blogget ordentlig på LENGE. Love you all! Skal også kjøpe en ny jakke i dag, viser dere den i morgendagens outfit. Skal på skolen i morgen, og på litt festligheter på kvelden. Blir sikkert morro, så kanskje overnatting fra lørdag til søndag. Ha en fin dag videre!

Hva skal du i dag?
 ♥Favoritt sanger HER 

 ♥Party sanger HER

 ♥Sove liste / dårlig dag HER

Hadde vært koselig med noen subscribere, elsker og subscribe tilbake. Ligger i sengen med spybøtten som min bestevenn akuratt nå, så kommer sterkere tilbake når jeg er frisk. Om det bare var sommerferie nå..
Hei! Vil først og frem si BEKLAGER for dårlig blogging, men har bare levd livet mitt de siste dagene. Har vært utrolig varmt her i Gjøvik de siste dagene, og da må jeg jo utnytte bikinien og solkremen? Lader allerede opp til brunfargen jeg vil ha i sommer. Skal straks spise så skal jeg på fotballtrening, skal bli godt og trene med herlige laget igjen, etter nesten 2 uker med fravær!Badet i mjøsa i går, KAALDT!

Hva skal du i kveld?
Heii! I dag har jeg gjort så mye, er helt utslitt. Tok toget hjem ved 9 tiden, og dro hjem og fikset meg og pakket ut og spiste, før jeg dro videre til Amund. Vi solte oss litt og egentlig bare chillan♥ Nusssssssss. Så ble jeg kjørt hjem, og spiste middag. Etter hvert dro jeg ut med Celine og Lucja, var som forventet, veldig koselig. Skal straks se noen episoder av frustrerte fruer, før jeg hopper i seng.

Hvordan har din dag vært?
Hei! I dag har det altså vært så utrolig fint vær! Har hatt "fri" fra jobb i dag, og har hatt en utrolig koselig dag. Dro på et kjøpesenter i 12 tiden med tante og den minste kusinen min. Ble også litt innkjøp...herregud, når skal jeg lære? I 2 tiden dro vi på en "strand" og solet og badet oss. Ah - deilig! Rundt 6 dro vi på stadion for å se søskebarnet spilte. De vant med 8-1 noe som er utrolig bra!

Selvbruning, selvbruning.. Når skal jeg lære av det og?

Blir nok en oppsummering med bilder som jeg har tattt med mobilen, husk og følg med på instagram og da sweeties! EILAHR. Skal ta et tog hjem i 9 tiden i morgen tidlig, så skal jeg til Amund klokken 2, så er litt begrenset på hvor mye blogging det blir. Så skal jeg møte Lucja & Celine senere på kvelden, har ikke vært med de to på en stund, så det blir så klart hyggelig.

Har du sommerfølelse?
Heisann! Sitter og slapper av, skal snart ut og spille litt fotball med søskenbarnet mitt. I dag har jeg vært på jobb, utrolig spennende. Også ble det en bytur med Mari etter det, møtte blandt annet på Stian fra Paradise, skikkelig koselig i virkeligheten også. Traff på flere jeg ikke har sett på lenge. Vi gikk litt i Karl Johan før vi gikk til Akerbrygge og spiste på D/s louise, har du ikke vært der, så anbefales det på det høyeste! Ganske dyrt, men helt klart verdt det. Snakkes senere fine dere!
Hei! Nå skal jeg snart se på Paradise, men tenkte jeg kunne blogge litt først. I dag var vi på en konferanse på Plaza Hotel, utrolig gøy! Varte i hele 6 timer. Men jeg og Mari gikk litt før, vi tok heisen opp og ned utallige ganger og gikk på toppen der det var en bar. Så dro vi til byen en tur, ble så klart innkjøp. Så nå er alle bloggpengene borte..  Så satt vi i slottsparken i 2 timer og snakket masse og spiste å koste oss! Så dro jeg opp hit igjen og grillet og solte meg. Så utrolig deilig vær!På toppen av Plaza! HøøøøytDagens fangstSnuppami :-) Etter jobb i morgen skal jeg og Mari en tur på Akerbrygge, blir vel sikkert innkjøp og en good lunch. Håper dere har det bra søte dere!

Har du hatt pryouke?
Nå har akuratt jeg og søskenbarnet mitt vært ute og tatt litt bilder. Super fint vær i Oslo! Har også vært på en shopping tur med Mari, ble litt innkjøp så klart. Men det og gå i byen etter en lang arbeidsdag var ganske slitsom. I morgen skal vi på en konferanse på Plaza Hotel (?) det glass hotellet. Der kommer det flere kjendiser og masse god mat! Vi liker. Ellers skal jeg skjerpe meg på bloggingen nå, har jo egentlig masse og fortelle dere! Men over til bildene:

 

 

 

 

Forresten så var det noe kjempe koselig som skjedde i dag - på vei ned til byen kom det bort to jenter som sikkert var i 11-års alderen (kan hende jeg bommer helt på alderen nå) og spurte om de kunne ta et bilde med meg, og at de leste bloggen min hver dag. Utrolig koselig! Hvis dere møter på meg, MÅ dere ikke være redde for å komme bort. Er virkelig ikke farlig, setter bare pris på det!

Hva har du gjort i dag? / Hva syntes du om bildene?
Hei! Mens jeg sitter i alle klærne mine og blogger kom jeg til å tenke på at det snart er sommerferie! Helt utrolig og tenke på hvor fort tiden egentlig går. Uansett - hadde en utrolig bra kveld i går. Egenelig ikke så mye mer og si om det. I dag er det SOOL i Gjøvik og jeg drar snart til Oslo, ah - deilig! Har sett litt på værmeldingene og har pakket med masse sommerklær! Satser på en bra uke, og litt shopping imellom. Vi får heller blogges når jeg kommer til Oslo!

Er det sol hos deg?
Hei! Nu har jeg akuratt våknet og skal snart begynne og fikse meg. I dag blir planene og pakke, skal jo nemlig til Oslo fra i morgen og til fredag. Kan fortelle dere mer om det i morgen, tar med både kameraet og macen, så blir forsatt blogging! Senere i dag skal jeg på fest på fastland, flere som skal?

Her er noen av bildene fra 17.mai:

Dine planer for i dag?
Hei! Veldig klar over at jeg ikke har blogget bra de siste dagene. Men i går var jeg ute hele dagen, var hjemme en liten tur for og få av meg bunaden og fikse meg, så bar det ut igjen. Kom faktisk ikke hjem før midt på natten, haha. Kan fortelle litt hva jeg gjorde i går da.

Startet dagen med og fikse meg, og ta på bunaden så klart. Så kom Celine ned rundt halv 10 og da tok vi litt bilder, før vi dro ned til byen. Vi hoppet inn i toget de 20 siste meterne, late? Ohyeah. Så gikk vi rundt i byen med Lucja, var på Café og så på russe-toget osv. Så dro jeg opp til kopperud skole med fine folk, og chillan der. Dro hjem rundt 6-7 og skiftet og spiste grillmat med familien. Så tok jeg bussen til byen, og tok 10 bussen til Thea, og så dro vi videre. Og var på fyrverkeri til midnatt, og var hos go´folk fram til halv 3 så gikk vi hjem i mørket. Koselig!

Celine tok også med kameraet sitt til byen i går, så hun har flere bilder. Legger ut de så fort jeg får de! Håper alle hadde en fin dag og koste seg masse!

Hva tilbringte du tiden med på 17 mai?

 
Hei! Nå sitter jeg og slapper av i senga, ikke lenge siden våknet. Ble hjemme i dag og, bedre og bli frisk til i morgen. Uansett skulle vi bare sykle. Tenkte jeg snart skulle ta en dusj og støvsuge rommet. Gleder meg til i morgen, skal ta masse bilder til dere, promise!

Senere i dag er jeg faktisk ikke helt sikker på hva jeg skal. Kanskje jeg får sykebesøk ellernoe. Ha en fin dag!

 
Hei! Nå sitter jeg og stapper innpå med halstabletter,hodetabletter og cola, bra kombinasjon? Tusentakk. Men er som sagt syk, og det SUCKS. Har vært hjemme fra skolen i dag, så har jeg vært hos frisøren siden det var den eneste ledige timen før 17.mai. Skikkelig fornøyd, akuratt den "blond" fargen jeg pleier og ha om sommeren når solen steker for fult. Nå skal jeg snart spise litt før jeg skal sette meg ned og prøve og få gjort litt naturfag. I morgen skal jeg også prøve bunaden før 17 mai, den er så fin!

Siden jeg er syk har jeg ikke tatt bilder med speilrefleksen, så da blir det instagram bilder.

Har det serr fiiiiintHaha, troll

Ryddet også rommet i stad. Tok også noen bilder av detaljer og ting på rommet. Er såå fornøyd med rommet mitt nå! Blir romvideo så fort jeg får tid. Skal prøve og få tatt noen bilder med speilrefleksen i morgen, og blogge skikkelig. Håper jeg også blir frisk nok til Fastland natten til 17.

Er du syk? / Hva syntes du om bildene?
Happy-mood:

Bad-mood:

Party-mood:

In love -mood:Ble et ganske langt innlegg. Men her får dere se hva slags musikk jeg hører på, som regel pleier jeg og høre på musikk veldig etter hvilket humør jeg er i. Dere kan finne spillelisten min på spotify med alle slags sanger (de gamle øverst, nyeste nederst) HER og en party liste som jeg ikke har oppdatert på en stund, men er noe musikk HER. Beklager for stor bildestørrelse på noen av bildene.

Hører du på noe av det samme? / Spillelisten din til spotify?
Heii! Blir nok ikke mer blogging i dag, er blitt enda sykere. Feber,hodepine og sliten i kroppen, you name it. Så da blogger jeg heller i morgen. Ha en fin kveld, /mobilblogg
Kjedsomhet med neglelakken ender opp slik. Men ble utrolig stilig!!! Tycks?
Hei! I dag har jeg ikke vært på dataen, så jeg tenkte jeg kunne blogge om gårsdagen nå. Dro til Elisabeth rundt 5, så fikset vi oss og spiste middag. Så dro vi bortover til vår venn Sondre som hadde festen. Var masse finfolk der! Så det var koselig. Kom hjem ganske sent og da sovnet jeg med gårsdagens antrekk og sminke, fiint.Gleder meg utrolig til 17-mai, flere?? Gleder meg både til natten og dagen, blir utrolig gøy. Har egentlig ikke så mye og si, vil bare beklage for dårlig blogging, men pleier som regel ikke og sitte så mye på macen i helgene lenger. Hadde du en fin kveld i går?
Heii! Kom hjem ganske sent i går, så det ble ikke noe blogging. Dro ned til byen rundt halv 7 for og møte Amund & Marcus, vi gikk egentlig bare rundt på CC, før vi bestemte oss for og ta en liten buss tur da. Så tok vi bussen til kopperud og dro til André, og chillet egentlig der hele kvelden. Så tok jeg buss hjem rundt 11, så fant jeg ut at det ikke gikk flere busser hit hvor jeg bor. Så jeg endte med og GÅ, liten gåtur har jeg vel bare godt av.

Skal møte Victoria senere i dag, så skal vi fikse oss før vi drar på fest til en venn av oss. Satser på en bra kveld!

Hva gjorde du i går?
Endelig FREEDAG! Etter tentamen i dag dro jeg til byen, ikke overraskende. Viser nok innkjøpene i kveld. Nå skal jeg snart ned til byen igjen og møte Amund & Marcus. Også skal kanskje Victoria overnatte♥ Oppdaterer dere i kveld! Ha en fin kveld.
Kjenner at jeg har det såå bra for tiden! No drama, og bare leve livet. Slik burde hver dag være! Endelig, wihiii. HAPPYguurl97

Hvordan er livet ditt for tiden?

 
Hei! Har jeg noen gang fortalt dere at jeg elsker torsdager? Kun en dag til helg og ikke noe trening og stress. Den eneste ulempen med denne torsdagen er at mye av tiden må nok gå til øving av matte/engelsk tentamen. Nå gleder jeg meg bare til og bli ferdig med alt tentamens stresset. Vi skal blandt annet på klasse tur, og pryouke om noen uker. Skal til Oslo med Mari på pryouka, så det blir jo gøy! Ellers i dag er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal, kanskje være med Amuund :-)Begynner forresten også og bli syk DÅRLIG karma, nå som helgen er på vei, skal jeg ikke bli forskjølet. Så da er det bare og drukne meg i nesespray og tabletter. Håper dere får en strålende dag, fineste lersere! Hva syntes du om bildene?
Hei! Nå sitter jeg og koser med meg Hotel Cæsar. I dag har vi hatt nynorsk tentamen, gikk egentlig bra. Etter det var jeg i byen en tur, så dro jeg og Celine på Vind klokken 6 og så på Vind-guttene mot Gjøvik Lyn, var Vind som vant med 3-0, så det var vellfortjent!

Ers med nesten zero nada null niks sminke, tentamen dager vettss!

Ellers gleder jeg meg bare til helg som vanlig! Skjer masse gøy til helgen MEE like.

Hva har du gjort i dag?
Hei! Har vært veldig dårlig blogging den siste tiden, har blandt annet mange tentamner denne uken,fotball treninger og lekser. Tiden strekker seg rett og slett ikke til. Men kan jo fortelle litt om hva jeg har gjort de siste dagene. Ikke så veldig spennende, men er da bedre en ingenting.

I går spilte vi fotball kamp på Biri, og som den ulykkesfuglen jeg er klarte jeg og skade kneet mitt.

Auu. I dag hadde vi norsk tentamen, tror det gikk bra.. Håper hvertfall på det. Ble ferdig rundt lunsj tider og da skulle jeg være med Mari, vi fant ikke på noe og gjøre. Så vi bare hoppet på bussen til Lillehammer, og gikk litt rundt der, og spiste på Peppes Pizza. Koselig!

Nå er det Paradise Hotel og chilling resten av kvelden som står på programmet. Vi har også nynorsk tentamen i morgen også har jeg fotballtrening i morgen. Hva har dere gjort de siste dagene?
I dag spiste vi kyllingsaltat til middag! Super godt, og ikke minst sunt. Hva spiste du til middag i dag?
Heii! Nå skal jeg straks få på meg fotball drakten, så skal vi til biri for og spille kamp mot biri sitt 97 lag tror jeeg (?) Selve kampen starter ikke før halv 8, men tar jo litt tid og kjøre + at vi skal varme opp osv. Skal prøve og blogge når jeg kommer hjem, men tror det blir litt sent. Også må jeg øve til tentamen vi skal ha i morgen. Travelt!

Ha en fin kveld!
Hei! Nå tenkte jeg og vise dere hva jeg kjøpte i Oslo, syntes jeg kjøpte overasskende lite egentlig. Men er fornøyd da!

Fra Ikea

Fra Ikea

Fra Ikea

Fra Ikea


Fra Ikea

Fra TGR tror jeeg (en butikk på gruner løkka)

Husker ikke hva det het der jeg kjøpte den

Fra samme sted som leppestiften, kostet 20 KRONER (!!) Det er søren meg billig for et deksel folkensFra Bik Bok

Har drevet i noen timer og fikset på rommet mitt nå. Kjøpte også 2 puter, men har ikke orket og ta bilder av de. Har vel egentlig ikke så mye og si, tenkte bare og legge ut innkjøpene, så får vi heller blogges senere i kveld! :-)

Hva syntes du?
Hei! Er i Oslo og skal akuratt til og legge meg nå. Har hatt dårlig med tilgang til pc i dag så derfor har jeg ikke blogget. Har gjort utrolig mye gøy i dag også, skal blogge om det når jeg kommer hjem :)
Heii! I kveld har jeg vært på filmkveld, koslig! Vi så på nights of the demons, som var en utorlig bra film. Satt med pute foran ansiktet hele tiden, men det hører vel skrekkfilm med?Kommer bedre blogging etterpå tror jeg. Hva har du gjort i dag?
Heii! Beklager for lite blogging i dag, men har en kjempe stor prøve i norsk i morgen som jeg har måttet øve til. Føler ikke at alt sitter enda, så blir vel sittende oppe litt lengere og lese. Rett etter skolen dro jeg på CC en tur med Mari, kjøpte en sykt fin cardigan (?) Viser dere den i morgen.

Sitter nydusjet med 0 sminke så nå skal det blir godt og få lagt seg etter litt øving.

Ellers så skal jeg på bursdag i morgen, legger ut antrekk osv. Så skal jeg til Oslo på lørdag og blir til søndag. Blir koslig! Satser på og få kjøpt litt nytt til rommet fra Ikea og noen nye klær i byen. Wihii - vi blogges i morgen! Hva har du gjort i dag?
Hei! På treningen i dag fikk vi nye drakter, likte de kjempe godt!

Hva syntes du?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits