Hei! Nå skal jeg snart ut og spise med familien ♥ koselig ettersom vi ikke gjør det så mye. Har brukt noen timer foran speilet nå og ble skikkelig fornøyd med håret. Etter vi har spist skal jeg nok ut en tur med noen venner. Er jo lørdag i dag og greier.

Nå må jeg stikke! Ha en fin kveld. Hva syntes du om antrekket?
Nå blir det et innlegg om gårsdagen siden jeg lovte det. Litt før 21 møtte jeg Bjørn Eric på Fastland og vi syklet sammen opp til Marius, og der var vi en liten stund og så på VG-lista blandt annet. Etter det dro vi til Lars og der var Hanna og ♥ vi så på Paranormal Activity 3 som jeg allerede hadde sett, men var forsatt livredd. Så så vi på litt av hangover, og etter de to så dro jeg og Bjørn Eric. Det var skikkelig skummelt og sykle hjem i mørket, spessielt etter vi hadde sett den filmen.Antrekket for i går, helt enkelt og chill.Beklager for bare dårlige iPhone bilder, men orket ikke og drasse med meg kameraet osv. For øyeblikket sitter jeg og pynter meg faktisk, skal ta bilder til dere etterpå og fortelle om anledingen. Snakkes! Hva gjorde du i går kveld?
Hei! Nå er det ikke lenge siden jeg våknet og har akuratt spist en så sykt god men usunn frokost. Ble en ganske sen kveld i går, og skal lage et innlegg om det senere i dag, promise! Senere i dag tror jeg at jeg skal møte Caroline ♥ ettersom hun drar hjem i morgen, hvis hun ikke sover hos meg fra søndag til mandag. Skal også rydde rommet og egentlig bare chille.


Så det godt ut?
Hei! Ble hjemme i dag, av litt personlige grunner. Men har hatt en gøy dag så langt alikevell! Dro til Lars med Caroline,Marius og Hanna i stad, så kom Bjørn Eric litt senere. Der så vi på film og egentlig bare chilla ♥ Så dro jeg og Caroline ned igjen til VGS siden hun måtte inn igjen, da gikk jeg hjem. Og nå sitter jeg og venter på at middagen skal bli ferdig.

NEI - skal ikke slanke meg, men det her er så sinnsykt godt!!

Etterpå kommer det et innlegg jeg faktisk har laget på forhånd, før jeg drar bort til Lars med fine mennesker ♥

Hva skal du i kveld?
Hei! Nå har jeg akuratt dusjet og har det egentlig SYKT travelt igjen, jeg lærer aldri. Tar 2 toget til Oslo, og jeg tenkte og poste outfiten før jeg drar men jeg har verken sminket meg eller kledd på meg, så da blir det sikkert et hasteinnlegg før jeg drar. Sovnet ikke før 3 i natt, så er skikkelig trøtt. Lå og snapchattet med masse folk i går kveld, legg til eilahansen ♥Noen snapchat bilder da, men nå MÅ jeg stikke, skal som sagt PRØVE og få postet outfitbilder, men nå har jeg en time på meg, så tviler.. Mobilblogge en gang skal jeg hvertfall! Kos dere i kveld ♥ Skal du på Vg-LISTA?
Hei dere! Nå er jeg endelig hjemme etter en lang men minnerik dag, har vært så utrolig gøy. Vi var i Fjellhallen klokken halv 10 for et "wake-up show" og det var morsomt, egentlig litt vannskelig og forklare men har tatt mange videoer i dag, som jeg skal prøve og få satt sammen så fort som mulig. Etter det gikk vi opp til Kallerud og der var det masse forsjellige aktiviteter på noe som kaltes "TT-torget" med bland annet konserter og cafe og litt slikt. Rundt 18.00 dro vi nedover til byen igjen for da var det klart for noe som de kalte "Stop-poverty party" der blandt annet Madcon og Envy opptredde. På TT er det folk fra hele landet som er samlet på et sted, jeg møtte også mange nye koselige mennesker, og noen jeg kun har pratet med på Facebook et par ganger.Gled dere masse til videon!! Skal redigere den så raskt som mulig, den kommer i hvertfall ut i løpet av helgen. Skal også lage et innlegg med bilder fra gårsdagen! Barndomsveninna mi Caroline som jeg har kjent siden jeg var 6 år er her på TT-leir, så har vært med hun et par dager nå, og det har vært så utrolig koselig og se hun igjen ♥ man merker virkelig hvor mye man savner en person når man møtes igjen. I morgen drar jeg og Mari og noen flere innover mot Oslo for og se på VG-lista, sykt stoka!

Er du på TT leiren i år?
hallo! nå sitter jeg og spiser frokost og skal snart ned på noen greier i forbindelse med konfirmasjon. blir der omtrent hele dag så det kommer til og bli dårlig blogging. blogger heller når jeg kommer hjem! i går var forresten en super kveld <3 og igjen, takk for alle kommentarer. snakkes senere! /mobilblogg
Herregud - stresser faktisk så sykt nåå!! Det og ligge og slappe av i hele dag var et dårlig valg, skal ned til byen til klokken syv og jeg er ikke ferdig med og fikse meg og ikke har jeg funnet et bestemt antrekk, har heller ikke spist! Åh, er det noe jeg absoulutt hater, så er det og stresse. Beklager hvis det blir noen skrivefeil i innlegget, men har faktisk ikke tid til og se over. Vet ikke når jeg kommer hjem, så det blir nok blogging i morgen tidlig (/mobilblogg i kveld) håper dere alle får en suuper kveld ♥Hei! For øyeblikket sitter jeg og slapper av med en iskaldt smoothie og hører på musikk. Gleder meg masse til i kveld, da blir det fest med my classmates og flere ♥ elsker og være med de jeg er god venn med på fester/bursdager og slikt, så da satser vi på en bra kveld! I stad spiste jeg en såå god frokost, har bare spist dritt mat i det siste, så virkelig på tide og endre det. I går tok jeg meg faktisk en joggetur sent på kvelden (nå må du være stolt thea♥loveyou!) nå ble det plutselig veldig fint vær, så da kan det hende jeg ligger i solen noen timer før jeg tar på meg den hverdagslike masken. Mange av dere spørr om sminkevideo, men syntes det er helt forferdelig kleint, så da kan jeg heller lage en video om hva jeg bruker til hverdagen eller fest hvis det er ønskelig? Gi beskjed i kommentarfeltet søtnoser :-)

Nå skal jeg fikse meg, så snakkes vi senere! Skal du ut i kveld?
Det ordtaket der elsker jeg så sykt! Ligger så mye mening bak det. Vil dere at jeg skal ha ukens sitater igjen?
Hallo! Ååh, dere har blitt så utrolig flinke til og kommentere den siste tiden ♥ setter så utrolig pris på alt det fine dere kommenterer. Bloggen har på en måte blitt en del av hverdagen min nå, og kameraet er omtrent med overalt. Hadde aldri trodd jeg skulle trives så godt med og blogge som jeg faktisk gjør. Men hadde nok ikke syntes dette hadde vært noe gøy uten dere, så skylder dere alle en stor takk! Tenkte og kjøre i gang med en konkurranse den nærmeste tiden, så følg med!

Noe jeg har begynt og like i det siste er og lese bloggene til dere som kommenterer, såå mye bra!! Men nå sier sovedyret god natt, så får vi helles snakkes i morgen. Hva liker du best med og blogge? ..  hvis du har blogg da.


♥ wihii, hva syntes dere?
Hei! Nå har jeg tenkt og lage et innlegg om mine meninger om mobbing, vet dere er glad i og få deres meninger fram og litt anderledes en bare vanlige hverdags innlegg.

Jeg har egentlig aldri skjønt poenget med mobbing, hvorfor noen mobber og hva det gjør med en person. Hva er egentlig målet til mobberen? I ungdomsperioden er det utrolig mye mobbing/rykter og ikke minst dritt slenging til hverandre. ( har laget et lignende innlegg HER ) noe som er litt vondt og si er at mobbing har blitt helt normalt de siste årene, omtrent 60 000 (!!) barn og unge våkner hver morgen og gjør seg klare til og bli mobbet. Og 60 000 PERSONER DERE!!!! Det er veldig mye. Jeg syntes rett og slett mobbing bare er helt motbydelig, at noen klarer og mobbe en person til tårer, og se personen rett inn i øynene og forsette  det er bare helt sykt. De personene som mobber eier null respekt ovenfor andre mennesker.

Hvis du er en av de personene som er med på å mobbe, hva er det som er så morsomt med det? Mange ganger går det tanker igjennom hodet mitt som sier "hva skal vi gjøre for og få slutt på mobbingen?" nettopp det, det er ikke så mye vi får gjort. Mobberne må selv velge når de har insett hvor TÅPELIG det egentlig er.

Hva er dine meninger rundt dette temaet?
Hallo! Dette er første gang på lenge jeg har stått opp tidlig frivelig når jeg har fri. Våknet til den heteste varmen på rommet og bare "yes sol" og så åpnet jeg gardinene og da ble det smilet borte. Helt okei vær i dag egntlig, er faktisk ganske varmt og ser ut som at det kan bli litt sol utover dagen. Føler jeg snakker om vær hele tiden, men har egentlig ikke så mye annet og blogge om nå.Utsikten er ikke så mye og klage på da!! Nå skal jeg lage meg en god frokost, og skal prøve og blogge masse for dere i dag, dere fortjener det ♥ blir så glad av alle kommentarene deres, og det hjelper så utrolig mye på blogglysten! Have a nice day ;-*

Hvordan er været hos deg i dag?
Hei! Skulle tro nå som det var sommerferie at jeg hadde plentens av tid til og blogge for dere. Men føler jeg at jeg har fått mye ut av dagen i og med at jeg sov ganske lenge, klokken halv 6 dro jeg til Amalie ♥ vi tok litt bilder og snakket. Dro hjem og spiste middag før jeg måtte forte meg på fotballtrening. Og nå sitter jeg endelig i senga, nydusjet og med litt jordbær. ♥ Resten av kvelden blir det vel bare til og slappe av, kanskje rydde rommet ettersom det ser ut som en sprengt søppelplass eller noe. Håper på at det kommer sol i morgen, slik at jeg kan slikke litt sol. Ha en fin kveld dere! Likte du bildene?

 
Hei og hopp! Været i Gjøvik er så ustabilt, at jeg blir helt opprørt. det er sommerferie men det vises ikke på været akuratt. Våknet for ikke så lenge siden, akuratt nå sitter jeg og ser på Mormor og de åtte ungene i byen, husker jeg elsket de filmene da jeg var mindre. Skal snart spise frokost og fikse meg. Senere i dag skal jeg på fotball trening, og etter det blir det ut en tur. Skal ta noen bilder med håret mitt i Dip Dye.

Nå ble det plutselig sol, og for 5 minutter siden pøset det ned med regn. Sånn er det vel bare med sommeren i Norge.

Hva skal du i dag? / Har du dip dye? / Hvordan er været der du bor?
I kveld har jeg og prinsessa bakt brownies, den står forsatt i ovnen og snart skal vi kose oss med det og en koselig film ♥

 Så deilig at det ikke er skole i morgen, men skal forsatt legge meg litt tidlig siden det ble en litt søvnløs natt. I stad bestilte vi flybiletter til Stockholm og vi gleder oss utrolig mye!! Nå lukter det brownies i hele huset, så tror den begynner og bli ferdig, vi får helles blogges senere!

Liker du brownies?
Hei! Det har vært etterspurt av noen av dere om hvordan jeg tjener penger på bloggen, da håper jeg dere får svar i løpet av dette innlegget. Ellers kan du lese mer på dems hjemmeside.

I samarbeid med BLOGGERFY (link) som er en trygg og enkel nettside og tjene penger på, tjener jeg penger. Du kan også registere din blogg (kan være lurt og ha litt lesere hvis pengene skal gå opp). De eneste "kravene" er du har med en reklame øverst/nederst i hvert innlegg på bloggen, og du tjener enda mer for hver som klikker på reklamen. Dette kalles Splinx. Du får også penger fra "ukes potten" etter hvilken plass du ligger på topplisten på bloggerfy.

Pengene går inn direkte på kontoen når du har registert dine bankdetaljer. Det er lett og holde oversikt over dine inntekter ettersom nettsiden er veldig lett og enkel og forstå seg på. Mange som tror man bare kan tjene penger hvis man ligger på blogg.no sin topp 20-liste, men det er feil. Bloggerfy har ingenting med blogg.no og gjøre. Ligger masse informasjon om bloggerfy på dems nettside, og jeg garanterer at dette er HELT trygt.

Har hatt bloggerfy i snart noen månder, og er storfornøyd!

 

(TRYKK PÅ REKLAMEN OVENFOR!)

Er det noe mer dere lurer på da i sammenheng med bloggerfy, kan det stilles i dette innlegget. Skal prøve og få svart så godt jeg kan.

Bruker du bloggerfy?
Hei! I natt sov jeg hos Mari, eller vi sov ikke så mye. Kom hjem for ikke så lenge siden. Vi dro til Raufoss ved 10-tiden, og koste oss der ♥ Har egentlig ikke veldig mye og si, vi tok litt bilder før vi dro da.Ellers senere i dag skal jeg ingenting, tenkte og lage ett innlegg om hvordan jeg tjener penger på bloggen min, og kanskje det kommer en andmeldelse. Neste torsdag drar jeg og Mari til Stockholm, og det tror jeg blir sykt fett. Masse shopping med besteveninna si, kan man be om mer? Vi tar flyet på torsdagskvelden og det kommer også til og komme MASSE oppdateringer når vi er der, masse bilder blir det også. Vi blir der forresten til søndag, noen flere som skal dit på ca samme tid?

Hva syntes du om bildene? / Hva gjorde du i går kveld?


Nå blir det middag med familien så blir det litt festligheter etter det. Sover kanskje hos Mari i natt, så blogges senere eller i morgen! Ha en fin kveld alle sammen! ♥
Hallo! Nå har jeg akuratt våknet og er klar for en ny dag. Det er desverre overskyet her på Gjøvik i dag, jeg som hadde håpet på en koselig fastlands dag i dag. Planene for i dag er egentlig ikke helt satt, skal hvertfall til mormor og morfar og grille litt senere med hele familien, og så drar jeg sikkert ut etter det. Må jo feire at det er SOMMERFERIE!! ♥ 

Har tenkt og ta litt bilder til dere senere, så stay tuned!Håper dere alle får en fin dag :-) Hva skal du i dag?
Heisann! Glemte helt av bloggingen før jeg dro, ble utrolig liten tid. Men hadde på genseren i innlegget under, og en lys olashorts.

For det første så er jeg utrolig sliten i beina, kom hjem for ca 10 minutter siden, og jeg & Mari har gått rundt siden halv 7, har egentlig bare fartet rundt i gågaten og på CC. Kjøpte INGENTING så løftet er forsatt ikke brytt og jeg SKAL klare det. Men helt ærlig så var det ganske vanskelig, prøvde flere ting og fant en rosa shorts som jeg måtte prøve og den satt PERFEKT på, men skal prøve og finne en som ligner i Stockholm. Vi har vært med utrolig mange folk i dag, først var vi litt med Thea og noen av hennes veninner, så var vi litt med Lars,Håvard,Marius,Sondre og Sivert og til slutt rett før vi skulle dra var vi litt med Amund & Marcus.

Tenker hele tiden at det er helg, og at jeg skal på skolenbenken igjen på mandag, men det er jo helt feil, nå er det jo sommerferie og det er så godt at null ord kan beskrive det. Gleder meg bare og ta sommeren helt med ro og lade opp batteriene til høsten igjen, men mest av alt bare kose meg på sene sommerkvelder med masse gode venner ♥ Sov godt alle søte!

Var du på nattåpent i dag?
Endelig er sommerferien her, denne dagen har jeg gått rundt og tenkt på i minst 4 månder. Og endelig er den her. Disse to månende skal bli fylt med masse kos, deilig og tenke på at jeg skal slippe  stress og stå opp tidlig hver dag i 2 måneder framover.

Vi var ferdig ved 11 tiden i dag, da dro jeg ned til byen med Hassan,Simen,Syver & Simon. Ble ikke så veldig lenge, men en liten tur. Planene var jo egentlig Fastland, men ettersom været ikke holdt så langt dro vi heller ned til byen. Sant nok så skal jeg dit en gang til på den årlige tradisjonen nattåpent, skal straks begynne og fikse meg så skal jeg prøve og få tatt noen bilder av kveldens antrekk.

Snakkes før jeg drar verdens beste lesere ♥Åh, er helt oppslukt!! Har så veldig lyst på både et par med jeffrey campbell og runawaydreamz shorts! Noe jeg helt klart må innvistere i en gang i livet, og den shortsen helt øverst til venstre må jeg nok invistere i så FORT som mulig.

Noen som har samme ønsker?.. Hvis ikke, hva er øverst på din ønskeliste?
Hei! I dag har jeg vært på Fastland i abosulutt hele dag, kom hjem for ikke så lenge siden faktisk. Jeg var med masse folk og utrolig koselig var det ♥ noe av det vi gjorde var og grille,spile vollyball,bade og sole oss. Er til og med solbrent.. har vært en utrolig bra dag, og jeg ser frem til masse slike dager i sommerferien. I morgen er vi ferdig rundt 11 og da skal jeg på Fastland med de samme.

Tok med speilrefleksen, og var ganske god til og bruke den, så her kommer det et bildedryss med bilder fra i dag!

Blogges senere! Hva syntes du om bildene?
I dag var jeg en tur på CC med mamma, har sagt til meg selv at jeg må slutte og kjøpe så mye ting hver gang jeg er i byen, og denne gangen var det mamma som betalte da. Men jeg begynner og misstenke at jeg har et shoppingproblem, noen av dere som vet hva det innebærer og om det kan utvikle seg alvorlig eller noe? Virker jo helt idiotisk, men sånn er det faktisk. Nå har jeg satt meg ett nytt mål som jeg skal klare, NULL shopping før Stockholm, det betyr at jeg kan spare masse penger og heller nyte shoppingen der.

Skal jo til Oslo på VG-lista, men får jo ikke kjøpt noe der. Blir nok heller bare en GOD lunsj på D/S louise, som vanlig ♥ Ahh, oslo livet er det beste jeg vet om!

Fra Gina TricotFra Glitter

Syntes solbrillene var så søte, så de måtte bare bli med hjem, enda finere på er de også. Og man får vel aldri nok av øredobbeer? Så da sier det seg selv hvorfor jeg kjøpte de. Likte at de var veldig "bling bling", skal nok få tatt noen bilder så dere kan få se innkjøpet på en gang. Elsker at det er så mye salg for tiden, og HATER at jeg ikke kan bruke penger som jeg vil. Ikke tro jeg er overfladisk nå, men omtrent alle jenter liker vel og shoppe?

Hva syntes dere om innkjøpet mitt?


Her er noen av de bildene jeg og Mari tok i dag, ble litt fine veninnebilder syntes dere ikke?? Er fint og ha hvis man skal lage minnebøker til hverandre, blir helt klart masse bilder av oss både i Stockholm og Tyrkia ♥ Etter noen ønsker fra en leser om jeg kunne lage et eget innlegg om hvor mye tjener ogsånt på bloggen så kommer det et innlegg i løpet av helgen. 

Hva syntes dere om bildene?
Hei! I dag var vi ferdig rundt halv 12, og da tok jeg og Mari bussen ned til hun. Så gikk vi på butuikken og ble litt spontant sultene så vi bestilte sushi og lagde smoothie. Har tatt masse fine sommer bilder som kommer i et innlegg senere. Har vært en så sykt koselig dag så langt ♥ kjenner jeg begynner og merke at det snart er sommerferie. Senere skal jeg møte Ida, noe som også blir veldig koselig siden vi ikke har vært sammen på en stund, untatt fotball treninger.I morgen skal vi på fastland med trinnet, en slags "park" der man kan bade og sole seg, heldigvis er det meldt sol!!

Hva har du gjort i dag så langt? Hva syntes du om bildene?
Image and video hosting by TinyPic

Falt helt enkelt pladask for denne! Liker at den både kan være veldig pyntene eller classy. Tenk så fint det blir med en lyse blå ola shorts,converse og sommerbrune bein!! Denne kommer nok til og komme i mange outfits framover.

Hva syntes du?
Noen av bildene vi tok i stad. Iskakaoen får dere kjøpt på Krutt på CC og den smaker helt himmelsk. Pleier nesten alltid og drikke den når jeg er i byen. Anbefales på det sterkeste, smaker egentlig litt som milkshake bare mye bedre! Har tenkt og kjøre på med en konkurranse til dere, hva sier dere til det?

Får så mye inspirasjon av dere lesere og er så koselig og se på respons fra dere, pleier ofte og gå innom bloggene deres og lese de. Utrolig morsomt og se hvordan livet deres er også. Love you all ♥ Nå bærer det videre på kamp, kos dere masse i kveld! Likte du bildene?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits