Hei deree! Dette blir et litt anderledes og etterspurt innlegg. Har nemmelig tenkt å svare på noen spørsmål jeg har fått ganske mange av i det siste. Og da tenker jeg at det er bedre å lage ett innlegg å få svar ordentlig på det. Får ofte spørsmål om hvor jeg skal gå på videregående så jeg tar det bare en gang for alle. Det har seg nemlig slik at jeg skal gå på videregående i Oslo, noe som innebærer at vi må flytte. Og for å være ærlig så går det helt greit, jeg vet selv at jeg kommer til å holde kontakt med venninner og kompiser som jeg har her. Gjøvik er jo ikke så alt for langt unna Oslo heller, så det er jo ikke noe stress å ta seg en tur hit om jeg føler for det. Så det er jo veldig positivt. 

Om jeg gleder meg? Jaa, absolutt! Hadde jo tenkt å flytte til Oslo når jeg ble 18 uansett, så to år før gjør meg ingenting. Jeg starter jo på videregående og hadde jo vært nødt til å bytte skole og tilpasse meg et nytt miljø uansett. Så for meg er det ikke verdens undergang akuratt. Blir så klart trist og ikke være 10 minutter unna mennesker jeg er veldig glad i. Men vet at kontakt kommer vi til å ha uansett ♥

 Vi flytter i begynnelsen av August, og jeg kjenner jeg gleder meg såå nå. Skal bli utrolig godt å komme til en større by hvor det helt klart skjer mer enn på denne lille plassen. Så da håper jeg dere har fått svar på det mange av dere har lurt på, om det ellers er noe så er det bare å spørre i kommentarfeltet så skal jeg få svart. 


Hva syntes du om bildene?
Hei deere! Nå er det snart leggetid for min del, er såå trøtt og sliten. I morgen er det meldt sol, så vi får håpe på det beste! Har blitt så sykt shopping gal den siste tiden, er jo såå mye fint jeg bare må ha. Senest i sted klikket jeg noen godbiter hjem, gleder meg så til de kommer!! Skal så klart legge ut bilder når jeg har fått dem, dette blir braa ♥

Husker ikke hvor mye det ble til sammen, men koster jo en del for selve plaggene + frakt såå. Får sikkert med regning når jeg skal hente de, så om dere lurer på priser kan jeg så klart legge ut det.  Likte du noe?
Heeejhoo♥ nå er jeg hjemme i Gjøvik igjen. Og nok en gang ble det dårlig blogging.. Ble et kort besøk men skal tilbake til uken så det går heelt greit. Tenkte å fortelle om gårsdagen senere. Skal straks lese litt til teoriprøven før jeg skal fikse meg og kanskje dra ut en tur. Har skikkelig søndagsfølelse i dag, aner ikke hvorfor. Nok en gang regner det på Gjøvik, hvor blir det av sommervæææret? gi meg ordentlig sommer pliis.verdens deiligste kosedress!! Hva skal du i dag?
Halloo ♥ Celine overnattet til i dag, og vi har hatt en innholdsrik natt med skrekkfilmer og godteri. Det begynte å lyne og tordne midt på natten og det er jo typisk når vi først ser på skrekkfilm. Men det gikk fort over så det gikk jo greit. Vi våknet rundt 1 og Celine dro ganske tidlig, resten av dagen har jeg brukt forran tvén og i solariumet, haha. I morgen drar jeg forresten til Oslo, gleder meg masseee ♥ skal så klart blogge og denne gangen skal jeg huske kamera.

Har dere hatt en fin dag?


♥ Fin onsdagskveld! Jeg og Celine skal straks se på film så får vi se hva kvelden bringer. Så langt har vi ikke fikset oss noe som dere sikkert kan se, så blir nok en koselig jentekveld. I stad tok jeg sol, og det var såå deilig. Men nå får jeg vel nesten være litt sosial så vi snakkes senere. Ha en fin kveld da alle søte små♥ Hva skal du i kveld?
Heeei dere ♥ har hatt en utrolig fin kveld med Celine, var så koselig å være med hun igjen. Vi har sittet ute i noen timer og bare kost oss med noe godt og snakket. Solen gikk ned etterhvert så det ble litt kaldere. For øyeblikket sitter vi egentlig bare å slapper av. Hadde sååå sommerstemning i stad, og som sagt en veldig fin kveld♥ Har dere hatt en fin kveld kjære lesere?
Dette er da altså dagens antrekk, ganske enkelt men fint og pyntelig syntes jeg da. Passer jo perfekt med en slik "velsvest" når det ikke er så varmt ute. Elsker å kle meg pent om sommeren, all inpirasjon kommer liksom tilbake. Om vinteren går man jo for det meste bare med en vinterjakke og håret og alt blir ødelagt. Mens nå er det endelig sommer, tror ikke jeg helt har kommet over det enda. Hva syntes du?
Heeei dere! Nå er det ikke så lenge siden jeg våknet og siden den tid har jeg bare spist frokost og sett på litt serier. Det regner ute og jeg kan vel ikke akuratt si det føles ut som at det er sommerferie. Senere skal jeg trene og så får jeg se hva jeg gjør i løpet av kvelden. Håper hvertfall været blir bedre i løpet av de neste ukene, ingenting er vel kjedeligere enn regn? Har så lyst å være på stranden og ha koselige grillkvelder, men det går ikke i dette været. 

Hvordan er været hos deg?
Halloo ♥  dro ut rundt 8 i går, møtte Julie på nasjonal og vi dro på akerbrygge og møtte de andre jentene. Vi endte opp på fridays og kjøpte dessert. Og satt og snakket og koste oss. Var vel der hele kvelden og dro hjem rundt kvart over 11 ellernoe. Var hvertfall en veldig fin kveld! Nå er jeg hjemme igjen på Gjøvik og skal snart ut tror jeg. Det er jo sommerferieeee woho

Noen bilder fra gårsdagen, happy times ♥ Hva gjorde du i går kveld?
Halloo! Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av, var en tur på storo i sted. Og senere skal jeg til byen for å møte Kaia ♥ etter det skal vi kanskje videre og så møte juliee senere. Blir nok en veldig bra kveld med herlige mennesker ♥ beklager photobooth bilder, men har glemt kameraet igjen på Gjøvik, så dere får nøye dere med det til jeg er hjemme igjen. 

megmegmeeg again. Hva skal du i kveld?
Halloo♥  i dag har det blitt lite blogging, beklager deet! Kom frem til oslo rundt 3 og fikset meg før jeg dro ned til byen og møtte jentene. På grunn av vg-lista var nesten alle resturanter helt fulle. Vi endte på Vapiano, veldig koselig og god mat. Så gikk vi ned på rådhusplassen, vi ble litt splittet på grunn av at det var helt umulig å komme seg frem noe sted sammen. Men jeg og Julie endte ganske langt frem, men regnet ødela stemningen en del følte jeg. Så vi dro etterhvert på grunn av at det regnet så mye og det ble jo kaldt. Men alt i alt har det vært en veldig fin og bra dag.

Dagens outfit. Så ikke sånn ut når jeg kom hjem for å si det sånn... Men uansett, i morgen skal jeg møte Julie, vi drar vel helt sikkert til byen. Så skal jeg kanskje møte en god venn av meg litt senere. Så får vi se hva vi gjør senere på kvelden. Kommer uansett til å blogge, så vi snakkes mer i morgen da kjære lesere, dere er gull♥

Var du på vg-lista?
Heiheii! Har det faktisk ganske travelt nå, reiser til Oslo om ca en time. I kveld blir det vg-lista så får vi se hva vi gjør etter det ♥ i går kveld dro jeg på eiktunet, der var de fleste på trinnet samlet, ble en veeldig koselig og bra kveld! Kaldt var det heller ikke. Jeg og noen flere gikk hjem rundt halv 2 tiden og da var det nesten helt lyst ute. Kom hjem rundt 3 og da var jeg heelt død og så sliten. Men var som sagt en veldig bra kveld♥

Haha kjempe fine bilder fra i går må jeg sii. Men nå må jeg pakke, snakkes i oslo ♥ Hva gjorde du i går?
Haaallo! Dette blir et av de mindre interessante innleggene. Har det ganske travelt nå, er akuratt hjemme fra vitnemålsutdelingen. Det var såå trist.. men det tenkte jeg at jeg skulle blogge om i morgen! Vi tok også noen bilder med speilrefleks, så dette kommer i et bedre innlegg i morgen. Nå har jeg akuratt fått av meg bunaden og skal skifte. Så drar jeg ut! Hastverk, og jeg som haater stress. Vi får blogges bedre i morgen, håper dere alle har hatt en veldig fin dag ♥

Hva skal du i kveld?
Halloo søtiser ♥  nå er det endelig sommerferie!! Eller ikke helt enda, for mangler jo vitnemålsutdelingen i kveld. Men sett bort i fra det, så er det faktisk sommerferie. Denne dagen har jeg gledet meg til siden vi startet i 10ende i høst. Samtidig gruer jeg meg til i kveld, tror det kommer til å bli mange tårer og trist stemning. Man har jo gått på ungdomsskolen i 3 år, og blitt kjent med mange man har blitt veldig glad i. Og kan se for meg at det ikke kommer til å bli like lett å holde kontakten med alle på videregående. 

Uansett, i dag startet vi klokken 12. Hadde dermed god tid til å fikse meg, det er såå deilig. Skulle ønske hver dag var sånn. Men det blir det jo faktisk i 2 måneder nå!! Rakk til og med å krølle håret mitt, det er ikke ofte jeg har tid til det dere, hver morgen ender som oftest med at jeg løper ut av huset med en brødskive i hånden. Tok noen bilder av dagens antrekk i sted: 

Hva syntes du? Har du sommerferie nå?
Heeej ♥ i stad så bakte jeg muffins til avslutningen i morgen. Er ikke så veldig god på kjøkkenet akuratt, men de ble faktisk ganske gode. Ellers starter vi ikke før klokken 12 i morgen, blir såå deilig å sove litt lenge. Den aller siste skole dagen i 10ende klasse. Og på kvelden er det vitnemålsutdelig og avslutning. Det blir helt klart trist, men samtidig så blir det godt. Tror videregående kommer til å bli mer krevende og det er på tide å stå på sine egne ben og ta mer ansvar nå. Ungdomsskolen har vært veldig gøy! Det er jo liksom den tiden man begynner å utforske ting og skaper gode minner som alltid kommer til å følge en ♥

Hvilken klasse begynner du i til neste år? 
Genser fra Carlings. Denne er størrelsen small og er ganske stor i størrelsen. Veldig deilig og godt stoff. Brukt 1-2 ganger så den er nesten god som ny. Kjøpt for 199, men selger den for 80 kr. Er du interessert så send en mail til eilaring@hotmail.com.    (SOLGT)

Genser med USA flagg,  fra New Yorker. Denne er i størrelsen x-small. Jeg har brukt den 1 gang og den er god som ny. Kjøpt til litt over 100 kr, men selger den for 50 kr. Er du interessert så send en mail til eilaring@hotmail.com.     (SOLGT)

Stripete "strikket" genser fra Bik Bok. Denner er i størrelsen medium men er forholdsvis litt liten i størrelsen. Veldig deilig og enkel og passer til mye! Har kun brukt den 1 gang. Kjøpt for 199 kr men selger den for 70 kr. Er du interessert så send en mail til eilaring@hotmail.com. 

Enkel og fin genser fra Gina Tricot. Denne er i størrelsen large, men den er veldig liten i størrelsen. Deilig og en veldig fin genser. Har brukt den et par ganger, men god som ny.  Kjøpt for 149 kr men jeg selger den for 50 kr. Er du interessert så send en mail til eilaring@hotmail.com  (SOLGT)

Veldigveldig fin veske fra Mango. Den har plass til ganske mye, og har noen små lommer på innsiden. Veldig nøytral og fin farge. Har brukt denne et par ganger, men den er ikke slitt eller noe sånt. Kjøpt for 400 men selger den for 250 (satt opp 50 kr).  Er du interessert så send en mail til eilaring@hotmail.com

Pris kan selvfølgelig diskuteres på alle tingene jeg selger. Men som sagt: send meg en mail om du er interessert. Her er det førstemann til mølla så et tips kan jo være og være raskt ute. Likte du noe av det?
Heiheei søtiser! Dette blir et kort innlegg, mest fordi jeg har det ganske travelt. Skal til byen en liten tur, men nå må jeg faktisk løpe, ha en fin dag!

Hva skal du i dag?
Hej alle i hopaa! I dag har jeg faktisk ryddet rommet mitt ordentlig, og nå er jeg egentlig ganske sliten. Er så godt med ryddig rom, selvom det nesten alltid er det så er det ekstra rent nå. Eier ikke støv på hjernen og haaater at ting rundt meg er rotete. Er vel en ganske bra egenskap det? Ellers skal jeg nok legge meg litt tidlig i dag, er så utrolig sliten selvom jeg tok et par timer med power-nap etter skolen. Hm, merkerlig det der. Tok også litt bilder som jeg tenkte å dele med dere:Har du hatt en fin dag?
shorts fra bikbok og bikini overdel fra cubus. 

Åååh, nå er det virkelig sommer ♥ har så sommerfølelse og bare gleder meg til det kan bli slik hver dag. Dette året har gått så sinnsykt fort, og nå er endelig sommeren her. Det er nesten umulig å beskrive, men alt blir så mye bedre om sommeren, absolutt alt. I dag har det vært ganske varmt og da måtte jeg selvfølgelig ut i solen litt, shortsvær er det også. åååh, det er helt ubeskrivelig. Sommeren er helt klart den beste årstiden syntes jeg. Har du sommerfølelse enda?
Heihallooo! Nå sitter jeg og spiser litt og nyter det fine været her i Gjøvik, i går ble det lite blogging på grunn av at jeg måtte øve til teoriprøven. I dag på skolen har vi egentlig bare vært på kino og så sluttet vi veldig tidlig. Kun 2 dager til sommerferie dere, heeelt sykt. Senere i dag er hvertfall planene å rydde rommet og så drar jeg nok kanskje til byen en tur. Har forresten masse klær jeg aldri bruker og som kun er brukt 1-2 ganger , så jeg vurderer å starte salgsblogg, er dette av interesse for dere?

Nå starter forresten Gossip girl så tenkte bare å slenge med dagens outfit før jeg må avslutte:Ha en fin dag da alle sammen! Hva syntes du?
Halloo fine søte ♥  beklager for en elendig blogghelg. Det har gått i ett fra fredag til i dag så det er vel noe av grunnen. Det er ikke så veldig lenge siden jeg kom hjem fra Oslo, og denne helgen har vært veldig bra! Tenkte å blogge om hva jeg har gjort senere. Nå skal resten av søndagskvelden nytes selvom jeg må øve litt til teoriprøven på moped. Her har dere forresten dagens outfit:

Hva har du gjort denne helgen?


Heii fine folk ♥ er fremme i Oslo, og det er så deilig. Har vært her i noen timer nå, og har vel egentlig ikke gjort så mye siden jeg kom. I morgen skal jeg opp litt tidlig så skal jeg til en venn av meg og så skal jeg nok til byen. Skal hvertfall til Julie på ettermiddagen så skal vi fikse oss og så på grillkveld. Senere på kvelden drar vi videre til eksamensfesten, skal noen av dere dit? Kansje vi ses da! Skal selvfølgelig få prøvd å blogget så bra som mulig når jeg er her.

Hva er dine planer for morgendagen?
Hellooo! I dag leverte vi alle bøkene på skolen, så deilig å tenke på at jeg aldri mer skal ha noen bøker fra ungdomsskolen. 10 år med grunnskole er gjennomført om kun noen dager, og videregående står snart for tur. Blir helt klart hardere men med en bra innstilling skal det nok gå veldig bra. Vi sluttet rundt 12 tiden i dag, og på vei hjem begynte det å regne så sykt. Syntes regn er koselig, men ikke når man står i det selv, hahah. 

Dagens outfit. Nå må jeg egentlig starte å pakke, drar til Oslo om ikke alt for lenge. Så vi blogges når jeg er ankommet tigerstaden ♥ Hvordan har været vært hos deg i dag?


Halloo! For øyeblikket ligger jeg rett ut i sengen og er sååå sliten. Jeg og Vilde dro på trening rundt halv 8 og etter det dro vi på spa. Det var så koselig og avslappende, deilig etter alt eksamensstresset som har vært den siste tiden. Nå skal jeg legge meg tenkte jeg, er så vidt jeg klarer å holde øynene oppe nå. Drar forresten til Oslo i morgen men skal nok få til å blogge der også. Jeg og Julie har allerede laget litt bloggplaner, så her er det bare å glede seeg! Håper alle har hatt en fin kveld ♥

Hva har du gjort i dag?

Åh, gleder meg så utrolig til sommeren! Late dager,være masse med venner,sol,shortsvær,stranden og ja det er så mye mer! I sommer skal jeg til syden 2 ganger faktisk, den 1 gangen skal jeg og Julie til Spania og den andre gangen skal jeg til Kroatia med familien, det blir nok veldig koselig ♥ ellers blir det kanskje en londontur og meste av tiden skal jeg være i Norge. Tror denne sommeren blir så bra! Hva er dine planer for sommeren 2013?
Heeei fine lesere ♥ i går så ble jeg linket av blogg.no og i dag lå jeg plutselig på 51.plass på blogglisten, noe som selvfølgelig er utrolig gøy! Men over til dagen, vi har egentlig vært i byen i hele dag med klassen, og blandt annet sett på 9ende sin musikal og ellers gått litt rundt. Når vi var ferdig dro jeg og Celine på cc en tur, bikbok hadde jo kjempe stort salg. Endte med å kjøpe en genser,bikini og litt nytt undertøy! Ikke noe stort eller spennende.

 Er kjempe sliten i dag, av en eller annen grunn. Men vurderer og dra å trene litt om noen timer, det er jo alltid godt!Hvordan har dagen deres vært?
Hejhåå♥  for øyeblikket gjør jeg ikke så mye egentlig. Har akuratt kommet hjem og venter på at paradise skal starte. Dagene på skolen framover kommer til å bli helt chille, sånn som de alltid er før sommerferien. I helgen skal jeg til Oslo, det blir koselig! Kommer helt sikkert til å blogge om det når jeg er hjemme igjen. Vi skal blandt annet ha grillkveld og kjøre båååt, seriøst, å kjøre båt er såå gøy. Håper dere alle får en fin helg og koser dere masse i det fine været ♥

Hva er dine planer for helgen?
Hejheij hallooo ♥ i dag er jeg bare så syykt glad. Hadde muntlig eksamen i dag, noe som gikk utrolig bra og jeg endte opp med en 5er, såå fornøyd! Det er sol ute og varmt, og tanken på at det kun er 9 dager til SOMMERFERIE er bare helt syk. Denne sommeren kommer til å bli så bra! Forhåpentligvis kommer blogglysten helt tilbake igjen også.

Planene mine for i dag er vel å sole meg litt, også må jeg nok til byen og kjøpe noen småting til helgen.megmegmeeg. Flere som gleder seg til ferie?
Halloo! I dag ble vi trekt opp i muntlig eksamen, eller den gruppen som ikke kom opp på mandag. Har vært kjempe nervøs hele uken og typisk min uflaks så trodde jeg nok at jeg kom til å komme opp i matte eller naturfag.. men da navnet mitt var i mellom de som hadde kommet opp i norsk ble jeg sykt glad. Og enda bedre ble det da vi skulle trekke tema. Trakk temaet som omhandlet lyrikk, så skal sammenligne to dikt og snakke litt om ulikheter og likheter.

Det har vi jo drevet med masse i år fra før, så tror ikke det blir så vanskelig. Endelig kom jeg opp i noe jeg faktisk kan satse høyt på. Kom jo opp i matte på skriftlig, og det var rett og slett helt jævlig. Men nååå, yess flaksen var endelig på min side.Veldig pen i dag forresten. Nå skal jeg spise litt sushii også blir det vel bare å sette i gang. Ha en fin dag ♥

Har du blitt trekt opp i muntlig? Isåfall, ble du fornøyd/misfornøyd?
Shorts  -  Bikbok.   Genser  -  Bikbok.   Ring   -    Spania.   Solbriller   -  Rayban. 

Heiheei! I dag ble det trekt ut hvem som kom opp i muntlig eksamen. Jeg kom heldigvis ikke opp i dag! Så for min del så blir det en veldig chill uke med mye fri. Kom hjem for litt mer enn en time siden, og da tenkte jeg at jeg like så godt kunne ta litt outfit bilder. Bildene blir så mye finere om sommeren! Nå skal jeg lese litt til teoriprøven på moped, også drar jeg kanskje ut. Ha en fin dag videre :) Hva syntes du? 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits