Holaaa.

Nå er det ikke så velig lenge siden jeg kom hjem fra Markus, eller altså han kom hit klokken halv 2, så var vi her til klokken 6 og chilla og så på TV osv, så ble vi henta av faren hans ved 6 tiden, så dro vi til han. Og hos han spiste vi middag, tok litt bilder og egentlig bare hadde det koslig ♥Tirsdag til fredag skal jeg sove hos celine, og fra fredag til søndag skal jeg sove hos Lucja, men det blir nok blogging fordeom, for begge to har jo nett så klart. I morgen skal jeg møte Markus klokken 12, tror vi skal på fastland ellernoe, og onsdag blir det tusenfryd tror jeg, koooslig!

// Hva har dere gjort i dag?
Hallo!

Nå sitter jeg i min egen seng, har endelig pakket ut og ryddet litt. Klarte faktisk og få igjen kofferten i går, bra jobba og ha 19,93 kilo bagasje, når grensa er 20, haha! I dag har jegendeligmøtt Markus igjen, det var utrolig herlig og se han igjen, ville ikke slippe taket på han. Det er en herlig følelse og møte noen man er veldig glad i etter noen uker i utlandet. Godt og være tilbake igjen iafall ♥
I morgen kommer Markus min hit klokken 2, så tror jeg vi skal på fastland en tur. Også skal jeg vel egentlig ikke noe mer, rydde litt kansje (?) Men nu skal jeg se på TV så blogges!

// Hva har du gjort i dag?
Nå skal vi snart til flyplassen, eller ikke riktig enda. Men pakker ned datan nå, så jaa - snakkes i norge!

 


Hallo.

Nå skal vi ta taxi ned til byen om en halv time, ble ikke stranda i dag, men bare chilling her ved bassenget og bare tæning. Vet ikke når vi kommer hjem i kveld men skal blogge når jeg kommer hjem.

Skal også starte så smått og pakke litt, siden i morgen så skal jeg nyte den siste tiden i solaa!

Lurer egentlig på om jeg får plass til alt i kofferten jeg. Hahah, jaja. Blogges senere!

// Hva synntes dere?
Halloooo.

Sorry for lite blogging, men vil kose meg her nede de siste dagene, og det har jeg gjort. Vi drar i morgen, flyet går fra alicante klokken 8 på kvelden. Blir veldig trist og dra her ifra, men samtidig så blir det godt og komme hjem til norge igjen. I dag skal vi bruker dagen på og være på stranda og ut og spise i kveld. Det blir ikke så mye blogging, men kan prøve og poste dagens outfit før vi drar ut i dag.

Nå skal jeg snart spise frokost, så må nesten avslutte. Vi blogges senere!

// Hva skal dere i dag? // Hva synntes dere om bildene?
Hellooo.

Nå har jeg akuratt våknet, skal snart ut og spise frokost. Derretter ligge i sola og tæne. Må jo nyte de siste dagene før jeg skal hjem til kalde norge hvor det regner! Det er forresten supert vær her, og nærmere 40 grader.// Hva skal dere i dag?
Hallo!

Nå skal jeg vise det jeg har kjøpt i det siste, det blir mer shopping før jeg drar hjem. Hvertfall i morgen :- )

?// Hva synntes dere?
Hallo!

Nettet har vært nede i noen dager nå, men nå er det oppe igjen. Det er jeg glad for. Det har skjedd så utrolig mye i norge for tiden.. Jeg vil bare kondolere til familie og venner som er pårørt i saken. Jeg syntes det er utrolig teit, og ord kan ikke beskrive hvor dumt og dårlig gjort det var.

Det er utrolig deilig her i spania, bare 4 dager til vi skal hjem nå. Har kost med masse her i snart 2 uker, men gleder meg også veldig til å komme hjem igjen og møte verdens beste markus ♥

I dag har vi bare chillet på stranden, har kjøpt sykt mye mens jeg har vært her nede føler jeg... Innkjøp kommer i kveld. Nå skal jeg ut og bade, så snakkes!

// Hva har dere gjort i det siste?
Hallo!  Nå er det Celine som blogger. Tenkte jeg kunne blogge litt for Eila siden hun ikke
har vært på datan på noen dager. Vetikke helt hva jeg skal blogge om siden jeg ikke har
snakka noe med Eila etter at hun kom til hotellet omtrent, så vet egentlig ikke hva de har
gjort eller noe sånt. Gleder meg masse til hu kommer hjem, savner hu så!! 

Men dere får sikkert se bilder senere av hva de har gjort de siste dagene, så stay tuned!
tror jeg avslutter her før det blir for mye, men Eila er sikkert snart back on track, hihi.Hallo!

Nå skal jeg snart legge meg, opp halv 9 i morgen. Så det blir nok en natt med lite søvn. Koker ihjel inne på rommet her, er hyper og markus svarer aldri på melding. Sikker på at han sover.I morgen er det shopping og tæning som står på planene. Skal nok bli brunere en deg markusmor :(

// Når legger du deg i ferien?
Hallo!

Ble ikke så mye shopping på meg i dag, men det var fordi jeg gikk innom en frisør, og sjekket prisene der. Og farget og klipte håret. Det ble rundt 300 kr til sammen, og det er jo billig i forhold til i Norge. Vi skal til byen klokken 10 i morgen, så satser på mer shopping da.

Man ser ikke så veldig stor forsjell i web cameraet. Men man ser det mer i virkeligheten. Er veldig fornøyd, dyrt var det heller ikke. Vi snakkes i kveld, for nå skal vi spise.

// Hva synntes dere?
Hallo

Tenkte jeg skulle poste dagens outfit, før vi drar ned til byen og shopper!Topp fra bikbok, shorts fra bikbok.

// Hva synntes dere?
Hallo.

Nå skal vi snart nedover til byen, eller ikke før 4 tiden da. Men før det skal jeg spise frokost, bade litt og fiksemeg. Kjempe deilig vær her nede nå. I natt blåste det veldig, men det var godt, for da var det ikke så varmt når jeg våkna. I går kveld var jeg så varm, så tok meg et kveldsbad så gikk jeg og la meg.

// Hva skal dere i dag ?
Hallo.

Blir jo en del innkjøp når jeg er her nede, siden det er såpass billig. Så her får dere se det jeg har kjøpt i dag/går.

I morgen er det enda mer shopping i vente, elsker prisene i spania!

// Hva synntes dere?


Hallo.

I hele dag omtrent har vi vært på stranden. Er litt solbrent i annsiktet, og det svir :( Senere i dag skal vi spise, og bare kose oss. Vi har bada litt i basenget, og innkjøpene kommer senere i dag. I morgen blir det shopping, for og være helt ærlig så begynner jeg og bli litt lei av og ligge i sola.

// Hva har dere gjort i dag?
Hallo.

Nå skal vi snart ned til byen for og spise og shoppe litt. Vi har akuratt vært på matbutikken, herregud - så billig det er. I kveld så skal jeg snakke med Markus på msn, og blogge da selfølgelig.Men nå skal vi dra, så vi snakkes i kveld. // Hva skal dere i kveld?
Hallo.

Det er trådløst nett her nede, så det blir nok masse blogging. Vi kom fram til huset her vi bor klokken halv 12 i går på dagen. Så vi har jo vært her en stund. I går kveld satt jeg bare og snakka med markus i tlf, og på msn. Savner han kjempe mye :( I dag har vi bare solt oss, og skal snart ut for og shoppe litt.Rommet mitt.

Det er jo veldig koslig her da. Så det er bræææ. Men nå skal jeg ut i solen litt. Blogges seinere.

// Hva synntes dere om huset? // Har dere vært i spania før?
Hallo.

Nå er det ikke lenge til vi drar til gardermoen, skal bare fikse meg, og sminke meg. Har vært med markus i hele kveld, og grini og grini. Det var så fælt og ta farvell, hater det :(

Elsker deg utrolig mye, og uansett hvor langt vi er ifra hveradre så er det ingenting som forandrer seg. Gleder meg til lørdag om 2 uker. du er så utrolig best ♥
Hallo!

Nå kommer snart mormor og henter meg, fordi vi skal på CC en tur, skal bare kjøpe en jumpsuit til, i en anna farge. Den er så sykt fiiin. Snakkes når jeg er hjemme! // Dere skal i dag?

 


Hallo.

I dag har det vært en utrolig bra dag. Markus kom hit klokken 6, og vi så på fritt vilt en'ern. Og spiste kjempe masse godteri, ble seriøst nesten kvalm. Så måtte jo selfølgelig jeg, som er så følsom, begynne å grine i dag. Sellom jeg skal være med han i morgen og, vil jeg ikke dra fra han! Kommer til å døøø :-(


The reason why i'm smile! Seriøst, komme til og dø... gleder meg bare veldig veldig til i morgen!

// Hva har dere gjort i dag? // Noen dere savner/kommer til å savne?Hallo!

Har akkuratt kommet hjem fra byen med kjærsten min, det har vært utrolig koslig. Vi var først litt på CC, også dro til til mækkern (standar) også var vi litt i skateparken. Så dro vi hjem. Han kommer hit klokken 6, og da skal vi ha filmkveld, koskoskos! ♥Dette var det eneste jeg kjøpte;

Vita - 29.90.

Men nå skal jeg på butikken, snakkes senere.

// Hva har dere gjort i dag sålangt?
Hallo.

I dag har det blitt utrolig lite bloggig, og grunnen til det er at jeg ikke har vært på datan før nå.

Dro på CC med mormor klokken halv 11 (innkjøp kommer i morgen) og vi kjøpte masse. Så dro vi hjem kvart på 1 ca, og da hadde jeg en halvtime på meg til å fikse meg, før jeg tok bussen til Markus.

Var med markus til 4 tiden og spiste middag der, så var jeg med mia fordi markus skulle på trening, og jeg og mia tok bilder, og var i byen og bare hadde det veldig koslig. Så var jeg litt med markus også ble jeg hentet halv 11.

I morgen skal jeg på fastland med Markus klokken 12, kun 3 dager til jeg drar nå.

// Hva har dere gjort i dag?
Hallo!

Som jeg skrev lengere ned så skulle jeg på badeland med markus, og det har jeg vært også. Det var utrolig koslig, vi bada og bare koste oss max. Må helt klart gjentas. I morgen ved 11 tiden skal jeg og mormor på CC, og kommer hjem ved ett tiden. Også kommer markus hit klokken 2. Vi må nye de siste dagene før jeg drar, som forresten ikke er lenge til, grugleder meg.Håper alle har hatt en veldig fin dag, og setter utrolig pris på kommentarene som kommer inn. Dere er bäst ♥

// Hva har dere gjort i dag?

Blir henta om et kvarter av Markus, blogges mer når jeg kommer hjem. Ha en fin kveld.

// Har du vært på badeland før?


Hva synntes du?
Hallo.

Nå har jeg akuratt stått opp og ser på gilmore girls på TV'en. Skal snart spise froksost og dusje og fikse meg. Senere skal jeg være med Markus, jeg tror vi skal på badeland. Kos kos.I morgen skal jeg først på CC med mormor, trenger ny sol-olje, noen nye topper, shorts, skal kjøpe never say never, og litt småtteri. Legger ut innkjøp siden kameraet er her oppe. Ha en fin mandag.

// Hva skal dere gjøre i dag?
I kveld så har jeg hatt bessøk og bare slappet av. Nå sitter jeg og ser på tv med morfar. Før markus kom i dag, så tok jeg litt bilder, si hva dere synntes om dem :)

Søte hunden. // Hva har dere gjort i dag? // Hva synntes dere om bildene?
Hallo!

Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra fall. Vi har plukket masse masse jordbær, og det har vært koslig. Når jeg kom hjem begynte jeg og pakke, er snart ferdig. Er bare noen klær som skal vaskes, også skal jeg og mormor på CC på tirsdag eller onsdag og kjøpe nye klær. Skal jo og shoppe masse i spania da.

Nå skal jeg snart gå og dusje, også skal jeg spise middag. Så kommer markus i kveld.

// Hva har dere gjort så langt i dag? og hva skal dere i kveld?
Hallo.

Akuratt nå sitter jeg og ser på TV og spiser mat. I kveld har jeg vært i hunndalen, og vært med verdens beste. Tok halv 6 bussen til hunndalen og møtte Markus, også dro vi hjem til han litt senere. Og vi så på film og spiste popcorn og bare hadde det koslig. En utrolig bra kveld, med andre ord.

I morgen skal jeg og mormor oppi fall og plukke jordbær, nam elsker jordbær.

Hehe, litt gamle bilder. Men nu skal jeg spise videre, før jeg skal legge meg. Skal opp klokken 10 i morgen, så wish mee good luck. Når jeg er hjemme fra fall i morgen, så kommer markus, tommel opp.

// Hva har dere gjort i dag? // Hva synntes dere om bildene?
Hallo!

Akuratt nå sitter jeg i stuen og ser på tv med mormor og morfar. Markus kom klokken 3, og jeg fikk 10 min på meg til å dusje,sminke meg og kle på meg. Stress stress.. Så dro han ved 6 tiden. Og siden det har jeg ikke gjort noooe, eller sett på tv, og chilla. Lasta ned masse ny musikk til flyturen.
// Hva har dere gjort i dag?
Hallo!

Grunnen til lite blogging i det siste er fordi nettet her i huset er helt klikk. Det tar 100 år og bare laste opp ett bilde, og da gadd jeg ikke å begynne og styre med det i går kveld.

I dag er det kjempe fint vær, og varmt ute. Har ligget og solet meg ganske lenge nå, og ser resultater, endelig har jeg litt sommer feeling! Senere i dag så kommer markus, happy facee.// Hvordan er været hos deg?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits