Shorts fra Zara - Topp fra Bikbok - Briller fra Rayban

Hallooo! I går var det en veldig travel dag fra min side, og da hadde jeg rett og slett ikke tid til å blogge. Vi kjørte båt i hele går, noe som så klart var utrolig morsomt. Tenkte å fortelle dere mer om det senere. Blir et kort innlegg fordi jeg skal på stranden nå. Har det herlig her nede ♥ Ha en fin dag!

Hva syntes du?


Helloo! I dag kjørte vi vannscoter, sååå gøy! Har jo gjort det en del ganger før, men aldri i syden, så det var jo gøy å ha prøvd. Nå skal vi straks ned på en resturant ved stranden og jeg skal prøve å få tatt noen outfitbilder til dere. Har litt dårlig tid, men lover å blogge så fort jeg har mulighet.  Håper dere koser dere hjemme eller hvor enn dere er ♥ har igjen ca en uke her i paradiset, og den skal nytes! Snakkes snart.

Har du prøvd vannscooter?


Primer fra Smashbox og foundation fra Max factorMascara fra Maybelline og vippetang fra Gina tricotPudder fra The body shopConcealer fra Soap and glorySolpudder fra Too facedØverste kost fra Vita og den andre fra Elf

Shimmer/solpudder fra GuerlainØyenbrynspenn fra Too facedEyeliner fra Viva la diva og rouge fra MuaParfyme fra Lalph lauren.

Heiheei! Dette er da mine faste sminkeprodukter, og det har de vært i en god stund. Bruker selvfølgelig ikke alt på en gang, men pleier vel egentlig å variere litt. Er veldig fornøyd med alle produktene og det er vel det viktigste. Bruker du noen av de samme?
Hallooo! For øyeblikket sitter jeg nede i resepsjonen å blogger, og vi skal straks ut å spise. Har bare vært på stranden i hele dag, bare det vanlige. Tok noen outfitbilder til dere, så dere kan se kveldens outfit. Ble litt dårlige bilder, men det går vel greit? Bruker ikke sminke her nede, eller har hvertfall ikke gjort det så langt, deeeilig! Huden har bare godt av det. Håper dere får en fin kveld da alle søte ♥

Hva syntes du?
Hallo fantasiske lesere! I dag har vi brukt dagen til å være på stranden. Er helt utrolig hvor varmt det er her nede, nesten for varmt faktisk. Men deilig så klart! Dagene går veldig mye i det samme når man er i syden føler jeg. Vi skal hvertfall ut å spise snart! Skal prøve å få tatt noen bilder av byen så dere kan se hvor fin den er når det er mørkt ute! Blir jo veldig fort mørkt her ute, men det gjør ingenting. Skal prøve å få svart på spørsmålsrunden så fort jeg kan. Men da må dere stille meg masse spørsmål HER!

Men nå må jeg nesten løpe, ha en fin kveld videre! Dere er supre♥Har du vært på ferie i sommer? Eller skal du?
Hei bebiseer! Turen til Kroatia i går gikk veldig greit, flyturen tok bare noen timer selvom jeg ikke er så spesielt glad i å fly så gikk det fort. Og etter det måtte vi ta båt i ca en time før vi kom frem til øyen vi skulle på. Storkoser meg her nede, og varmen er bare helt fantastisk. Ah, akuratt dette jeg trengte!
Så det fint ut eller?
Heiheei! Har ikke blitt noe blogging før nå, fordi nettet her er ganske tregt. Får nok ikke blogget så mye jeg hadde planlagt, men ett innlegg om dagen er vel bedre enn ingenting? Har også noen forhåndsskrevet innlegg, så får håpe det går bra. Vi er vel fremme, og dagen i dag har mest gått ut på å være på stranden og bade. Det er så sykt herlig her. Har ingen problemer med å være her i 2 uker for å si det sånn! Tror neppe jeg har vært på et så fint sted før. Menneskene,byen,vannet og ja alt, ingenting å klage på! Vi skal ut å spise nå, men skal prøve å få blogget en gang til i dag. Blir forresten veldig glad for kommentarer ♥ får mer bloggmotivasjon av det!

Hvor i verden er du?
Heei! Har fått en del nye lesere i det siste, så tenkte jeg kunne ha en liten spørsmålsrunde siden det er så lenge siden sist. Så er det noe du lurer på så har du sjansen nå! Kommer ikke til å svare på private spørsmål, rett og slett fordi privatliv er privatliv.Hva lurer du på?
Hej heej! Nå har jeg det veldig travelt så det blir et kort innlegg. Mangler enda å pakke litt og vi drar om en halv time, wuuups!! Gleder meg hvertfall kjempe mye til å komme frem. Har med macen så skal nok få til blogging. Har forhåndsskrevet noen innlegg til dere også. Men måå løpe rundt nåå, så ha en super fin dag alle sammen♥

Flere som er i syden eller?
Hei deeere! Beklager fraværet mitt men ble i Oslo flere dager enn planlagt. Har hatt det kjempe fint ♥ blogger om det senere! Kom hjem for ikke så alt for lenge siden, og siden den tid har jeg vært på cc en tur og kjøpt det siste jeg trenger og så klart begynt å pakke litt. Hater seriøst å pakke, såå kjedelig. Det som frister aller mest er å sove nå, er sykt trøtt og sliten. Men nå må jeg nok få åpnet klesskapet og sette i gang. Vi snakkes etterpå!

Hva har dere gjort i det siste?
Helloo! Ble gjort litt endringer i siste liten, og når dere leser dette innlegget er jeg nok på vei til Oslo (forhåndskrevet innlegg). Tar ikke med meg macen fordi jeg kommer hjem allerede i morgen, og da ser jeg ikke noe poeng i det. Men skal prøve å få mobilblogget noen innlegg, hvis ikke snakkes vi uansett i morgen! Håper dere alle får en fin onsdagskveld (er det onsdag??) haha går i surr for meg allerede. Men ja, kos dere masse ♥ følg eilahr på instagram for oppdateringer. Blir nok det i kveld!Hva skal du i dag?
Hei og god morgen! Sheinside.com er en utrolig bra nettside hvor de selger så mye fint! Det er nesten garantert at du finner deg noe fordi de har så mye forskjellig. Det beste er jo at prisene er ganske rimelige. Fant utrolig mye fint som jeg nok kommer til å klikke hjem, tenkte dere kunne få se mine favoritter:


bluse til 28,80$ HER                                                      kåpe til 45$ HER                                                   Jumpsuite til 32,42$ HERkjole til 21.61$ HER                                                   kjole til 20.33$ HER                                                            kjole til 31.15$ HER

Skjørt til 31.35$ HER                                              shorts til 25.90$ HER                                                    shorts til 23.23$ HER


  
Bikini til 22.13$ HER                                                    bikini til 21.64$ HER                                                     bikini til 28.03$ HER

 Likte dere noe? 


Denne leppestiften har jeg vært fast forbruker av helt siden jeg kjøpte den før jeg dro til Gran Canaria i januar. Fargen er utrolig fin, og den gjør leppene utrolig myke og gode. Fargen holder lenge og luker/smaker utrolig godt. Denne får man kjøpt på gardermoen/kicks, kanskje flere steder og. Den koster vell rundt 215 men er absolutt verdt hver krone. Elsker den!! Pluss at utseende ser utrolig bra ut.Denne neglelakken kjøpte jeg nå nylig. Syntes fargen er så utrolig søt, og tror den blir suuper fin til solbrun hud! Essie neglelakk er jo kjent for å være veldig bra, og denne skuffer ikke, lever absolutt opp til forventningene. Kjøpte denne da den var på salg til 99 kr, men tror den til vanlig koster rundt 125, er ikke heelt sikker. Denne får man kjøpt på h&m/cubus/vita og vanlige sminkeforretninger tror jeg. Finnes jo så utrolig mange fine essie neglelakker, får lyst på dem alle!! 

Har du prøvd ut noen av de?
Heei søtnoser!!  i dag har jeg bare slappet av hjemme så langt, skal nok snart dra for å trene og ta litt sol. Også får jeg se hva jeg finner på i kveld. På torsdag skal jeg til Oslo igjen og skal blandt annet møte Kaia igjen som har vært i syden i 2 uker, har savnet henne så mye, så det blir nok veldig koselig å se jenten min igjeen♥  Skrev forresten feil da jeg sa jeg skulle til syden på lørdag, drar på søndag!! Har noen av dere vært i Kroatia kanskje, og har noen tips om hvilkene kjøpesentere,strander og utesteder vi burde dra innom? Hadde satt veldig pris på det. Har aldri vært der selv, så jeg vet så og si ingenting om stedet vi skal til. Så tips fra dere tar jeg gjerne i mot♥

Såå, har dere noen reisetips til meg?
Heei! I kveld har jeg vært med Celine ♥ vi kjørte litt rundt og stoppet å tok litt bilder og kjøpte is. Det var sol og blå himmel, absolutt ingenting å klage på! Livet er rett og slett bare herlig for tiden.Syntes disse bildene ble såå sommerligee, blir fine å se tilbake på når det er snø og 20 minusgrader ute!! Hva syntes du om bildene?
Heeihei! Har dere sett det nye designet? Selv syntes jeg det passet bra og er veldig sommerlig og fint. Uansett, nå har jeg endelig dusjet og fikset med. Kjenner at døgnrytmen er helt på trynet allerede. La meg rundt halv 6 i natt og våknet sent. Skjer hver sommer!! Senere i kveld skal jeg møte Celine, så får vi se hva vi gjør ♥ Håper alle får en fin dag videre! Kommer forresten outfit senere i dag.

Åh, dette må være den fineste morgenkåpen jeg har eid, den er utrolig fin og ikke minst deilig å ha på seg. Hvordan er døgnrytmen din?

Om du trykker på denne linken og stemmer på meg, hadde jeg blitt veldig glad! Takk på forhånd♥


Heei! I dag har jeg faktisk ikke gjort stort mye mer enn å slappe av i sengen. Celine dro for noen timer siden og har ingen planer så langt. Er ganske sliten så det veier nok mest til en rolig kveld. Skal straks stå opp og dusje og fikse meg og kanskje ta litt bilder til bloggen? På lørdagen som kommer reiser jeg til kroatia og gleder meg såå masse. Blir deilig å komme til et varmere land og bare slikke sol i hele to uker, wii - det kan ikke bli bedre. Når jeg kommer hjem der i fra så er endelig Julie hjemme igjen, gleder meg så utrolig mye til å se henne. Nesten to måneder uten bestevenninnen sin er ikke bare lett. 

Hva er dine planer for kvelden?
Hei dere!! I går ble det lite oppdatering fordi jeg var så og si opptatt hele dagen. Var en tur på cc med Celine og på kvelden kom det noen folk til meg, vi var her en stund før vi dro videre. Ble hvertfall en utrolig vellykket og bra kveld ♥ Har ikke skjedd så veldig mye i sommerferien så langt, så hadde det utrolig gøy i går.

Hva gjorde du i går?
Hva syntes du om bildene?
Heeei♥ I dag sto jeg opp litt tidlig, og dro etterhvert ned på Aker brygge for å møte Peder, vi gikk litt rundt, spiste is og bare snakket. Det var kjempe koselig ♥  ellers var det kjempe varmt ute i dag, såå deilig! Var så klart utrolig fint på aker brygge med sol og ja alt. Uansett, så tok jeg noen bilder av antrekket jeg hadde på meg i dag, neesten litt for varmt!

Shorts fra Bikbok / Skjorte fra Bikbok / Veske fra LV / Solbriller fra Rayban

Hva syntes du?
Heeei dere! I dag sov jeg ganske lenge før jeg stod opp og dusjet og fikset meg etterhvert. Rundt 6 dro jeg til Yones♥ vi så på noen filmer og egentlig bare snakket og slappet aav! Var utrolig koselig hvertfall. Rundt halv 9 så dro jeg hjem og for øyeblikket gjør jeg ingenting. I dag har det vært fantatisk vær, noe jeg håper det forsetter å være!! Vi snakkes mer i morgen, har ikke så mye mer å si. Håper hvertfall alle sammen har hatt en fin dag, og nyter sommeren for fult!

Hva har du gjort i dag?
Heeei!! Tenkte å ta alle innkjøpene når jeg kommer hjem, kanskje til og med på video hvis dere vil? Uansett i dag har vi gått i Karl Johan, så dro vi på akerbrygge en tur etter det, har tatt litt bilder, så dette kommer i et innlegg senere! Men tenkte jeg bare kunne legge ut "hoved" innkjøpet jeg har gjort i dag, åååh - har gledet meg såå lenge til å få denne vesken, og nå er den min. Skal "inngravere" de første bokstavene i navnet og etternavnet mitt så den blir litt mer personlig. åh, er så fornøyd!Hva syntes du?
Heei! Blir et kort innlegg nå, skal blogge om gårsdagen senere i dag! Vi kom vel fram til Oslo rundt 6. Nå skal jeg og Celine ned til byen en tur, satser på flere innkjøp. Er kjempe fornøyd med innkjøpene jeg har gjort så langt. Vi blogges senere i dag, ha en super dag♥

Skjorte fra Bikbok - Shorts fra Bikbok - Solbriller fra Rayban

Hva syntes du?
¨

♥ De siste dagene har bare vært så bra. Været er endelig som det skal være, og man kan bare ligge ute hele dagen å sole seg og være med venner, såå deilig! Når idyll - postgirobygget står på replay hele tiden veet du at det er sommer. Har desverre ikke vært så flink som jeg burde vært til å ta bilder til dere, men det skal jeg bli bedre på de neste dagene. Drar til Oslo i morgen, og blir der noen dager. Gleder meg masse til det! Macen og full-ladet kamera er med, såå hold dere oppdatert! 

Dere kan forresten følge Eilahr på instagram, legger som oftest ut bilder som aldri kommer på bloggen, såå da vet dere deet :)

aah, er det ikke deilig med ferie?
Heeei! I går var en travel dag fra min side, og var ikke på macen ett eneste sekund, og da sier det vel seg selv? Uansett, våknet rundt 12 og satt ute i solen i en times tid før jeg begynte å fikse meg, så kom Mia hjem etterhvert. Vi fikset oss før vi dro på middag! Etter det dro vi til Vebjørn med flere og det ble en veldig bra kveld ♥ vi kom hjem rundt 3 og da spiste vi litt før vi begge lå på magen og sov. I dag derimot våknet vi til blå himmel og sol, så slappet vi av litt før vi dro ned på mcern en tuur.

Skal snart kjøre ned for å ta litt sol, og etter det kommer kanskje Pia på overnatting♥ Tok desverre ikke så mange bilder i går, men her er hvertfall noen:

Hva gjorde dere i går?


I dag ble det et veldig enkelt antrekk! Dro ned til byen rundt halv 12 og orket ikke å fikse meg så veldig mye for det. Skal blogge om hva jeg gjorde i går etterpå, hadde en fin dag ♥  Hva syntes du om outfiten?
♥♥♥♥♥♥

Heei dere! Har egentlig ikke så mye å fortelle, skjer ikke så mye for tiden. Det er jo sommerferie og da er det mye av de samme rutinene. Kommer til å bli mer variasjon når jeg skal ut å reise. Drar jo til kroatia om noen uker, og gleder meg såå! Ikke minst er det deilig å være i syden men man kan jo ta så mange fine bilder også. Kommer så klart til å blogge hveeer dag om det er nett der. Har dere noen tips til hva jeg kan blogge om? Eller hva liker dere å lese om? Fyr løs i kommentarfeltet ♥
Heeeei! Beklager for null blogging i går men måtte øve til mopedlappen som jeg skulle ta i dag. Jeg og Celine dro for å ta den rundt 9 og begge to besto! Var helt sykt nervøs før vi skulle gå inn og ville helst ikke stryke igjen, haha. Men da jeg så at det sto gratulerer på skjermen og kun 1 feil ble jeg bare såå glad. Så i dag skal jeg vell kjøre litt rundt og kanskje møte noen venner i kveeld! Kan endelig starte sommerferien på ordentlig uten å ha i bakhodet at jeg må lese til lappen.

ooooutfit. Har du lappen til bil/moped?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits