Heihei! For øyeblikket ligger jeg kun i sengen og slapper av. Dagen i dag startet veldig bra med jogging og bading med Sanne helt til vi klarte å miste mobilen min i vannet, vi fikk heldigvis hentet den opp igjen men vet ikke om den funker lenger, den har ligget i ris i hele dag og i morgen skal jeg prøve å slå den på. Vi hadde tatt masse bilder til bloggen og jeg vil ikke miste alle de minnerike bildene jeg har på mobilen, så veldig kjipt om den ikke funker. Bruker nå min gamle iPhone 4s som er knust og malt med rosa neglelakk :P 

I morgen skal jeg på beautyhouse og fylle på vippene, det blir deilig å føle seg litt fresh igjen, ettersom vippene gikk litt til alle kanter etter Hellas. Før vippetimen skal jeg til byen med Sanne for å spise lunsj og shoppe litt! Skal prøve å få tatt litt bilder til dere.

Hva har du gjort i dag?

 


Hei hoo! Her var gårsdagens antrekk, det var utrolig varmt ute i går så følte jeg måtte ha på noe luftig og lett selvom dette også ble for varmt. Virker som at dere liker outfit bilder, er dette noe dere vil at jeg skal forsette med? Uansett, hadde en superfin kveld. Startet den med å spise på Fridays med Fredrik, Sanne og August, etterhvert dro vi en liten tur på kontraskjæret før vi dro videre til August og så resten av kampen der. Elsker sene sommerkvelder, det blir det nok masse flere av i sommer! August og Fredrik (link) har også laget en blogg siden de skal på utveksling de også, til New york, trist at alle reiser.. Men anbefaler alle å ta en titt innom bloggen mens de er der nede, blir veldig morsomt å lese! Disse guttene er så sprundlene og morsomme og også mine bestevenner, så kan jo ikke bli bedre♥

Hva gjorde dere i går?
♥ Noen koselige bilder vi tok i går før vi dro ut. Ble en veldig koselig kveld, sov som sagt hos Charlotte (link) Anbefaler alle å lese denne bloggen, det er en god venninne av meg som skal på utveksling til USA neste år, så en veldig fin måte på å følge med på livet hennes der nede. Elsker å lese slike blogger, og når det er en nære venninne er det jo ekstra morsomt. Håper alle hadde en fin kveld i går:)

Hva syntes du om bildene?
Her har dere gårsdagens outfit! Var som sagt ute en tur i går, så disse bildene ble tatt på vei til August, ble en utrolig koselig kveld, men det tenker jeg å blogge om i neste innlegg eller noe sånt. Sov hos Charlotte i natt, så kom hjem for ikke alt så lenge siden. Har bare vært på en liten shopping runde og laget smoothie og slappet av i solen. Skal straks rydde litt på rommet og bli helt ferdig med å pakke ut av kofferten. Kveldens planer blir nok chillekveld med Sanne, eller ut å spise med Fredrik og Augst, blir nok en fin kveld uansett.

Hva syntes du om antrekket?
Heihei! Nå tenkte jeg å vise dere hva jeg pleier å ha med i min veske. Pleier som regel alltid å ha med veske uansett hvor jeg går, syntes det er deilig å ha med seg litt ting slik at man kan freshe seg litt opp utover dagen. I dag har jeg bare slappet av, litt sliten forsatt etter flyturen fra Hellas. Har akuratt dusjet og skal straks fikse meg, skal en tur på Aker Brygge å spise litt før jeg skal ut med noen venninner i kveld, det blir nok superkos. Elsker virkelig sommeren over alt på jord ♥ skal også prøve å få tatt noen antrekks bilder til dere,  det er jo supervarmt i Oslo i dag. Uansett, over til det innlegget egentlig handler om: 

Veske fra Louis Vuitton. 

Dette er det jeg alltid pleier å ha med i vesken min. Lommebok, sminke, vannflaske, leppomade, parfyme, hårbørste og solbriller. 

Hva pleier du å ha med i vesken din?
Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits