Halloo.

I dag har det bare blitt utrolig dårlig tid som resulterer til dårlig blogging. Men Markus har vært her i dag - han kom vel i 2 tiden? Det var koslig og se han igjen da♥ Når han hadde dratt så tok jeg meg en joggetur, det var godt. Må jo komme litt i form før skolen begynner vetdu.

I morgen skal jeg på CC en tur med Markus, må slutte og bruke så mye penger for tiden... er ikke bra. Så tror ikke akuratt at cc i morgen kommer til og spare pengene mine... MENMEN.

/ HATT EN FIN DAG?
Jeg blogger mer i morgen! Eller i kveld. Har vært på hytta i helgen så derfor har det blitt liten blogging. Men blogges i kveld/i morgen.
Hallo!

I kveld har jeg vært hos Markus, han drar på hopping i helgen og jeg drar på hytta. Så vi får ikke sett hverandre før søndag, men det overlever vi. Vi klarte 2 uker uten hverandre når jeg var i Spania, så tror nok vi klarer ei helg. Dro til han ved 8 tiden, og hos han chilla vi egentlig bare. Spiste pizza og... jeg skylder markus 50 kr, fordi vi hadde et veddemål på at hvis han greide og spise 8 pizzabiter skulle han få det.. og guess hvem som klarte det?..SUSSEBASSEN ♥

Har du hatt en fin dag?
Hallo!

For noen uker siden så ble jeg intervjua på grunn av busskortet jeg har. Og i dag var det i avisa. Hvis du bor på gjøvik så er artikkelen i Gjøvik bladet. Guud, det fineste bilde og da. Blir flau...// Har du lest det? // Har du vært i avisa før?
Hallo!

I kveld så har markus vært her, det er derfor det har blitt lite blogging. Nå sitter jeg og ser på TV med morfar.. eller han ser på TV og jeg sitter her. HEHE. I slutten av august skal jeg på noe som heter chillcamp. Eller skal få med meg markus.. han skal bli med :- ) Snill kjærestepus. Det er en telt festival greie,

// Skal du på den chillcamp greia?
Hallo!

Det har blitt en del shopping på mej i sommer, men synntes bikbok har hatt så mye fint denne sommeren. Så hver gang jeg er innom der kjøper jeg noe, eller så er det noe jeg setter på ønskelista.Har en lignende i lysegrå - bikbok.Har en sånn her i hvit - bikbok.Tror den er veldig fin i en high-waist shorts. 

Blir nok en tur på bikbok så snart jeg har litt mer penger! // Noe du likte?
Hallo!

Nå har jeg akuratt sett en dokumentar om utøya.. helt forferdelig. Men i kveld har Markus vært her, vi gjorde egentlig ikke så mye mer en og bare chille og snakke og spise litt da.. HEHE. Savner spania helt sykt, driver og blar igjennom bilder derifra, utrolig hvor savn det er :-(

// Har du vært i syden i år?


Hallo!

Akuratt nå sitter jeg og den største kusina mi og ser på TV. Vi skal snart på butikken, og vi har akuratt spist middag. Etterpå skal vi spise desert. Klokken 8 halv 9 tiden kommer Markus

I dag har jeg egentlig bare slappet av, ikke så mye og gjøre. Været i dag har egentlig ikke vært sånn veldig fint, akuratt nå er det bare overskyet, men før det var det pøsende regn og før der igjen var det skinnende sol... HMM, værsyk. Hvor er sommeren blitt av?

// Ossen har været vært hos deg i dag?
HALLO! Jeg tar pause en stund fra bloggen, har null inpirasjon og ingenting og blogge om. Det er rett og slett kjedeig og blogge for tiden. Men jeg kommer tilbake :-)

Blir nok ikke en lang pause, bare snakk om noen dager.

// Hva synntes dere om det?


Hallo!

2 trøtte fjes sier hallo, jeg og lucja sitter og chiller og ser på film. Celine dro for en liten stund sia, vi har egentlig ikke rekket og gjøre så mye, bare spist frokost også har jeg dusja. Jeg blir hentet om ikke så alt for lenge, halv 3 tiden. Også skal jeg møte Markus klokken 4, tror vi skal på badeland.

Koslig kveeeld. // Hva er planene deres for i dag?
Hallo!

Jentekveld hos Lucja, koslig! Her har dere noen bilder;

// Hva gjør dere i kveld? // Er du ofte på jentekveld?
Hallo!

I dag har jeg ikke blogget fordi jeg har hatt det travelt. Bussy womeeen, men har vært med Markus. Vi var først hos meg, så dro han halv 6. Så tok jeg buss til Hunndalen halv 7, så bare hang vi der. Utrolig godt med sommer, men synd den snart er over :-(// Hva har dere gjort i dag?
Hallo!

Nå legger jeg meg.. får ikke sove. Men er veldig trøtt. I morgen skal jeg møte Markus klokken 2, blir brææ! Tror ikke jeg har blogget om hva jeg har gjort i dag, men har iafall vært hos kjærsten min, kom dit klokken 3 og dro 7 tiden. Vi så bare på en film.// SI NATTA?
Halloo!

Akuratt nå sitter jeg hos Celine, vi hører på the voice og chiller max.Snuppaa! // Hva gjør dere i kveld?
Hallo!

Nå skal jeg snart uut, jeg og celine våknet ved halv 12 tiden, og nå skal jeg til Hunndalen og møte besteee! Blogger når jeg er back hos sørum.

Ha en fin dag søte lesere!
Hallo!

Nå er det jo egentlig fredag, Men rakk ikke å blogge før klokken ble 12 desverre.. I dag har jeg vært med Markus, vi var først hos meg en tur. Så var vi hos han og spiste litt mat og så på TV.

Nå natter jeg forsatt hos Celine, var i gata og tok litt bilder i stad.

// Hva har du gjort i dag?
Hallo!

Som sagt kjøpte jeg ny jakke i går. Den kostet egentlig 2000 men var på salg til 1000, så da tenkte jeg. Hvorfor ikke?

Finfin, superfornøyd. Men nå får jeg besøk - Sneeeiks senere!

// Hva synntes dere?
Hallo!

Det har vært en så bra dag at jeg ikke har ord. Starter som vannlig dagen med en helt jævlig ringeklokke.. som ringe klokkensyv.Så dusjet jeg,spiste frokost og fikset meg. Så ble jeg hentet av Markus og faren klokken 9, så bar det innover mot tusenfryd. Jeg har egentlig alltid vært sånn som ikke synntes noe særlig om karuseller, men jeg tok faktisk det meste. som super-splash, loopen osv.

Skrike,skrike - whooop whoop!


Trodde egentlig aldri at jeg kom til å sette meg i loopen på tusenfryd. Vi tok den faktisk tre ganger. Når klokken nærmet seg 5, så dro vi til et sted jeg ikke aner hvor er. Men vi spiste iafall på dolly dimpels, og jeg kjøpte en utrolig fin jakke fra Helly Hansen, rosa seilerjakke. Kan ikke si noe annet en at jeg er in love. Bilde kommer senere, så bar det mot Gjøvik igjen.

På vei hjem kjørte vi forbi utøya, vi stoppet og så litt. Så på blomstene og alt det folk hadde skrivet. Og da kom tårene... så dro vi videre.

I bilen var det ikke akuratt stille, elsker at jeg kan være meg selv. Jeg lo så mye at jeg fikk vondt i magen, ikke gøy :( I kveld så er jeg hos Sørum, og jeg er egentlig ganske sliten. Men så drar jeg hjem en tur i morgen, så skal jeg møte Markus klokken 2 ♥

// Hva har dere gjort i dag? // Har dere vært på tusenfryd før?
Hallo!

Nå er jeg akuratt hjemme fra byen, ble ikke så veldig lenge siden Markus skulle på trening. Men ble et par innkjøp (kameraet er utladet så blir ikke bilde av de) Men kjøpte en fersken-farget hettejakke og never say never ♥ ♥Klokken halv 8 tar jeg bussen til Hunndalen og da skal jeg møte Markus, også skal jeg til Celine i kveld. Og i morgen tidlig skal jeg til tusenfryd med Markus, blir nok veldig veldig bra!Haha, halla frosken! Nå skal jeg begynne og pakke alt jeg skal ha med til Celine, selvom jeg ikke skal til hu før 11 tiden (vi er omtrent naboer, tar to min og gå til hverandre)

// Hva har dere gjort i dag? Eller hva skal dere?
Hallo

I dag har jeg vært med Markus, eller møtte han på fastland klokken 12, så var vi der en stund. Vi var og litt med Kristian N, og Markus badet - og jeg solte meg. Også gikk vi ned til byen, og en tur på mækkern så tok vi en buss tur. Så ble jeg henta halv 9.I morgen er det byen med kjærsten min og til Celine litt utpå kvelden som er planene, maaaxkosi ♥ Forresten har jeg akuratt redigert en video med bilder fra syden, den kommer i natt/kveld en gang.

// Har du hatt en fin dag?
Nå skal jeg legge meg, er egentlig utrolig trøtt og har veldig vondt i magen. Så skal bare ta en ibux så er det rett til sengs, er jo nødt til og stå opp klokken 9,halv 10 i morgen. Skal møte Markus klokken 12.Hva skal dere i morgen?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits