Hei alle sammen :-) Endelig er dagen som jeg har ventet 5 dager på her, så deilig med helg. Klokken 15 dro jeg på CC med Vårin og Martine ♥ vi gikk rundt og så og spiste, og så klart ble det med noen godsaker hjem til meg. Vi dro hjem klokken 7 så nå er jeg skikkelig sliten egentlig. Men tror jeg skal ut en tur snart fordeom, orker ikke og sitte inne.. Ellers skal jeg opp TIDELIG i morgen, skal blandt annet se på scooter/vespa til min konfirmasjon, åå det blir bra ♥ også skal vi se på lokalet og så må jeg til byen en tur.

Klokken 5 skal jeg i konfirmasjonen til Mari og klokken 8 skal jeg i bursdag. Blir en travel dag med andre ord. Skal prøve og få slengt inn litt innlegg her og der, og når jeg får tid.  Håper alle nyter helgen :-)

Gjorde også naturfag leksene i full fart i stad, og leverte på it´s learning så da er jeg helt fri for lekser hele helgen. Godt og ikke ha det i bakhodet!!

Kjøpte blandt annet genseren i dag, eeeelsker den!! Virkelig fin nå som det går mot kaldere tider og er helt in love i fargen. Kjøpt på Cubus til 299 eller 199 tror jeg. 

Deilig med helg?
Hallo! I dag har det vært en enda travel dag.. har egentlig vært syk og har vært hjemme fra skolen, men måtte i kirken på grunn av at vi skulle ta konfirmasjonbilde. Kan jo bli spennende og se resultatet.. Lørdag skal vi se på lokalet og har allerede planlagt mye. Vet uken før konfirmasjonen kommer til og gå kjempe fort!! Gleder meg til og se de man kanskje ikke ser så ofte, og familien ♥ og så klart til gavene daa.Når er konfirmasjonsdagen din?.. eller kanskje du har hatt?
http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png http://renatherh.blogg.no/ http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png http://andreabryde.blogg.no/ http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png http://millin0.blogg.no/ 

 http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pnghttp://nikolinekb.blogg.no/ http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png  http://khaugestol.blogg.no/

Da har jeg trukket ut noen blogger som ble linket til. Kommer nok til og ha flere slike linkerunder. Gratulerer til dere som ble trukket ut :-)
 

AVHENGI av Brokenhearted av Karmin (!!) har akuratt oppdatert spotifylista mi som dere finner HER. Koselig med subscribere altsåå ♥ Hva syntes du om sangen?
Hei! Ååh.. bloggingen er virkelig dårlig for dagen, men ettersom skolen er i full gang igjen er jeg nesten nødt til og henge med. Noe som betyr at mye av tiden går bort til lekser. I går var jeg blandt annet i utrolig dårlig form, lå omtrent rett ut i sengen og hørte på deppemusikk og syntes synd på meg i mange timer. Formen var heldigvis litt bedre i dag, så jeg dro på skolen. Og har masse lekser som skal leveres inn til i morgen, så nå blir det hardjobbing!! 

Nå er det ikke lenge til konfirmasjonen heller, så har brukt mye tid på og planlegge den. I morgen skal vi også ta det så kalte "konfirmasjons bildet" kan jo bli spennende. Ellers syntes jeg denne uken har gått utrolig fort, allerede torsdag i morgen!! Lørdag skal jeg til konfirmasjon til min kjære Mari, og så skal jeg i bursdag på kvelden. Blir brabraa ♥ har også laget ferdig linkerunden, følg med på bloggen i kveld, den kan komme når som helst :-)

Har du det travelt for tiden? 
Hei! I går merket dere sikkert at det ikke var noe blogging, men koselig at såpass mange var innom fordeom. Fikk en veldig travel dag, hadde noen lekser som måtte gjøres rett etter skolen og rundt 7 spilte vi kamp mot Snertingdal, der vi vant overlegent med 8-1. Var deilig og spille igjen, men ble litt kaldt etterhvert. Fotballkamper er virkelig så gøy og hvertfall når man tar med seg seieren. Og når jeg kom hjem så spiste jeg og dusjet og la meg etter det. Håper dere skjønner :-)

I dag har jeg bare vært på skolen, lenge siden jeg har vært såå trøtt på skolen.. sovnet de to siste timene. Haha, utnytter og sove litt når vi uansett bare ser på kortfilmer. Og nå er jeg blitt forskjølet igjen, er så slapp og vurderer og legge meg i noen timer, eller droppe det fordi det er så jævlig og våkne igjen etter en powernap, noen som er enige? 

Hva gjorde du i går?Hei hei haaallo :-) Prøvde en ny look med krøller i dag, syntes det faktisk ble ganske fint. Pleier egentlig aldri og klare og krølle håret, men det var enklere og krølle mindre hår om gangen. Elsker når krøllene bare blir i nedre delen av håret, ååh - det er så fint!! Nå har jeg akuratt fikset meg ferdig og litt over 6 så blir jeg hentet av Ida ♥ så skal vi i kirken.

Kommer hjem senere i kveld, og har allerede filmet videon der jeg krøller håret, så skal prøve og få redigert og postet den i løpet av kvelden. Ha en fin ettermiddag alle sammen!

Hva syntes du?
Heeei! Unnskyld for så dårlig blogging.. men lørdag er lørdag vet dere. Pleier som regel ikke og sitte inne på lørdager og det gjorde jeg heller ikke denne lørdagen. Var først en liten tur i byen med Vårin, måtte bare ha en ny bukse siden jeg klarte og tryne på fredag og da revnet hele buksen.. wops. Etter det møtte vi Elisabeth og dro til meg. Senere kom Ida og vi spiste og fikset oss før vi skulle ut. Ble en koselig kveld med de beste ♥ også sov Ida over til i dag, koooselig!

Senere i dag skal jeg i kirken er jo bare 2 uker til konfen nå (!!) der skal vi blandt annet se på video fra konfirmasjonsleiren, vet det er noen stygge klipp av meg på den.. haha huff! Ellers skal jeg prøve og få blogget bedre for dere i dag ♥

Hadde dere en bra kveld i går?
Heihei! Tenkte jeg skulle ha en linkerunde, er gjerne flere blogger jeg har lyst til og lese, og linke dem her. Skriv ned din blogg, så trekker jeg 5 blogger som blir linket til over helgen.

Er du med?
Nå er jeg så fuckings lei meg og sur. Stikker ut og bloggingen kan visst bli dårligere en forventet. Tror heller jeg ikke har tilgang til pc noe mer i dag. Håper dere får en finere dag en meg. Snakkes så fort jeg har tid!
Hei alle søte ♥ Nå har jeg akuratt fikset meg, og skal til byen en tur. Etter det blir det sushi med mamma :-) Skal se etter en høstjakke også må jeg kjøpe litt skoleting. Senere blir det kanskje ut en tur med jentene også ♥ ha en fin ettermiddag!

Topp fra BIKBOK / Cardigan fra H&M / Bukse fra GINA TRICOT / Ring fra SPANIA

Hva syntes dere?
Heei! I dag klarte jeg og forsove meg maange timer, og hadde vondt i hodet og magen så da ble jeg like så greit hjemme. Har ikke gjort stort mye mer en og sett på serier på Sumo og spist mat. Skal snart støvsuge rommet, og tenkte og ta noen bilder og vise dere!! Bladde igjennom litt bilder i stad, blandt annet fra Kragerø. Åh, jeg savner det kjempe masse, var en så sykt bra uke. Må helt klart dit til neste år også ♥ har satt sammen en bilde kolasj med mobilbilder derifra, som jeg loovet for lenge siden. Wops.

 

Noe du vil tilbake til?
Heej! Siden sist har jeg egentlig ikke gjort så mye mer en og rydde rommet, og sett på tv. Tenkte jeg snart skulle legge meg. I morgen har vi heldigvis ikke vanlig skole, skal liksom bare være ute hele dagen og slutter tidlig. Gleder meg til helgen, kan virkelig si jeg savner og legge meg og stå opp når jeg vil. Tror denne helgen blir dritbra♥

Skal bli flinkere til og bruke speilrefleksen, og kan love det kommer noen fine bilder fra helgen. Nå er det faktisk  ikke lenge til konfirmasjonen min heller, vet jo allerede at jeg får en moped. Åååh, skal bli så digg og bare råne rundt, og når de i vennegjengen også skal ha det, blir det gøy!!! Skal konfirmeres den 8 september tror jeg, ser frem til det. 

Gleder du deg til helg?
Hei alle søte:-) Nå sitter jeg og gjør litt lekser faktisk, måtte bare ta en liten pause. I dag har jeg vært utrolig sliten, og tok meg en powernap på noen timer rett etter skolen. Er jeg den eneste som våkner i sjokk og ikke aner hvor jeg er når jeg sovner midt på dagen? Haha, må liksom gå litt rundt i huset for og se hvor jeg virkelig er. Men uansett, i dag har jeg bare vært på skolen, de tre siste timene av dagen så vi en ny film, og ellers var det bare en slapp dag. 

I går kveld bestemte jeg meg for og bestille en kjole fra Nelly som jeg har sett på en stund, og hver gang jeg tenkte og bestille den, var det aldri min størrelse. Men i går fant jeg den i x-small. Gleder meg til den kommer, legger så klart ut bilde :-)

Hva har du gjort i dag? Hva syntes du om kjolen?
Hei! Dette er mest sansynelig det siste innlegget som kommer i kveld, skal blogge i morgen da! Har fått gjort lekser, men det tok sin tid.. godt og være ferdig da. Og som overskriften sier så skal jeg bli flinkere til og kommentere tilbake og svare dere på mail. Har vært sykt slapp i det siste anngående det der, men i morgen er jeg all back!! Setter veldig pris på kommentarene dere kommer med, henter så mye inspirasjon og motivasjon til og blogge og ikke minst sjekke ut bloggene deres. 

Er du flink til og kommentere tilbake?
Hei søtiser :-) Nå tenkte jeg at jeg bare skulle slenge inn ett lite innlegg før jeg åpner skolebøkene og starter med lekser.. vi har nemmelig noe samfunnsfag lekser som skal gjøres ferdig til i morgen. Og jeg har jo så klart ikke startet, så da blir det godt og bare bli ferdig med det slik at jeg kan slappe av resten av kvelden.

I dag har jeg bare vært på skolen, og vi hadde JOGGING og det har regnet,lynet og tordnet mye av dagen, våknet liksom til at hele huset ristet, skummelt. Så det fristet ikke så veldig og hoppe i joggeskoene og jogge litt.. men gikk egentlig greit.  Og etter skolen dro jeg en tur til byen med Vårin ♥ koselig med masse jentesnakk!

Har ingen bilder fra i dag, så da ble det dette. Men nå burde jeg starte med lekser, ha en fin fin dag!

Har dere mye lekser?

 
Heei alle søte :-) I dag har det faktisk vært en travel dag fra min side, har vært med Mari og vi har fikset noen greier, også har vi vært en liten stressetur på CC. Har desverre ikke fått gjort de leksene jeg skulle gjøre.. wops. Får nok gjøre de i morgen da. Halve dagen i dag så vi film, så det var bare chill. Husker ikke hva filmen heter, men spennende var den i hvertfall. 

Her er dagens outfit:

Bukse fra GINA TRICOT / genser fra BIKBOK / Veske fra MORRIS / sko fra CONVERSE / Ring fra SPANIA

Hva syntes dere?


Hei dere! Har glemt bort bloggen litt i dag, har hatt andre ting og gjøre og derfor så dårlig blogging. Deriblandt første skoledag, kjenner jeg faktisk er litt lei allerede..  men var herlig og se masse gode folk igjen ♥  Det er i år det virkelig gjelder, så skal prøve og gjøre det beste jeg kan. Men uansett, sjal den fine genseren ovenfor av Mari forleden, syntes den er dødskul!!! Veldig enkel, men samtidig detaljer som gjør det spesiell. Digger den! 

Hva syntes du om den?
Hei dere! Kom over en video jeg syntes dere burde se: 

Denne videon har et så utrolig viktig budskap!

Er du en av de som sliter med depresjonstanker eller selvskading tegn en sommerfugl ♥ 
Åååh, er helt obsessed i Hei sommer av Gaute Ormåsen (link) den må dere høre på!! Nå har jeg akuratt fikset meg og tatt litt bilder til dere :- ) Skal snart rydde rommet også skal jeg ned til mjøsa med Elisabeth og gutta ♥ den siste dagen i sommerferien må jo bli konge!! Er egentlig ganske fint vær, så hvorfor ikke utnytte det? Litt synd at i slutten av sommerferien kommer alt det fine været, men det er virkelig bedre en dårlig vær. Håper dere får en fin dag :-)

Hva syntes dere om bildene?
Hei hei deree :-) Nå har jeg for en gangs skyld stått opp tidelig, og det er skole i morgen.. sykt at sommerferien er over. Men blir nok litt bra og komme tilbake, og se alle folkene og vedder på at 10énde blir er bra år ♥

Var koselig på Hamar i går, ble hentet litt over 5. Da dro jeg hjem og dusjet og fikset meg så dro jeg opp til Elisabeth, var så koselig og se hun igjen!! Kom også flere folk etterhvert. Ble en herlig kveld!!

Hadde du en fin dag den siste lørdagen i sommerferien?
Hei dere! Nå skal jeg fikse meg også drar jeg til Hamar :-) Vet ikke helt når jeg kommer hjem, men blogger når jeg er hjemme igjen. I går ble det desverre ikke mer blogging fordi etter jeg og Mari hadde vært på Peppes, så møtte vi folk og ble ute en stund. Beklager for det! Kan vise dere bilder senere i dag. I dag reeeegner det, hadde håpet så sykt på at det var shortsvær i dag, men det er bare regn og grått vær, noe som er skikkelig kjedelig. Men nå må jeg egentlig begynne og fikse meg, ha en fin dag!

Hva er deres planer i dag? standar haha
Hallo! Nå skal jeg straks spise litt og fikse meg før jeg skal møte Mari, blir så utrolig koselig!! ♥ Var på CC i stad og hentet en iPhone 4s, deilig og slippe iPhone 3. Senere blir det vel og møte folkene ♥ Skal blogge mer for dere i kveld! Men tenkte og slenge inn kveldens antrekk.

Klokke fra Spania - Ring fra Spania

Blondeshorts fra Zara - Olajakke fra Bik Bok - Tubebh fra Bik Bok - Hvit topp fra Gina Tricot

Ble ett lyst og søtt antrekk til i kveld, husk og følg meg på Instagram da, pleier ofte og legge ut bilder som ikke blir lagt ut her. Heter Eilahr der, følger faktisk noen lesere der.  Ha en strålende kveld alle sammen :-) Likte du antrekket?
Hei! Sitter i en kleshaug og blogger for øyeblikket, driver og pakker ned alt. Skal jo nemmelig hjem senere i dag. Har vært noen herlige dager i Oslo, og helt klart en fin avslutning på en fin sommer. Skal vise dere innkjøpene fra i går når jeg kommer hjem eller i løpet av helgen. Skal på Oreo-date med Mari når jeg kommer hjem igjen, en stund siden sist, og da vet jeg vi har mye nytt gossip. Og i morgen skal jeg møte Håkon ♥ 

Vi snakkes senere søte lesere :-) Hva skal du i dag?
Kjøpte denne supergode ullgenseren i dag, så nå kan vinteren bare komme! Elsker den virkelig, liker at den er litt over oversized og er litt marine inspirert. Dyr var den heller ikke!

Hva syntes du?Hei dere! Nå sitter jeg og minste søskenbarnet mitt og ser på film, koselig! Har akuratt dusjet og skal vel snart spise frokost og fikse meg. Rundt halv 4 skal jeg møte Caroline og Jacob også skal jeg møte Malin etter det ♥ hun hadde den blondeshortsen og har aldri brukt den, så da skal jeg kjøpe den!! 

Sov som en engel i natt, hadde tidenes drøm. Så våknet jeg og var helt i sjokk og lurte på hvor jeg var, haha creepy greier det der. Når jeg først sovner er det drit vannskelig og få meg opp igjen, så hvis jeg skal døgne en natt foreksempel pleier jeg alltid og ta noen timer med powernap på dagen bare for og klare og holde ut hele natten. Haha.

Har du sovet godt i natt?
Hei! Nå er jeg bokstavelig talt helt død i kroppen, har vært en kjempe varm dag med supert vær her i Oslo. Møtte Caroline rundt 2, og da gikk vi oppover Karl Johan bare og så på litt ting, blonde shortsen jeg skulle ha var det desverre ikke flere igjen av, men fant meg forsatt noe annet. Vi dro til bogstadveien og så dro vi til Aker brygge og spiste på Fridays før to av kompisene til Caroline kom, etter det bare hang vi rundt og gikk på Oslo City en tur. Har vært en bra dag!

Topp fra Bikbok på salg til 79,-

Skjørt fra Bik Bok,husker ikke pris.Leppestift fra Mac 180,-

Blir her trolig nok til fredag, og i morgen skal jeg prøve og få tatt noen outfitbilder til dere :-) Håper dere nyter de siste dagene med nydelig vær, planene i morgen blir nok bare og slappe av og sole meg. På tide med litt grunnfarge før Tyrkia!!

Hva syntes du om innkjøpene? Hva har du gjort i dag?
Hei! Nå har jeg akuratt spist og dusjet og skal opp for og sminke meg. Skal møte Caroline ved Oslo City om ikke så lenge. Har allerede funnet ut 2 av tingene jeg skal kjøpe og det er en hvit blondeshorts fra Zara og en Creme d´nude. Men finner meg sikkert noe mer.. Legger ut innkjøp når jeg er hjemme. 

Hva skal du i dag? Hva syntes du om bildene?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits