Heeeei! Det har skjedd så mye i det siste og jeg har rett og slett ikke fått tid til å blogge. Skolen begynte jo på mandag og vi sluttet etter kun noen timer, så da dro jeg ned til byen med jentene og spiste på fridays! Etter det dro jeg og Julie på båt tur med noen venner, noe som var utrolig koselig! På kvelden møtte jeg Caroline, noe som så klart var veldig koselig! I går hadde vi kun et møte på skolen i 20 minutter så hadde vi fri resten av dagen! Var hos Peder i hele går, koooselig! Og i dag startet vi kvart over åtte og sluttet halv 12 så det var jo veldig greit! Nå skal jeg straks fikse meg og møte Peder i byen og etter det skal jeg vel være med Kaia ♥♥Hva har du gjort de siste dagene da?
Hei hei! For øyeblikket sitter jeg bare å ser på serier og spiser godterii! Skulle egentlig ut en tur i kveld, men er så sliten såå blir heller en chille kveld. I dag har jeg vært en tur i byen med Hanna, ble noen innkjøp som vanlig men det kan jeg vise dere i morgen! Måtte ha noen klær til første skole dag så da var det like greit med litt shopping. Hva har du gjort i dag?
Heiheei! Nå er det ikke lenge til jeg drar. Var med Celine i sted og nå er Thea her, dette er såå trist! :( Jeg skal få blogget når vi har kommet frem til Oslo! Trodde virkelig ikke dette skulle bli så trist men vet jeg kommer til å holde kontakten så det går fint! Helt utrolig at det er skole om kun noen dager (dont want to talk about iiiit....) hufffffff. Men nå skal jeg være med Thea den siste tiden vi har nå, så vi snakkes senere♥

 
Hallo! Det har vært noen bloggfrie dager fra min side. De siste dagene har jeg vært veldig opptatt, har blandt annet pakket ned hele rommet noe som føles veldig rart her jeg sitter på en madrass med masse esker rundt meg i et tomt rom. Har også hatt myeee kvalitetstid med mine kjære venner, Thea har blandt annet sovet her nesten hele uken noe som så klart har vært veldig koselig! 

I går hadde jeg på en måte en avslutningsfest som inneholdt bobler,tårer og ikke minst masse glede! Kan blogge mer om det senere hvis dere vil. I dag har dagen gått til å gjøre siste finish med pakkingen, så møtte jeg Mari rundt seks og kom hjem nesten akuratt, kjempe koselig♥ Men nå turer jeg videre til Thea, tenkte jeg bare måtte slenge med ett innlegg! Bad conscience over here.

Hva har du gjort i dag?
Heiheei! I går hadde jeg en liten bloggfri dag, mest fordi jeg ikke orket å blogge også skjedde det en del andre ting. Thea sov hos meg fra søndag til mandag, og midt på natten fikk vi begge lyst på godteri så vi kjørte rundt for å finne en nattåpen bensinstasjon og det fant vi såå sovnet vi rundt 5 og våknet 2 på dagen og rundt 4 dro jeg for å trene, begynner å bli en stund siden sist så det var deilig. Og i natt sov Celine her, vi gjorde ikke så mye egentlig, bare slappet av! Nå skal jeg straks stå opp og fikse meg også skal jeg på cc en tur med Thea, de har jo fått inn så mye fint på bikbok nåå! Ha en fin dag♥ååå jeg vil tilbakeeeee! Hva skal du i dag?
Heiheeei! I natt sov Thea hos meg, og i går kveld dro vi ut en tur, koselig som alltid! Vi sov ganske lenge og så måtte Thea hjem en tur, og siden det har jeg bare slappet av hjemme og begynt å rydde ned rommet seriøst det er så trist her nå, er liksom veldig "tomt" men ja, gleder meg til å flytte inn på det nye rommet! Jeg LOOOVER å få lagd en romvideo da, hvis dere er interesserte? Uansett, nå kommer straks Thea igjen og skal sove her til i morgen♥ Vi skal prøve å få tatt litt bilder også, alt for dere!

Ha en fin kveld da alle sammeeen! Hva gjorde du i går?
Heeei dere ♥ Nå har jeg akuratt spist middag og senere i kveld kommer Thea og skal sove over tl i morgen, det blir nok bra! Var med Celine i sted, noe som så klart var veldig hyggelig, har det alltid morsomt med den jenta! Uansett, er det flere enn meg som har lagt merke til at høsten sniker seg sagte innpå? Sommerværet er hvertfall borte, og temperaturen går sakte men sikkert ned. ÅÅÅH jeg er ikke klar for høst i det hele tatt. Føler sommeren bare har gått i ett kjør, seriøst det føles ikke lenge siden vi stod og sa hade til klassekamerater og lærere og var SÅ klare for sommerferie. Rart hvor fort tiden går!

Er du klar for høsten?
Halloo! For øyeblikket ligger jeg i sengen og skal straks legge meg. På dagen i dag gjorde jeg ikke så mye spesielt mye mer enn pakke til vi flytter og kaste masse klær, men rundt 10 eller noe så kom Ida en tur, noe som så klart var veldig koselig! Hun dro nesten akuratt, vi har ikke gjort så mye mer enn å slappe av egentlig! I morgen skal jeg være med Celine igjen, også skal Thea sove her på kvelden♥ Hva har du gjort i dag? Har du hatt en fin dag?♥

Hei hei! Har hatt litt fravær de siste dagene, fordi jeg har blitt syk. Men er heldigvis mye bedre nå. Ble syk samme kveld som jeg dro til Oslo faktisk, og ble så ille over natten at jeg måtte dra hjem dagen etter. Noe som så klart var utrolig kjipt, så de siste dagene har jeg kun tilbragt i sengen for å bli bedre. Og det ser ut til å ha hjulpet mye! Skal blogge om daten til meg og Julie så fort jeg får lagt inn bildene, hadde det veldig koselig og var så bra å være med Julie igjen♥ 

De neste dagene må jeg bruke til å pakke og rydde og kaste klær jeg ikke bruker lenger. Kun en uke til vi flytter, ææ kan ikke tro det! Tiden flyr så jeg skal virkelig utnytte den siste tiden her, og være masse med god jentene mine. Men har ikke så veldig mye mer å si, håper dere har hatt noen fine dager og beklager igjen for fraværet mitt!Hvordan har dere det kjære lesere? ♥
Hei! Nå har jeg akuratt pakket og drar til Oslo om et par timer. Så skal jeg og Julie ut i kveld og spise en bedre middag, gleder meg masse til å se verdens beste venninne igjen ♥ Så får vi se hva som skjer i løpet av kvelden, kanskje vi har tid til litt shopping også. Men nå må jeg løpee å fikse meg, ha en fin dag!

Hva skal du i dag?


Jakke fra Chiquelle - Skjorte fra Ralph Lauren - Bukse fra Miss selfridge - Veske LV

Her er da dagens outfit, ikke noe speiselt akuratt. Men virker som at dere liker outfit innlegg, så da gjør jeg bare det. Skal snart ut en tur tror jeg, møte noen venner også får jeg se hva som skjer resten av kvelden. Været her i Norge er vel ikke akuratt så mye å skryte av, var ganske fint i dag tidlig mens i sted regnet det, uuustabilt. Men ha en fin kveld da alle søte ♥ Hva syntes du om outfiten?
Hei dere ♥ Thea kom til meg rundt 9 i går, også dro vi ut en tur. Ble en herlig kveld deet :) Når vi kom hjem var vi såå trøtte og sovnet omtrent med en gang. Vi våknet rundt 12 og Thea dro rundt ett. Skulle jo egentlig til Oslo i dag, men det ble litt endring i planen så drar dit i morgen isteden. Tenkte jeg skulle fikse meg nå også fått lagt ut dagens outfit. 

Skal få svart på spørsmålsrunden så fort som mulig, mest sansynelig denne uken. Men vil dere ha svar på video eller innlegg? Kommenter!! (Forsett å still meg masse spørsmål HER )Hva gjorde du i går?
Heihei! Nå har jeg akuratt tatt litt outfitbilder. Thea kommer snart til meg, og overnatter til i morgen før jeg drar til Oslo♥ Blir nok kjempe koselig! Skal prøve å få tatt litt bilder også. Vi skal kanskje ut senere også, så satser på en fin kveld.

Toppen kjøpte jeg i Kroatia - Bukse fra Miss selfrigde - Veske fra LV

Hva syntes dere?
Heiheei! Nå sitter jeg i min egegn seng igjen, og helt ærlig så er det ganske rart. Var jo i syden i går liksom! I går ble det 14 timer med reising, og kan ikke huske at jeg har vært så sliten på lenge. Uansett så skulle jeg egentlig til Oslo i dag, men det orket jeg ikke så jeg drar i morgen. Blir hos Julie kjære i noen dager og når jeg kommer hjem er det kun en uke til vi flytter! Gleder meg så masse, men blir nok veldig trist også :( Så skal utnytte den siste tiden i Gjøvik når jeg er hjemme fra Julie. 

I dag sov jeg ganske lenge før jeg så kampen til sis og vil gratulerer dem masse med gull i Norway cup! 

Take me baack! Hva har du gjort så langt i dag?
Heiheei! For øyeblikket sitter vi på en cafe i Tyskland. Flyet til Norge går om noen timer! Har vært en lang dag med mye reising. Samtidig er det jo gøy da! Kjenner jeg allerede savner Kroatia, men samtidig blir det godt å komme hjem. Tror jeg reiser til Oslo i morgen og skal sove hos Julie i noen dager♥ gleder meg kjempe mye til det da! Vi kommer hjem rundt 2 i natt så vi får heller blogges mer i morgen. Håper dere har det fint!

Hva skal du i kveld?
Heeihei! Har blitt veldig lite blogging de siste dagene, men har vært fult opptatt med andre ting. Er jo tross alt på ferie, og da er jeg jo ikke så mye inne. De siste dagene har gått veldig mye i det samme, og i går kjørte vi vannscooter igjen, like gøy! Flyet til Norge går rundt 8 i morgen kveld, så skal virkelig nyte den siste tiden her. Vil ikke hjem her i fra, men kjenner det blir godt å komme hjem til venner igjen også! Skal straks ned på stranden så får vel nesten avlutte. Skal prøve å få tatt litt bilder i dag hvertfall! Håper dere får en fin dag♥Hvordan har du det?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits