Etter en tid nede på dypet, går endelig ting framover og oppover. Du må bare huske sellom du er på bunnen, kommer det alltid bedre tider. Glemme alt som har skjedd, og leve videre.Vil først og fremst bare takke venner og familie for all støtte ♥
Something to remember; It will always come's better times
Hallo! Nå sitter jeg og chiller hos Celine, har nemmelig sovet her i natt. Vi la oss klokken 6, og våknet nå. Så det ble ikke så mye søvn med andre ord. I går hadde jeg bessøk fra halv seks til halv 10. Så dro jeg til Celine, og vi så på TV, tok bilder, og det var en utrolig herlig dag i går.

Having a good time! I dag er planene og dra på marken. Så det blir mer blogging senere. // Hva har du gjort i helgen?
Hallo!

I går var jeg på Marken, det var egentlig ganske gøy. Jeg møtte på mange kjentsfolk, først så møtte jeg Markus, så møtte vi Harald, så var vi med Michell,Tina,Joar & Jørgen. Så stakk jeg,markus og harald og tok en sånn karusell som var på en vegg og gikk rundt, den var drit gøy. Så var jeg litt med Mari, og gjengen hennes, hiih. Så jeg,markus og harald en karusell som egentlig var drit skummel. Og mens vi satt oppi så løsnet det en skrue, herregud - jeg trodde jeg skulle dø.Altså den til venstre. Så tok vi tekoppene. Så var klokken litt over halv 11, da gikk jeg og markus til dolly. Så kom mormor og hentet oss, så dro vi hjem. Det var en utrolig koslig dag, borsett fra at jeg holdt på og spy i tekoppene da... hehe. // Hvis du bor på Gjøvik, har du vært på Marken i år?
Hallo! Beklager lite blogging, men hadde bessøk i går kveld. Var på legevakta klokken 6, og jeg har fått kraftig ørebetennelse... det er drit vondt. Så jeg må gå på sånn penceiln i en uke, og kan ikke bade i klorvann osv på 4 uker. Håper det snart går over! I dag har vi fri, så jeg og Celine skal en tur ned til byen, også skal vi til Vardal en liten tur. Men må fikse meg, blogges senere! // Har dere fri i dag?


 Hehe, sykt gammelt bilde.
Hallo! Nå kommer snart mormor snart og henter meg, så skal vi til legevakta. Hadde egentlig time 4 men utsatt til klokken 6. Skal forresten sove hos mormor til søndag fordi mamma skal til sverige. Men kan blogge mer i kveld. Tror jeg får bessøk av en søt pus♥ Så ja, blogges!

Pena og nesten sminkefri. Tommel opp for det... eller ikke. Men ønsk meg lykke til hos legen da :- )
Hallo! Nå har jeg endelig fått endret designet mitt. Og det blir vannlig blogging igjen, det kan nok ta litt tid å bli vant til og blogge igjen. Men kan hvertfall love 2-3 innlegg om dagen. Akuratt nå sitter jeg og chiller og hører på rolig musikk, hihi. Klokken 4 i dag skal jeg til legen, for og få sjekket øret mitt som jeg har hatt vondt i, i snart 2 uker.

Skal legge ut noen bilder fra det som har skjedd i det siste, men er på mamma sin data. Fordi min er helt klikk, men skal prøve og få gjort det i løpet av dagen. // Hva skjer i dag?
Hallo bitches!

Nå har jeg fått tatt en lang pause, og jeg er endelig tilbake. I det siste har det skjedd en del som jeg helst ikke vil utale noenting om på denne bloggen. Men har det veldig bra nå, takket være verdens beste venner♥ Dere kan jo få se litt bilder fra hva jeg har gjort i det siste.

Haha, hytta i sommerferien.

Fjelltur med klassa.

Har ikke flere bilder på datan nå, er på en anna bruker skjønner dere. Men kan legge ut flere bilder senere. Håper dere vil følge bloggen! :)


Den aller beste! Bildene ble tatt i går før vi dro i bursdag. Var en super herlig kveld i går, med masse koslige folk, mat og ja, rett og slett en fin kveld. Bedre jente må du lete lenge etter, på tirsdag så er det 2 uker til reiser til Praha sammen, det blir veldig gøy, og en opplevelse for livet.

På torsdag skal jeg på Gjøvik marken med Lucja,celine,Sindre,ida ogsv. Blir utrolig koslig det og ♥

// Har du en bestevenn? // Hva har du gjort i det siste?


 
 

Laugh can mean many things, like you laugh when you have your best time of your life, or the badest...


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits