♥♥♥
Nå skal jeg straks legge meg, tenkte bare og slenge inn ett innlegg til. Det blir desverre ikke blogging før søndag igjen, siden i morgen skal jeg sove hos Mia sammen med Pia ♥ det blir kongebraa!! Vi skal ut på litt morsomheter på kvelden og en tur på Hamar Martn. Blir blogging når jeg kommer hjem på søndag, og antageligvis med masse bilder til dere og. 

Forresten så er det veldig koselig at så mange er innom her, men i natt opplevde jeg at en leser ringte meg for og spørre om jeg kunne blogge siden jeg ikke hadde gjort det på noen dager, altsåå som sagt er det veldig koselig at dere setter pris på bloggingen, men de dagene jeg ikke blogger er det grunner til det. Hadde satt veldig mye mer pris på en kommentar om at dere vil at jeg skal blogge i stedenfor at dere ringer. Reagerer ikke så veldig på det, men er jo unødvening liksom og midt på natten i tilegg. Men koselig at du ville jeg skulle blogge da :-) Jaja, da vet dere det hvertfall ♥ en kommentar holder!

Hva skal du i morgen?
Hallooo :-) I dag når skolen var ferdig var jeg bare så klar for ferie, og det var bare så godt å tenke på at jeg ikke skal tilbake dit før om 12 dager. For og feire at det var ferie dro jeg på mac donalds med Anna,Marthe og Vårin ♥ vi ble bare sittende der noen timer og spise og prate, koselig! Har hatt bloggpause i noen dager nå, det har dere sikkert merket. Har hatt mye annet og gjøre og har rett og slett ikke orket og blogge. Mens i ferien skal det bli masse blogging til dere!! 

I kveld blir planene og slappe av med familien og spise god middag. Eneste fredagen på leenge at jeg faktisk er skikkelig usosial, men noen ganger er det godt med slike dager og..

Vi snakkes senere da, håper dere får en fin kveld alle sammen, og en god ferie ♥

håret så merkelig blondt ut på bildene... jajaaaa. Har du noen ferie planer?
Heeei skjønningene :-) Nå sitter jeg og ser på tv, og tenkte jeg straks skulle legge meg. I morgen har vi en løpetest.. kommer jo til og gå.. bra. Ellers så skal vi på noen greier etter mat, så dagen kommer nok til å gå fort. I kveld har jeg ikke gjort mye annet en og slappe av, skulle egentlig møte Vårin, men vi tar det i morgen istedet ♥ uken går faktisk utrolig fort, er jo allerede onsdag i morgen. Det vil si 3 days to go, altså ikke lenge til helg i det hele tatt. Helgen ser jeg sykt frem til, forteller dere mer senere :-)

God natt alle sammen ♥
Heei:-) Nå våknet jeg akuratt i full forvirring, har powernappet noen timer nå. Og nå skal jeg sette meg ned og gjøre en engelsk framføring vi har til torsdag. Vi hadde jo også RLE prøve i dag.. gikk helt okei. Føler jeg snakker så mye om skoleting for tiden,    dere må kommentere hva som er spennende og lese om. 

I dag regner det ute, og det forundrer meg ikke om snøen kommer snart, er jo dritkaldt ute! Gleder meg til jul, syntes desidert det er den koseligste tiden på året. Heldigvis går vinteren fort, og før man vet ordet av det er det snart vår igjen.Hvordan har dagen din vært? Gleder du deg til jul?
Hallo:-) I dag startet uken på igjen, matte de to første timene. Bra start på uken da.. jadda. Vi har en RLE prøve i morgen,som vi fikk vite om i dag, så har brukt noen timer på og øve. Så har vi to fremføringer på torsdag, så det blir en travel uke med andre ord. Men så på fredag starter høstferien, gleder meg til en uke fri fra skolen uten stress og lekser. Vedder på den ferien blir konge.

I går var jeg på jentekveld hos Vårin ♥ elsker de jentene der!! Vi fikk sett litt av filmen hunger games, og hadde masse gossip-talk og spiste godteri. Flott måte og avslutte helgen på, kom hjem ganske sent og det var grunnen til lite blogging på kvelden i går.

Hva gjorde du i går?
Hallo :-) Etter det innlegget med bilder av piercingen min, fikk jeg noen spørsmål jeg tenkte jeg kunne svare på.

Hvor tok du piercing?

- Tok den på Artfulink som ligger her på Gjøvik. Var et fint studio, renslig og mannen som tok den på meg var nøye på hvor den skulle sitte. Facebook siden dems finner dere HER om noen av dere vil bestille time.

Hvor mye kosta det?

- Hm, begynner og bli en stund siden, så jeg husker faktisk ikke. Men det kostet en normal pris, sånn mellom 500-700.

Fra en skala fra 1-10, hvor vondt var det?

- Jeg har en veeeldig høy smerteterskel, så jeg syntes ikke det gjorde vondt overhode. Var bare litt "ømt" og rart og ha en stang igjennom huden rett etterpå. Men det gikk fort over. Men flere av veninnene mine har tatt, og de har sagt de aldri har kjent noe så vondt, og hun ene veninna mi holdt på og besvime. Så jeg vil tro smerten er veldig inviduell.

Kan du vise alle piercingene dine?

- Det kan jeg vetdu!

Er det noe mer dere lurer på?
Heei dere :-) I dag våknet jeg litt over 8 (!!) og etter det fikk jeg ikke sove igjen. Så nå har jeg akuratt spist frokost og skal dusje og fikse meg. I går var jeg ute hele kvelden. Kvelden var helt okei egentlig. Kom hjem rundt 1 og da sloknet jeg med en gang, tok nesten ikke bilder i går, og de jeg tok ble bare fæle. 

Happy mood før jeg dro. På fredag var jeg forresten på Gjøvik Marken, var en vellykket og morsom kveld. Er egentlig ikke så fan av karuseller, men tok jo noen. Vi var veldig mange, endte opp med 35 stykker ellernoe. Ble jo dritkaldt etterhvert, men kunne jo ikke regne med noe annet.. høsten i Norge vet dere. Tok faktisk litt bilder fra den kvelden, ikke spessielt fine men whatever.Hvordan var helgen din?


Er ikke i humør til og blogge nå, snakkes heller i morgen. Forresten til du som ikke likte fargen så har jeg akuratt farget det mer brunt, SMAAASK ;-* slutt og drit deg ut nåå. Ellers fikk jeg en utrolig søt melding av en leser i stad, gjorde dagen min beedre ♥ veldig koselig at noen av dere tør og ta kontakt altsåå! 

Snakkes senere :-)
Heei igjen! Var omtrent som 2. verdenskrig når jeg sjekket kommentarfeltet etter forrige innlegg, og om hvor dum jeg var som farget håret SÅ brunt når jeg hadde så "fin" blondfarge og at jeg kunne droppe sosial-livet nå som jeg var blitt brunette og at jeg ikke fikk noen gutter lenger. Ærlig talt folkens? 

Sannheten bak hårfargen er at den ikke er SÅ mørk som den så ut som på bildene i innlegget under + at den ikke er permanent. Noe som vil si at den gradvis kommer til å forsvinne. Dere som ikke hadde mye positivt og komme med når det gjaldt den nye midlertidige fargen min, driter dere rett og slett ut når jeg bare har fått positive kommentarer og folk som faktisk syntes jeg burde farge fargen permanent. Men noen lever jo av og rakke ned på andre, syntes bare synd på dere og må le av dere :-) Bildene under, ser dere kanskje litt "bedre" hvordan fargen er i virkeligheten.

Valget om og farge håret brunt var et veldig spontant valg egentlig. Det ble liksom tatt i engelsktimen på skolen i dag, så da var det bare og dra ned på CC etter skolen, både Vårin og Anna farget også håret, de ble utrolig fine ♥ ellers så vil jeg bare si at dere som kommenterer dritt oppnår INGENTING. Jeg tar ikke til meg det dere kommenterer, så bare waist of time. Tror heller ikke gutter er helt obsessed i hvilken hårfarge jenta har, det må få være hennes valg.

Men nok negativitet her, vil takke for alle som har kommet med så mye fint og koselig. Gjør dagen rett og slett bedre!

Hei hei hallooo :-) Nå sitter jeg og slapper helt aav, det har jeg stort sett gjort i hele dag. Eller har gjort litt lekser, og ryddet badet mitt bare. Lovte dere jo og blogge om lørdagskvelden, så da tenkte jeg at jeg kunne gjøre det nå da.

Lørdagen gikk egentlig mest ut på og slappe av, på grunn av kun noen timer med søvn dagen før. Dro ned til byen i halv 7 tiden, og møtte Mari,Vårin,Guro,Jørgen & Andreas. Etter en liten tid i byen dro vi opp til Mari, det kom også flere etterhvert. Vi slappet av og hadde det koselig ♥ Rundt 11 ble vi hentet av moren til Mari, så dro vi til Raufoss. Var bokstavelig talt helt død i kroppen når vi kom hjem, som sagt sov jeg og Mari femten timer den natta.

Søndagsmorgen skulle jeg i noen greier, også etter det slappet jeg og Mari av resten av dagen. Vi dro på statoil og kjøpte masse masse godteri, og så på maange episoder med Ekstrem oppussing. 

Var helgen din bra?
Heei! Dette blir et kort innlegg siden jeg er nødt til og legge meg, skal fortelle om gårsdagen og dagen i dag i MORGEN. Er så sinnsykt trøtt, enda jeg og Mari sov i hele femten timer i natt. Skal på skolen igjen i morgen, men blir innlegg senere.

God natt kjære dere ♥

Rosa leppestift fra YSL
Kjøpte denne på mandag var det vel, eller den så egentlig slik ut først:

Med en gang jeg så den, tenkte jeg at den kunne bli fin som en tank top. Og da var det bare og sette i gang og klippe og ble veldig fornøyd med resultatet. Bruker aldri t-shorter så da kunne det like så godt bli en topp. Den kostet vel 99 på Gina Tricot tror jeg, tror de forsatt har den liksom. 

Hva syntes du?
Heei! Nå sitter jeg i min egen seng og er drit sliten. Var en utrolig morsom kveld i går ♥  først hadde vi jentekveld hos Mari, også spiste vi også dro vi ut. Endte egentlig opp litt forsjellige steder, også var vi vel hjemme rundt 12, da lå vi alle rett ut og var trøtte, så plutselig ringte det på døren, og da kom det noen gutter, vi sovnet ikke før 5 i natt ellernoe, og våknet klokken 9 i dag tidlig (!!) så er ganske sliten nå. Har akuratt dusjet og skal snart fikse meg og dra ned til Bjørn Eric med gjengen og slappe av der, koselig!

Ha en fin dag alle snupper :-) 

Toppen kommer i et outfit innlegg senere! Var faktisk en t-skjorte til og starte med, nøøøgd.

Hvordan var gårsdagen din?
Heeeei! Har det drit travelt nå, og nå blir jeg snart hentet av Ida også drar vi ned til Mari. Der skal jeg,Vårin,Ida,Marthe,Anna og Mari da så klart sove over til i morgen, vi skal også ut en tur i kveld, blir gøy! Nå må jeg pakke alt ferdig, skal prøve og mobilblogge en gang i løpet av kvelden, ha en morsom fredagskveld da alle sammen!

Den sangen her er jeg virkelig heeelt avhengi av, blir i såå partyhumør!!

¨

Tror jeg skal ha på det antrekket der i kveld, vi får se an! Hva skal du i kveld?

 
Heei hallo :-) Nå sitter jeg bokstavelig talt oppi samfunnsfag bøkene mine og blogger, er et laangt kapittel og jeg startet førstest og øve i dag, men har fulgt med ganske godt i timene så det er ikke så vannskelig. Mamma har akuratt bestilt sushi også resten av kvelden må jeg øve. Men tenkte jeg kunne vise dere noen små innkjøp den siste tiden, har også kjøpt klær men det kommer i et annet innlegg.

Åh, elsker denne!! Lett etter en perfekt veske, ettersom min gamle begynte og bli slitt. Også fant jeg denne på Morris i går, kostet vel 500 tror jeg.

Lommebok fra Gina Tricot, den kostet 99.

Hårkur fra H&M, tror den kostet 80 kr ellernoe

Neglelakken kostet 40 kr og eyelineren kostet vel 29 eller 19, er ikke helt sikker.

Hva syntes du?
Heei! Nå har jeg akuratt sett dagens episode av Hotel Cæsar og skal straks legge meg. I stad var jeg i byen med Mari og etterhvert kom Vårin, kjøpte verdens fineste veskee (!!) og noen småting, viser dere i morgen. I morgen går myee av dagen bort til og øve til samfunnsfag prøven vi har på fredag, må få middels bra på den. Alt i 10ende teller virkelig.. nå skjønner jeg hvorfor de som var et år eldre en meg sa til meg i fjor: åå, 9ende er så chill. Og da syntes jeg det var stress og mye lekser, men det er MYE værre i år, og alt jeg gjør vipper til en skoleplass til neste år liksom, det er helt sykt og tenke på.

Tror neste år kommer til og bli både bra og dårlig, har ikke hatt noe særlig motivasjon til og gjøre det bra på skolen det siste året, så det må det virkelig gjøres noe med. Vet jeg kan få det til om jeg virkelig vil. Men nok snakk om skole nå. På tide og legge seg, så vi snakkes i morgen ♥

Hvordan er din skole motivasjon?
Heeei! Har egentlig ikke tid til og blogge nå, men skal prøve og få laget et kjapt innlegg. I dag har jeg vært på skolen, og når jeg kom hjem sov jeg i noen timer som vanlig, også øvde jeg litt til samfunnsfag prøven vi har på fredag, skal også øve mer i kveld. Men nå skal jeg aller først til byen en tur med Mari, de har fått inn så mye fint, og hvertfall på Bik bok, så må bare ta en titt før alt blir borte. Skal få lagt ut innkjøpene så fort som mulig.

Nå øøser det ned med regn, og når jeg gikk hjem fra skolen så var det sol og varmt, skjønner meg ikke på Norge.

Bilder fra filmkvelden hos Bjørn Eric på lørdag ♥ Ha en fin kveld!
Heei! 2 innlegg for i dag, wohoo. Nå har jeg akuratt fjernet sminken og spammer alle mulige folk med stygge bilder av meg på snapchat. Trenger den søvnen jeg kan få, så da tenkte jeg og legge meg tidelig. Som vil si nå..  pleier som regel aldri og sovne før en time etter jeg har lagt meg uansett, så kanskje på tide og komme meg i seng. Har helt glemt og vise dere bilder fra den siste tiden, så kommer to kollasjer med bilder fra i dag og i går :-)

I går var jeg som sagt på cc, på bildet i midten hadde jeg og vårin funnet masse fine ting på Gina Tricot, Vårin kjøpte den nydelige skinn-inspirerte buksen, som også kan brukes når det regner, for den er nemmelig VANNTETT, smart hææ? Også kjøpte jeg den kule boblevesteen som er fin når det går mot kaldere tider, fikk med den grønne skjorten på kjøpet, absolutt fornøyd!

Også noen bilder fra skolen i dag da, sånn går det når man har lite og gjøre gennerelt i timene og i friminuttene. Vi har faktisk så lite og gjøre at vi sitter og snapchatter med hverandre og sender dritstygge bilder når vi sitter rett ovenfor hverandre. Men nå får jeg nesten ta kvelden, vi snakkes i morgen gode gode dere :-)

Hva syntes du om bildene?
Heeei :-) Ah, ligget og sovet siden skolen sluttet nå. I dag har jeg bare vært på skolen, den gikk relativt fort og var en helt grei dag, hadde kunst og håndtverk halve dagen, og der er det jo ikke akuratt noe storjobbing. Senere tror jeg det blir en slappe av date med Mari ♥ bare se på hotel cæsar og spise godteri. 

I morgen er det allerede onsdag, uken kommer nok til og gå fort, gleder meg masse til helgen!! Da blir det ovenatting med de beste jentene ♥

Hvordan har dagen fin vært?
Nå skal jeg begynne med noe som kalles for "Ukens instagrammer" det vil si at jeg trekker ut en av de som følger meg og skriver litt om bildene/personen på bloggen, er jo en fin sjangse til og vise dere lesere andre lesere sine instragrammer. Du må altså følge meg for at jeg skal trekke ut deg. Skal gjøre det i løpet av uken, så lykke til alle sammen :-)

På instagram heter jeg EILAHR - følger mange lesere der, skriv gjerne ned instragrammen din. 

Er du med?
Heeeei hallo dere :- ) Mandager er som oftest travel fra min side, ny uke og et nytt lass med lekser. Var jo CC rett etter skolen i noen timer med Vårin og Mari, ble så klart innkjøp nå som jeg har masse masse money. Kan vise dere senere - nøøgd! I går  var jeg også på kino med Anna,Marthe,Ida,Mari og Vårin ♥ før filmen spiste vi på San Marino og gikk litt rundt. Filmen var helt okei egentlig, vi hadde ganske store forhåpninger til den, men ble nok mer skuffelse. Starten var bra, men utover ble det bare dårligere, og var absoulutt ikke min humor. Men morsom var den jo :-)

Kjøpte både genserene og shortsen i dag, love lovee!! I morgen er det tirsdag, jeg haaater tirsdager over alt. Er den ultimate leksedagen.. har masse lekser og gjøre, og et manus som skal leveres på onsdag, og jeg har ikke engang skrivd et ord.. bra jobbet. Skal prøve og få slengt inn hvertfall 2 innlegg til dere. Etterpå blir det en konkurranse som kanskje dere kommer til og like, STAY TUNED.

Hva syntes du om bildene?
Heeei! Åh, i går var rett og slett en super dag ♥ hadde det utrolig bra. Masse god mat,taler,gaver og ikke minst koselig og se familien og kjente igjen. Var i kirken og ble konfirmert klokken 10 i kirken, var ute ganske sent dagen før, så var litt vannskelig og komme seg opp, men det gikk bra. Klokken 2 var det selskap som stod for tur, de fleste har vel sikkert vært i en konfirmasjon og vet vel hvordan det er.  Ble så utrolig glad for alle gavene jeg fikk og når talene ble holdt klarte jeg ikke og holde tårene tilbake.

 

Under en tale får jeg plutselig en konvolutt og da jeg åpner den så stod det at jeg har fått en VESPA + FØRERKORT (!!) åå, jeg har ikke vært så glad på lengeeee, gleder meg kjempe masse til og cruise rundt med den ♥♥

Dagen ble akuratt slik jeg håpet, og dere som skal konfirmere dere burde glede dere!! Senere i dag skal jeg på kino med Vårin,Anna,Ida og Marthe, vi skal se Tina & Betina the movie, noen av dere som har sett den? 

I går kveld var jeg også på filmkveld hos Bjørn Eric med koselige venner, vi så hodejegerne og spiste masse godteri. Godt og slappe i joggebukse og hettegenser etter en laaang dag. Kom hjem rundt 12 og da la jeg meg bare med en gang. Håper dere skjønner jeg har hatt det litt travelt i det siste, men skal prøve og skjerpe meg. Er såå takknemmelig for dere som leser og kommenterer, det gir meg så mye motivasjon til og blogge BRA. Men håper dere får en fin dag videre, vi snakkes i kveld :-)

Har du hatt konfirmasjon? Hva syntes du om bildene?

 
Heeei:-) I går var macen avslått hele dagen så ble ingen blogging, konfirmasjonen er i morgen og det er mye som må gjøres. I går prøvde jeg og dra en liten tur på skolen, vi hadde bare idrettsdag, så det ble bare og "slappe av" for min del.. Halv 7 dro jeg på CC med Vårin og Mari, ble en kort tur og ingen innkjøp da heldigvis. 8 ellernoe dro jeg og Vårin for og se Vind G16 spille, og de vant velfortjent ♥ Kom hjem rundt 10 og da var jeg helt ferdig i kroppen.. våknet i dag og har blitt syk igjen, tenkte det var best og bli hjemme, for jeg MÅ bli frisk til i morgen!!

Noen bilder fra i går. Nå skal jeg se på noen episoder av Greys Anatomy også dusje og ordne meg litt, så må jeg bli med ned til lokalet og gjøre alt klart rett og slett, så er den store dagen i morgen, gleder meg masse! Må også rydde og vaske hele rommet siden vi får besøk i helgen fra Trondheim som skal i konfirmasjonen. Ha en fin dag da :-)

Har du det travelt for tiden? Hva syntes du om bildene?
http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Varme og sol http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png  brunfarge http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png god mat http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png ligge på stranden hele dagen http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png kjekke spanjoler http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png syden http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png lykke http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png shopping http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png kjærlighet http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png  SPANIA
Heihei ♥ en liten oppdatering nå, skal komme på topp igjen, men er ikke så greit og blogge når jeg ikke har så mye inspirasjon og i tilegg er syk. Orker ikke og fikse meg for og ta bilder til bloggen, og de siste dagene har jeg bare ligget på sofaen med joggebukse og null sminke. Prøver som dere sikkert ser og oppdatere dere hvertfall en gang om dagen, beklager hvis bloggen har vært kjedelig i det siste. Men det kommer til og bli veldig mye bedre når jeg er frisk og har inspirasjon igjen,

Formen begynner og bli litt bedre, og skal prøve og dra en tur på skolen i morgen. De siste døgnene har jeg spist masse c-vitaminer og drukket masse te, så det har kanskje hjulpet litt. I dag skal jeg bare slappe av, og jeg må kanskje bli med en tur til byen for og fikse noen ting til konfirmasjonen, selvom det ikke frister i det hele tatt begynne og fikse meg. Håper dere får en fin dag da :-) Og beklager for mye klaging.. smaask ♥Har du det bra da?
Heidere! Jeg regner med at de fleste har fått med seg at Sigrid Schjetne er funnet, og desverre ikke i live. Hun ble jo borte for rundt 4 uker siden, og ble i natt funnet i et skogholt i Oppegård, kun 15 minutter med bil unna der hun sist ble sett. Det er helt sykt.. og jeg sender masse varme tanker til både Sigrid og hennes familie og nærmeste ♥ sov godt lille engel! Du fortjente virkelig ikke det her, håper de to siktede får svi for det de har gjort.

Det var altså her hun ble funnet. Helt utrolig fælt.. Virkelig trist og tenke på hva hun opplevde den siste tiden før hun pustet for siste gang. Håper dere alle følger med på saken og kanskje vi etterhvert får vite grunnen til hvorfor hun ble kidnappet, og hva som egentlig i det hele tatt har skjedd.
Heii! Har desverre blitt veldig dårlig, så da må jeg nok en tur til legen i morgen. Har vært hjemme fra skolen og bare prøvd og slappe av. Hadde ganske høy feber i dag tidlig, og har det forsatt. Sitter med varmen på for fult, et skjerf og 2 dyner og forsatt er jeg iiiskald. Så blir nok ikke mer blogging for min del i dag, men dere må gjerne stille spørsmål på formspringen min som er HER,  svarer på både anonyme og ikke. Ha en fin kveld da søte dere:-)

Har du formspring? Isåfall, hva heter du? Koselig og følge lesere :-D


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits