Hei! Beklager fraværet mitt, tenkte å ta en oppsummering av hva jeg har gjort de siste dagene i morgen! Tok noen outfitbilder før jeg dro på resturant på Frogner med familien og spiste en god lunsj. Nå har jeg det ganske travelt, skal nemlig i bursdag om en time og jeg har ikke begynt å fikse meg. Måtte bare stikke innom å si heei! Håper dere alle får en fin kveld, så snakkes vi i morgen♥Hva syntes du?
Hallo! I går dro jeg til peder en tur, så det ble ikke noe mer blogging, beklager for det! I dag startet vi klokken ti på skolen, deilig måte å starte uken påå. Vi sluttet også mye tidligere, jeg møtte Julie i byen en tur fordi vi måtte fikse noen greier til revyfesten i morgen! Kom vel hjem rundt syv og siden den tid har jeg bare gjort litt lekser og slappet av! I morgen blir det nok en travel dag, men skal få tatt bilder til dere føør vi drar! Håper dere har hatt en fin dag :):)

Hva har dere gjort i dag?
Heihei! Julie og jeg lå og slappet av i mange timer, sminkefrie før vi fant ut at vi skulle få noe mer ut av dagen enn å bare ligge i sengen å spise godteri, så vi fikset oss og dro på Fridays, ble en hyggelig date ♥  Været i dag har vært veeldig ustabilt, først regnet det litt før det ble sol og når vi skulle hjem regnet det bare mer igjen. Litt trist at høsten er her allerede, sommeren gikk aaalt for fort!! Gleder meg lite til store vinterjakker,statisk hår, snø og kulde. Det beste med vinteren er bare julen, ellers kunne det vært sommer resten av året. 

Hva har du gjort i dag?
Heei! Denne helgen har virkelig gått super fort, har gjort så mye at jeg nesten ikke har vært hjemme og da ble det mye mindre blogging enn jeg hadde planlagt. På fredag til lørdag sov jeg hos Hanna♥ det var veldig koselig. Etter at jeg kom hjem fra Hanna dro jeg til Peder en tur, veldig koselig det også :) Etterhvert dro jeg hjem for å fikse meg litt før jeg dro ut, ble en veldig koselig kveld, og alt i alt en superbra helg! Nå kommer Julie om noen få strakser, så får vi se om vi drar til byen eller noe ettersom det regner her i Oslo.

Hva har du gjort denne helgen?
Heihei! I dag sluttet vi tidlig på skolen, deilig som vanlig! Siden den tid har jeg bare vært på ikea fordi jeg trengte noe nytt til rommet mitt, kan helt sikkert lage en romvideo når det er helt ferdig! Nå er planen og sove litt før jeg drar ut med noen venner♥ her er dagens outfit:

Overdel fra Ralph Lauren    -    Bukse fra Gina Tricot     -    Genser fra hm   -    briller fra rayban

Hva syntes duu?
Hallooo fininger! I går gikk hele dagen til å øve til 2 prøver som var i dag. så fikk desverre ikke noe tid til å blogge. Skole må nesten prioriteres foran blogging, det er helt åpenbart. I går før jeg dro hjem for å øve var jeg en tur i byen med Sanne og Martine, koselig as always♥ Uansett etter skolen i dag dro jeg til byen med jentene, vi har revyfest nummer 2 et par dagen etter helgen og denne gangen er temaet rave, så da måtte vi finne noe å ha på oss! Dere får nok se bilder på tirsdag :) 

Ellers er det jo helg i morgen, wiii! Det gleder jeg meg alltid til, og vil ikke tro jeg er den eneste hehe! Har du noen planer denne helgen?Heei dere! Nå er det såå lenge siden jeg har blogget, har ingen bra unnskyldning for fraværet mitt annet enn at ikke tiden alltid strekker til og jeg har holdt på med veldig mye de siste ukene, beklager! Uansett så har jeg tenkt å begynne å blogge igjen, trooor jeg. Skolen har startet for fult og allerede denne uken har vi 3 prøver. Trives kjempe godt på Fagerborg som er skolen jeg går på, og alt er bare herlig for tiden :) Hvordan har dere det?

Uansett, tenkte jeg kunne starte med gårsdagens outfit, har faktisk tatt litt bloggbilder til dere, hihi.Bukse fra Miss selfridge -  Skjorte fra Ralph lauren   -  Skjerf fra Acne

Såå, hva syntes dere om at jeg er tilbakee? 

- heter forresten eilahr på instagram, hadde plutselig fått mange kommentarer om hva jeg het der, så da vet dere deet!


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits