Hallo!

Jeg har laget en videoblogg til dere, som kommer i løpet av kvelden eller i morgen. Men i dag har jeg vært med jentene, kosliiig! Eller vi gikk bare litt rundt, hang litt rundt i Gjøvik. Hehe, vet jeg sa i går at jeg følte jeg var litt for "stor" til og gå fra dør til dør. Men det var mange i klassen som skulle. Så vi bare slang oss på vi.

Haha, dere ♥ Håper alle har hatt en fin kveld. Det har hvertfall jeg, vært med go´folkene og ledd utrolig mye!

Hva har du gjort i dag?
Hallo!

Sorry for at jeg ikke har blogget før nå, men har gjort litt lekser og spist. Men prøva i dag gikk utrolig bra, bedre en forventet! Så det er jo bra daaa. I dag skal jeg være med jentene ♥ Blir sikkert kos som vanlig det! Vi tar sikkert noen bilder, så kan jo blogge når jeg kommer hjem igjen.// Hva skal dere på Halloween?
Hallo!

Nå skal jeg legge meg. Må jo være uthvilt til i morgen, orker egentlig ikke å skrive så mye. Skal fjerne sminka, og pusse tenner. Så skal jeg sove. Kan prøve og få blogget før skolen i morgen. Men kan ikke love noe.Snakkes i morgen!♥
Hallo!

Nå er jeg akuratt ferdig med og øve til musikk prøven vi skal ha i morgen! Har øvet litt med celine, slik at vi har stilt hverandre spørsmål og svart på de osv. Så jeg føler meg ganske forberedt :)Flinkaa! Tommel opp får prøve i morgen.. eller ikke. Planene for i morgen vet jeg ikke, det er jo halloween. Så blir vel sikkert og finne på noe gøy! Men og gå og ringe på fra dør til dør, det er jeg vel litt for stor for? Føler hvertfall jeg. Hihi, nå skal jeg se på Jersey Shore som begynner om noen få strakser. Så vi blogges senere!

Har du hatt noen prøver i det siste?
Hallo!

Vet jeg har sagt en del ganger at jeg er tilbake. Men nå har jeg endret designet mitt, og da er det gøyere og blogge også! I dag har jeg og Celine vært en tur ved mjøsa og tatt litt bilder. Og at the moment øver jeg til musikk prøven vi skal ha i morgen. Tror nok ikke det går så bra... så wish me good luck!

Senere i kveld skal jeg kansje ut en tur med celine, hvis jeg blir ferdig og øve da. Men tenkte jeg kunne vise dere noen bilder vi tok i dag!

Nå får jeg øve mer jeg da... Hva synntes dere om bildene?


Oki, halla


Herregud, i går fikk jeg macbook pro 13 tommers. Helt uvirkelig ;o men ja, livet er så bra for tiden ♥ *kremt kremt*
Kommer flere bilder, men nå er jeg faktisk nødt til å hoppe i sengs. Snakkes!


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits