Hallo! Hadde ikke noe spessielt og videoblogge om denne gangen, så det blir bra noe kjedelig. Og ja - det var meninga at jeg skulle miste den greia fra hånda. HAHHAHA, lol.

/ Hva synntes dere?
Holaa! At moment chiller jeg på skype med Vebjørn, søt gutt det altså!

Hihi, søte veru! Driver forresten og laster opp videobloggen jeg lagde i stad. Ble ikke så veldig spennende, men det ble nå ihvertfall en video til dere!    ♥Har du skype?


Tatt litt før sommerferien. Savner sommer, nå som det går mot vinteren er det jo så kaldt ute! Tenkte forresten og lage en videoblogg etterpå, før hotel cæsar. Hva sier dere til det? Bare og kommentere :- )
Hallo! Akuratt kommet hjem, skal snart spise middag. Tentamen i dag gikk overaskende bra! Ble ferdig med både nynorsken og bokmålen til klokken var halv 12... Hm, hadde jo skrivi litt notater ogsånt til bokmålen, så det gikk jo ganske lett! Etter tentamen, dro jeg,Celine og Mari til CC, og hang der litt. Så måtte Mari dra, og chilla jeg og celine rundt resten av tiden. Litt over halv 3, møtte jeg Hilde, vi gikk på cc enda en gang.. HAHA, så tok jeg bussen hjem litt over 4.HAHA, hallaaa :-) Tatt i friminuttet da, rett før vi endte med og springe til bussen.

/ Har du hatt tentamen i år? hvis ikke, når skal du ha det?
Hei alle sammen!

Nå sitter jeg og forbereder meg litt til norsk/nynorsk tentamen vi har i morgen. Jeg har valgt temaet plastisk kirurgi/skjønnhets operasjoner. Så driver og skriver litt notater til det nå da. I kveld skulle jeg jo egentlig møte M & H men skal heller møte Hilde i byen etter tentamen i morgen! Var hos Mari en tur da, og vi så cæsar, og spiste oss feite på potetgull og drakk burn.. Huff, begge holdte på og ende opp med hue neddi do.

Får vel øve litt mer jeg. Skal bare skype litt med mia først, tipper på at det blir en tidlig kveld. Hodet må jo være uthvilt til i morgen.. HAHA, okej jeg tulla. Men er faktsk ganske trøtt... sovna i rle timen, og lærern bare; vi sover ikke i timen.. Hm, hadde akuratt sovnet og var midt i en drøm. Hvis jeg vil sove, så lar du meg sove Berit!

/ Gjort i dag?
Hallo! Nå har jeg akuratt kommet hjem, har vel egentlig ikke så mye og fortelle fra skole dagen, har jo blogget litt på skolen i dag, så håper det var nok. I dag skal jeg være med Hilde og Michell, så skal jeg være med Mari på kvelden. Eller vi skal bake, se på cæsar (♥♥♥) og drikke julebrus. Tommel opp!Bestfriends slap

Sove i timen jenter? Ikkje bra.loveoyou bestie! Nå skal jeg skal jeg bake fletteloff, siden vi skal ha mat&helse prøve på fredag. Må jeg øve litt, satser alle mest 5+. Siden mat og helse er jo noe jeg liker og gjøre, så jeg skal prøve så godt jeg kan.

/ Planene deres for i dag?
Hallo! Nå sitter jeg og chiller med folka, vi skal inn om 20 minutter, så har god tiid. Resten av dagen skal vi bare ha forberedelser til norsk tentamen i morgen. Kan sikkert blogge mer, skal bare ta litt bilder da.


 Men må inn, snakkes senere! Ha en fin dag.Snakkes mer senere! Ahhehe
Halla! Nå er jeg akuratt ferdig med og øve litt til tentamen, var på CC med mormor i stad. Og fikk noen ting, kan sikkert vise det senere. Men har ikke speilrefleksen her oppe, så blir photobooth isåfall. Men fikk hvertfall en bukse (luuv it) en sånn rosa greie til og ha macen i, en ting til rommet, og en skjorte. Super fornøyd! Når jeg hadde vært med mormor litt, møtte jeg Lucja og Celine, så hang vi bare rundt. Møtte litt kjentsfolk ogsånt.


Søt? Jo takk. I morgen skal jeg på fleksitid noe som betyr at jeg må opp greit mye tideligere en jeg pleier. Sove lenge♥♥♥ Skal forresten ha med macen på skolen i morgen, og da kan jeg sikkert blogge litt i storefri. Hvis jeg får tid! Den 28.desember skal jeg og jentene til Oslo, det blir så bra! Og i vinter skal jeg til syden, kan ting bli bedre? Neei.

/ Hva har du gjort i dag?
Hallo!

Nå skal jeg straks på CC med mormor skal bare spise og sminke meg litt. Skal se etter en bukse og en sånn greie til macen. Så skal jeg møte Lucja og Celine etterpå. Blir ikke så mye blogging, heller når jeg kommer hjem. Har bare vært på skolen i dag, hmm - liker egentlig ikke mandager..Ha en fin dag videre!
Hallo! Var en leser som lurte på om jeg kunne legge ut noen bilder av meg og Mari i spania, og tror det er noe av de beste vi har opplevd sammen. Nesten ingenting kan toppe det, og håper det blir en tur til, til neste år.Hihi, det var hverfall noen bilder. Orker ikke og legge ut flere nu, har noen fra stranda osv, men gidder ikke noen bikinibilder her på bloggen nå. Hahah. At the moment skyper jeg med masse folk, haha. Skal snart legge meg, er egentlig litt trøtt. I hele dag har jeg ikke gjort en dritt, eller har vært på sånn familiemiddag opplegg. Koslig det væ, men vi får snakkes mer i morgen, tenkte og lage en videoblogg. Hihi.

Har du vært i spania?
Hallo! I dag er det den første søndagen i advent. Kan vel ikke si jeg har så mye julestemning, men den kommer nok. Snøen har enda ikke kommet her i Gjøvik, noe jeg egentlig er ganske glad for. Synntes snø er bortkastet bare at det er fint på julaften. I dag sov jeg til halv 3 ellernoe. Også bakte jeg boller, ahha - naam. Denne uken begynner vi med tentamner, altså vi har norsk/nynorsk tentamen på Onsdag. Kan vel ikke akuratt si jeg gleder meg, men det blir godt og bli ferdig med det!Besta vææ! I morgen på skolen skal vi på noen sånne greier ned i byen, så vi slipper halve skole dagen, helt greit det. I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal, liksom senere - hm..

/ Hva skal du i dag?

Hallo! Celine er her nå, og vi skal straks legge oss. Jeg er egentlig ganske trøtt, så vi får snakkes mer i morgen. VI tenkte og stå opp litt tidlig i morgen og ha photoshoot før vi skal ned til byen. Det er sånn skate konkurranse, mange fra skolen som skal være med. Tar sikkert med speilrefleksen.

Gleder meg forresten kjempe mye til fredag! Mari skal være med, så da blir jo bra. Vi drar til skreia rundt 7 tiden, og er vel ikke hjemme før ett halv to tiden. Vi skal fikse oss sammen, så blir helt klart noen bilder før vi drar, så kan dere se kjolen på, i bedre kvalitet. Kansje det blir photoshoot med den på, i morgen?

Ha en god natt ♥
Hallo!

Nå er Celine her, og vi skal snart fikse oss så skal vi spise taco, og hoppe på bussen til byen. Ha en fin kveld!Lik denna

 
Hallo!

Var på CC i stad, og fant en utrolig fin kjole! Måtte bare ha den, og siden jeg skal på fest til neste helg passer jo det perfekt! Hm, er så fornøyd!

WII, fornøyd!  Bikbok - 299  ♥ Hva synntes dere?
Hallo!

Akuratt kommet hjem fra fleksi. Har vært på skolen i dag, vi spilte sånn volley-ball, så har egentlig dritt vondt i armen. Men går bra, så hadde vi basis og spiste kake ogsånt. Koslig dag med andre ord. I morgen har vi to prøver på samme dag, så må øve masse i dag. Planene for dagen/kvelden er at jeg skal sitte noen timer med naturfaen nå, så skal jeg møte Mari også skal vi øve sammen til mat og helse prøva vi har i morgen.

På lørdag skal jeg til Lillehammer og se etter kjole. Neste fredag skal jeg nemmelig på fest på skreia til mine gode veninner Mina og Ida, blir sikkert superbra! ♥

Ha en fin torsdag! ♥ Hva skal du i dag?
Hallo! Må bare takke min kjære mia for det søte innlegget. Bestiemin - loveyou ♥ alltid alltid.

Nå ser jeg på helt perfekt på TV norge, haha - det er jævlig gøy! Så skal jeg fjerne sminke, så skal jeg legge meg. Flinkflink, i dag har jeg vært på CC med Lucja, så dro vi til hun og lagde Cupcakes med Celine, naam! I morgen skal jeg øve til naturfagprøva, så blir ikke mye blogging, Men skal prøve.Hva har du gjort i dag?Jaja.. jeg gidder hvertfall ikke og sitte inne og sutre mer. Så jeg stikker ut en tur med gode venner! Snakkes i kveld, ha en fin kveld. When life just show you hard times, show it that you can do better..
Hallo!

Det kommer ikke til og bli noe bra blogging i nærmeste tid framover. Rett og slett for jeg føler det blir litt for dumt... har mistet den viktigste personen i livet mitt. Og da sier vel resten seg selv..? Håper dere kan respektere dette, er ikke snakk om en kjempe lang pause. Bare til jeg klarer og stå på mine egne bein igjen...Livet mitt ser litt sånn ut for tiden... alt er bare grått..Alt har skjedd så fort, har ikke rekket og tenkte meg om en gang. Ord blir fattige - jeg har ikke så mye og si... Håper som sagt dere har forståelse for dette. Om jeg bare kunne spole tilbake og gjøre ting anderledes. Men slik er det ikke. Man må vel bare prøve og komme videre. Lett er det ikke, men har verdens beste venner som støtter meg, og det er jeg så utrolig glad for♥ 

( Verdens beste deppesang )
Hallo!

I det siste har jeg fått litt nye ting til rommet mitt. Tenkte og vise dere hva jeg har fått. Litt etter jul skal jeg til Ikea med familien, skal nemmelig bytte rom etter jul, og blandt annet ha walk-in closeth. Så trenger litt nye ting til det.

Hva synntes dere?


Har ikke så mye blogglyst for tiden... Bildene er fra we ♥ it. En utrolig bra side som jeg finner masse inspirasjon fra. Og føler meg igjen på mange av bildene. Perfekt side hvis dagen ikke er som du skulle øsnke..
Hallo!

I dag har jeg faktisk ikke gjort en eneste ting. Har nesten akuratt bltt ferdig med og sminke meg.. og det sier litt når klokken er 5. Go søndager! Tror jeg skal ut med Celine, har ikke noe bedre og gjøre. Skulle jo egentlig ha besøk i dag, og hadde gjort meg klar og venta til klokken skulle bli fem, men blir visst bare ditcha og jugd til hele tiden.Slike folk trenger man desidert ikke i livet sitt...
Hallo!

Nå har jeg akuratt våknet, og sitter og ser på TV. Skal snart spise frokost og dusje. Dagens planer er ikke helt bestemt enda, blir nok til at jeg skal være med Celine, og en til... ♥♥ hihi. Fikk noen nye ting av mamma i går, tenkte jeg kunne vise de i neste innlegg. En av tingene jeg fikk var hvertfalll verdens beste tøffler. Nå som vinteren er på vei, er det godt og ha noe varmt på beina.Hva skal dere i dag?
Hallo!

Snuppene mine♥ Håper alle får en fin dag videre!
♥♥♥♥
Hallo!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra en ganske morsom skole dag. Vi hadde vanlige fag fram til matfri, så hadde vi basis etter lunsj og da spise vi kake. Så hadde vi gym i siste økt. Det var sykt gøy, og vi vant mot alle de andre lagene, hahah. Så plutselig skulle Tina til og kaste ballen og akuratt da gikk det en alarm, og vi lurte på hva det var. Så var det brannalarmen som gikk, og jeg gymmet bare i en shorts og en svart topp. Så fikk vi beskjed av lærerne av vi måtte løpe ut så fort som mulig!

Heldigvis har det ikke begynt og snø enda, men det var masse rim. Hadde ikke sko en gang, så det var ganske så kaldt og stå ute bare i shorts og uten sko i 10 minutter... Til slutt fikk vi gå inn igjen da.My girls vææ! / Har brannalarmen gått når du har hatt gym/time før?
Hallo!

Nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut mine yndlings topper, dette er de jeg liker aller best, har mange fler, men er ikke alle jeg er sånn veldig glade i.Såå.. hva synntes dere?SAVNER SOMMERFERIEN! Nå tipper jeg på at snart snøen kommer... sommeren 2012 kommer til og bli så bra, med mindre vi er døde da. Haha...
Hallo!

I kveld har jeg hatt besøk, koslig som vanlig! Vi gjorde egentlig ikke så mye, så på film, chilla og var litt på datan. Lovelovelove♥*hint hint* tihi.Har blitt mange photobooth bilder for tiden, men i morgen skal jeg få med meg ei veninne ut for og ta noen bilder! Og jeg legger heller ut yndlings genserene mine i morgen. Har desverre ikke fått tatt noen bilder, + at noen av klærne er på vask, og jeg vil jo helst få med alle. I morgen skal jeg på skolen, men helt ærlig føler jeg meg ikke helt i form, er ganske slapp og har litt hodepine. Får ta en hodetablett, fjerne sminka og se noen sex and the city episoder, for og så hoppe til sengs. Har blitt utrolig søvn på meg i det siste.. i går sovnet jeg ikke før kvart på ett, så ikke rart jeg er sliten!

Drama,lies,tears - cheers to the teenage years!

/ Er du sliten for tiden?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits