Her er noen antrekksbilder fra april og til november. Morsomt å se hvordan stilen min har forandret seg gjennom noen månender! 

 
Heihei! Wops, lenge siden, haater at jeg ikke klarer å blogge fast men tiden strekker ikke til. Skolen slutter ofte sent og gjør mye annet når jeg ikke er på skolen. Det får heller bare bli til at jeg blogger når jeg får tid til det, men skal prøve så godt jeg kan! Denne helgen har flydd av gårde og i morgen står en ny skoleuke for tur. På torsdag hadde vi revyfest og da var temaet kostyme, det ble en bra kveld. På fredag var jeg ute en tur med jentene og ble også en vellykket kveld. Og i går slappet jeg bare av, og overnattet hos Peder. Vi våknet ganske sent så vi har bare sett på filmer og spist mye godteri, og bare hatt en koselig søndag ♥ ♥ 1. Revyfest ♥ 2. Fredagskos ♥ 3. Revyfest ♥ 4. Gjøvik med P ♥ 5. Martine snuppa ♥ 6. Pizzakos ♥ 7. Revyfest ♥  8.9 Revyfest ♥

En liten oppsummering av helgen i iPhone bilder. I morgen starter vi 12, utrolig deilig, men har forsatt tenkt å legge meg straks. Så vi snakkes senere :-) Håper alle har hatt en fin helg! Hva har du gjort denne helgen?
Heii for første gang på noen dager! Denne uken har vært travel, og dette er faktisk første gang jeg er på macen siden helgen, så da sier det vel seg selv at jeg ikke har fått blogget noe. På mandag var jeg på mattekurs og måtte øve til samfunnsfagprøve med en gang jeg kom hjem, og den gikk forresten superbra!! På tirsdag var jeg på besøk hele dagen etter skolen, og i går sluttet vi halv 12 og da dro vi til Petter med noen flere og slappet av der hele kvelden. I dag var jeg bare på skolen også dro jeg og Sanne en tur i bogstadveien på litt hurtigshopping før vi dro til Roberto og lagde middag og så på film, koseligkoselig♥ Det var en kort oppsummering av uken min, med andre ord: traavel men det har vært en veldig bra uke.


Bare noen iPhone bilder fra denne uken. I morgen drar jeg og P til Gjøvik og blir der hele helgen, blir nok veldig koselig :) Håper alle får en fin kveld videre, skal prøve å få blogget mer når jeg er på gjøvik.  Hvordan har din uke vært?
Heiheei! Denne helgen har gått virkelig fort, har ikke rukket å blogge engang. Men tenkte heller å fortelle dere om helgen i et senere innlegg! I morgen starter vi heldigvis klokken 10, det er så deilig. Skulle egentlig på kino i kveld, men det ble ikke noe av men skal til venn av meg etterpå så det blir nok koselig :) Tenkte kanskje å ha en spørsmålsrunde/ukens spørsmål, virker som noen av dere har noen spørsmål etter jeg begynte å blogge igjen, hva tenker dere om det? Uansett så håper jeg alle hadde en fin kveld og får en fin søndag ♥

Topp fra Zara. Hva er dine planer for i dag? 
Heei! For øyeblikket ligger jeg bare å slapper av i sengen og har akuratt begynt på en ny sesong av en serie. I dag startet skolen kvart over 8 og varte til kvart over 3, haater lange dager på fredager. Men nå er det endelig helg, det har jeg ventet på helt siden mandag. Uansett blir det nok en rolig kveld i dag, etterpå skal jeg til Charlotte med noen av de andre jentene, så det blir nok veldig koselig ♥ blir der til i morgen så skal få tatt noen bilder til dere, så snakkes vi senere!

Hva skal du i kveld?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits