Hej! En liten update fra meg og en kjekkas. Haha, han sa jeg skulle skrive det, nå skal jeg snart begynne og ordne meg, ta på mer sminke, ta på kjolen osv. Nå har vi akuratt spist forret og selve middagen så nå står dessert for turen. Kvelden kan virkelig ikke bli bedre, kommer vel ikke hjem før 1 tiden. Kansje senere også. Gleder meg til et nytt år med masse nye muligheter, har forresten satt meg noen nyttårsforsetter.

Gjøre det bedre på skolen

♥Bli flinkere til og blogge

♥Ta flere sjangser

♥Leve livet for fult

♥Bli brunere en Mari på Gran Canaria, wihii

♥Gi faen i folk som går bak ryggen min

Så jaa, det var noen av de. Er sikkert noen flere, men det var hvertfall noen. Nå skal jeg fikse meg. så snakkes!
Hei alle sammen! Nå får vi snart middags gjester, har akuratt fikset meg. Før jeg skal til fastland tar jeg på meg en kjole. Har på den nye shortsen nå. Litt får tolv kommer Elisabeth♥ gleder meg til og se den gærne jenta! Fastland blir utrolig bra, gleder meg til og se mange av folkene jeg ikke har sett i hele jula. Håper alle får en fin kveld, vet ikke om jeg kommer til og blogge noe særlig mer i kveld. Kansje en gang, det blir hvertfall masse på nyåret! Hihi.Drit i det på halsen min til venstre. AHEHA - ha en utrolig flott kveld. Kommer med mere updates senere. Håper alle koser seg masse og skyter opp raketter daa :- ) Snakkes! ♥
Hei! Og god morgen, nå har vi nesten akuratt våknet, eller i hvertfall jeg. Celine våknet klokken 11, crazy bitch ass. I går når Celine kom så dro vi ut en tur, tok først buss også ble vi hentet ved 23-tiden. I dag på nyttåraften skal vi først ha middags besøk så drar jeg en tur på Fastland med folkene. Blir nok veldig bra!

Tar kansje med kamera, så det blir sikkert noen bilder.

Helt utrolig at et år har gått allerede, og jeg er halvveis igjennom ungdomsskolen. Sick og tenke på... gleder meg utrolig til et nytt år med nye sjangser og nye muligheter. ♥Hva skal du i dag?
Nå har jeg akuratt kommet hjem, var utrolig koselig på besøk. Vi spiste pizza og drakk julebrus. Og så på en film, husker ikke helt hva den het. Men det var en skrekk film, og jeg ble drit redd.. Så satt vi litt på dataen og snakket. Wii, utrolig koselig ♥Vi forresten dedikere dette avsnittet til en av mine beste venner som ikke har det så lett for tiden, du må vite at jeg alltid er her for deg uansett hva som skjer. Du er så utrolig bra og fortjener kun det beste! Loveyou♥
Hei! Nå stikker jeg til søtnosen♥ Etter det kommer Celine, ha en fin kveld! Tok bare på en hettegenser, orket ikke og fikse meg så veldig. Men jupp, nå roper mamma på meg her. SNAKKES!Hva skal du i kveld?
Hei. Nå skal jeg fikse meg, også skal jeg ut. Senere skal jeg natte med Celine, men før det skal jeg møte søtnosen min♥♥ Håper alle får en fin dag, dette ble bare et kort innlegg. Legger kansje ut outfit før jeg drar. 

Hva skal du i dag?
Jupp, så det var svarene. Ble ikke så mange, men hadde den jo bare i en time såå :- ) Hva syntes dere?
Hei! Vær raske med og stille spørsmål, jeg avslutter den om en time. Spørr om hva som helst, men tror dere vet litt hvor grensen går :- ) Forresten, svarer på videoblogg. Derfor må dere være litt raske, skal spille den inn I DAGSPØRR SPØRR SPØRR SPØRR SPØRR SPØRR SPØRR!!
Ha en fin dag! Nå må jeg løpe. snakkes :-)


Fra BikBok - 200 kr.


Fra BikBok - 299 kr

Fra H&M - 99 kr
Fra Bikbok - 249 kr


Fra BikBok - 299 kr
Fra BikBok - 249 kr

Fra H&M - 40kr

Så det var altså de innkjøpene fra i går og i dag, er utrolig fornøyd. Shortsen er mye finere på, gleder meg til og bruke den masse til sommeren. På mandag skal jeg til Sverige og da blir det helt sikkert flere innkjøp.

Hva syntes du?


Hei! Legger ut innkjøpene fra i går, og det blir sikkert noen i dag også når jeg kommer hjem. Ha en fin dag!
Hei! Vil starte dette innlegget med og si at jeg har fått gnagsår og har drit vondt i hendene/skuldrene, og gå i Oslo i 11 timer og shoppe, det skal mye til. Men untatt det har det vært en utrolig fin dag, måtte stå opp klokken 7 da.. men går egentlig greit bra siden jeg uansett gledet meg til og møte besteveninna mi! Så tok vi toget halv 10 og kom til Oslo rundt halv 12, og da gikk vi ved Karl Johan og alle de butikkene der. Så gikk vi og spiste litt lunsj og gikk videre. Klokken halv 5 spiste vi på Egon, naam :-) Veldig bra dag ♥Tenkte jeg skulle legge ut innkjøpene etterpå, ble en deel. ♥Hva syntes du om bildene? Hva har du gjort i dag?
Halla! Nå har jeg funnet ut hva jeg skal ha på meg i morgen, funnet fram alt jeg skal ha med. Veske,ipod osv. Vi tar toget klokken 10 i morgen, gleder meg så utrolig mye. 3 gangen jeg og Mari er i Oslo i år. Flere turer blir det helt klart, nå gjenstår det egentlig bare at jeg skal logge av dataen og fjerne sminken også legger jeg meg.Blir kansje et innlegg før jeg drar i morgen, kan ikke love noe. Men må jo innom facebook før jeg drar i morgen og da kan jeg jo sikkert blogge i samme slengen. Ha en fin dag i morgen hvis vi ikke snakkes! Tar med kameraet så det blir bildeer ♥
Hei! I skrivende øyeblikk er Celine her og vi har laget inspo plakater, skal jo snart flytte opp og tenkte og ha en litt annen stil på rommet mitt. Skal til ikea og kjøpe nye ting, gleder meg så utrolig mye. Nesten en hel etasje for meg selv, jeg har ingenting og klage på for og si det sånn. Legger så klart ut bilder når rommet er klart.

Klippet av meg alt håret, så nu er jeg skallet jaa. Snakkes seneree! Nå skal vi spise julekaker og drikke pepsi max, noom! ♥Hva har du gjort i kveld? / Hva syntes du om bildene?
Hallo! Tenkte jeg skulle blogge om julen/julaften senere, har tatt bilder og sånt da. I dag er det jo som de fleste vet 2 juledag, og jeg er egentlig drit lei av julemat. Hvis jeg stapper i meg en bit av en julepølse til kommer jeg snart til og trille.. På julaften i år spiste vi grøt med mandelen i på dagen, og gjett hvem som fant deen? Meeeg, wii.Håper dere koste dere masse på julaften, fikk masse fint og fikk det jeg ønsket meg. Tenkte jeg kunne legge ut julegavene jeg fikk, hvis det er av interesse? I kveld vet jeg egentlig ikke hva jeg skal gjøre, tenkte meg en tur ut. Har ikke noe bedre og gjøre for og si det sånn... Har ryddet rommet i dag da, fliiinke meg.

Fikk du det du ønsket deg på julaften?
Hej! Nå har jeg endelig tatt meg tid til og lage en sminkevideo, ble ikke den beste, men håper det er bra nok. Sorry for dårlig kvalitet men filmkameraet mitt er på reprasjon... Men, håper dere likte denne :- )

Så juuup, det var min hverdags sminke. ♥ Hva syntes du?
It´s support to hurt... I guess.


Har desverre ikke tilgang til nett der hvor vi skal feire jul i morgen, kommer til og blogge 1 juledag igjen, og da har jeg sikkert tatt masse bilder. Dere får ha en kjempe fin kveld i morgen, og håper de fleste får de som de øsnker seg, har det koselig med familie/venner og spiser masse god mat. God jul til dere alle ♥


Smiiiil! Tror jeg og Celine kansje skal ta litt bilder senere, med nisseluer og hele greia. Må jo ha litt bilder slik som vi tok i fjor. Julaften i morgen, jeg gleder meg så klart til det. Selvom jeg ikke har noe julesteming, heha - søte Mari kom på døra mi i dag tidlig da jeg ikke hadde noe sminke, akuratt dusja og var litt sur. Og da hun dro igjen hadde jeg et smil om munnen. Jentami ♥ Har du julestemning?


Kjedelig liv jaa
Hej! Nå sitter jeg og spiser svenskegodteri og hører på musikk. I kveld har jeg sett shutter island siden vi hadde den hjemme, syntes egentlig den var ganske bra. Og det var sånn, man måtte ha fulgt ganske godt med for og skjønne filmen da liksom, satt igjen med ganske mange spørsmål etter som at slutten ikke var den beste. Men håper det blir en 2´er (?) Så det var altså det jeg har gjort i kveld.Så hvis du ikke allerede har sett shutter island så anbefaler jeg deg og se den. Forresten her er spille listen til spotifyen min, noen av dere hadde lurt på den. Spillelisten heter 2011 og det er mange typer forsjellig musikk, alt fra hvis du har en dårlig dag, til at du er i party humør. Så juupp, nå skal jeg på kjøkkenet og hente litt cola, snakkes!

Setter forresten veldig stor pris på kommentarene som kommer, dere er best!


Hva syntes du om klær med usaflagget på?
Hei! Nå skal jeg dusje og fikse meg, tenkte jeg bare skulle blogge først. Utrolig deilig med ferie, alt jeg har gjort i dag er og sove lenge, og sitte på PC´en. Så nå skal jeg fikse meg, og ta litt bilder til dere. Senere i dag får jeg besøk av en heerlig gutt, kan sikkert blogge litt om det ogsånt senere, siden dere har hatt mange spørsmål.Sommer2011! ♥Hva skal du i dag?


Wii! Seriøst avhengi, den sangen ble spilt utallelige ganger på Juleballet, når jeg hører sangen husker jeg hvor god steming det var da den sangen ble spilt. Haha! DJ´ene som var der var også utrolig flikse, credz to them!

Hørt DJ-broiler?
Hei! Siden jeg skal til Oslo med jentene den 28. desember og jeg bare ønsker meg penger/gavekort til jul blir det masse shopping i Oslo, kan jo vise dere hva jeg har lyst på, og hva jeg skal se etter i Oslo.


Utrolig mye fint! Alt sammen er i fra Bik Bok, kommer nok til og kjøpe en del. Legger ut innkjøpene da jeg kommer hjem igjen, det er faktisk ikke så lenge til. Gleder meg masse! Vi drar jo i romjula og da er det sikkert masse masse salg i Oslo! ♥ Hva syntes du om klærne?
Heisann! Endelig er det juleferie, åh - det er utrolig godt! På skolen i dag har vi bare spist godteri, hatt en avslutning og vært i kirken. Utrolig chill egentlig, vi var ferdig rundt ett tiden, og da sa jeg hadet til alle ogsånt før jeg og noen flere endte opp med og løpe til buss stoppet... Standard.

Slappet av i kirken lism. Staret juleferien med og rydde rommet, flink piee! Senere i dag skal jeg ut, og før det skal jeg egentlig bare slappe av og nye ferien. Mangler enda og kjøpe noen julegaver, så får vel ta meg en tur på CC i nærmeste tid. Det er bedre sent en aldri, har levert til de nærmeste men mangler noen venner og familie.

♥Har du juleferie?... isåfall når startet den?
Da drar jeg til celine for og se på film og spise godteri. Feire at det snart er juleferie på forskudd, så kommer sikkert hjem rundt 10 tiden. Kansje vi tar noen bilder og, dere får ha en utrolig fin kveld. Det skal hvertfall jeg ha, så blogges vi når jeg kommer hjem!

DJ-broiler ♥♥ dritbra party musikk forresten!
I går var jeg hos frisøren og deretter dro jeg på juleball så ble derfor ingen tid til blogging. Var faktisk ikke på facebook i hele går, og da sier det seg selv at jeg ikke blogget heller. Klokken 15:00 hadde jeg time hos frisøren, og jeg farget og klippet håret litt. Klokken halv 6 kom jeg hjem, da fortet jeg meg og dusje og fjerne sminken. Så kom verdens herligste jenter, og vi gjorde oss klare. Så ble vi hentet og dro opp til skolen. Vi fikk sånn partner, altså av det omvendte kjønn. Han´s jobb var og skyve ut stolen, gi komplemanger osv. Jeg satt heldigvis ved siden av Mari, også danset vi resten av kvelden. Har aldri vært så sliten, var helt død når jeg kom hjem. Strømpebuksa mi hadde revnet både ved låret og ved tærne. Haha! Sier seg litt selv at man blir sliten av og hoppe opp og ned i nesten 4 timer, tok nesten ikke pauser så var i tilegg sykt varm. Men men, det var ganske gøy.Fine haker da... I dag skal jeg ingenting annet en og SOVE, åh gud jeg er sliten. Sellom det eneste vi har gjort på skolen i dag er og se på film, spise sykt god lunsj og spille spill. Men uansett.. skal kansje møte noen hvis jeg orker. I morgen er det endelig juleferie! Gleder meg som et lite barn, AHHH - SOVE LEEENGE♥ Snakkes senere!

/ Har dere hatt juleball?
Hejj! Da er jeg endelig ferdig med videon, er ikke den beste videon. Men det er jo noe!

Sommeren 2011 har vært en av de beste sommrene i mitt liv. Helt klart den beste tiden i mitt liv.

 
Hei! Beklager for dårlig blogging, men har rett og slett ikke orket og blogge noe, selvom jeg egentlig bare har slappet av. Snart skal jeg og mamma ut og spise, det blir nok koselig. Andre dag på rad vi finner på noe koselig, sjelden jeg er så mye med familien i helgene egentlig. Så det var koselig!Spania i sommerferien, har forresten laget en liten video med bilder og litt sånt i fra sommerferien. Tenkte jeg skulle legge den ut når jeg kom hjem. Må jo bli litt brun til ballet i morgen, så da skal jeg ta litt selvbruning, men kun på beina/lårene. Veldig lett og faile med selvbruning, så kan sikkert legge ut noen bilder av det også, senere. Ha en fin kveld!


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits