Hei! Nå er det jeg, Thea Emilie, som sitter foran tastaturet. Ettersom det har vært dårlig med blogging her, så sendte jeg en melding til Eila, og lurte på om jeg kunne på blogge litt på denne bloggen. Og det fikk jeg jo selvfølgelig lov til. Har laget en liten video til dere, siden hadde ikke så mye spennende å blogge om. Håper dere liker den :)  
Så håper jeg dere skjønner at dette var mer en tulle video, enn en seriøs video. 

 

Ha en fortsatt fin juleferie! Og kos dere masse:-)

 
Hei deree! Nå stresser jeg skikkelig og har egentlig ikke tid til å blogge, men har ikke samvittighet til å ikke blogge heller. I dag er det jo lillejulaften, syntes det er en skikkelig koselig dag, og masse gøy på tv. Vi drar på hytten om en times tid, liker meg egentlig ikke så godt på hytten... men har nesten ikke noe annet valg. 

Mens jeg er borte har jeg fått Celine til å gjesteblogge for dere, hun har jo blogget her før. Det er bare å kommentere ned hva dere vil hun skal blogge om, så hører hun nok på dere.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en god jul, og håper dere koser dere masse ♥
Det har vært litt etterspurt om jeg kan lage et innlegg om hva som er i min sminkepung, so here we goo:Trengte en mindre en den fra vita, så kjøpte denne på h&M for noen uker siden, digger den!Akuratt plass til det nødvendigste.Pudder fra The body shop, i fargen 03 (?) altså medium.Solpudder fra Isadora, de aller fleste har vel prøvd dette. Har den i fargen 48 matte tan.Mascara fra Maybelline, denne er faktisk skikkelig bra! Gjør vippene lange og "store" uten å bruke mye på, den klumper ikke noe særlig heller, noe som er et must på de fleste mascaraer. Anbefales absoulutt.Foundation fra MaxFactor, i fargen Brown Hessian 75, elsker den foundation her!Øyenbrynspenn fra Lancome, er egentlig ikke helt sikker på hvilken fargen heter, men den er ihvertfall brun.Foundation kost fra Lindex (vet den kunne trengt en vask) haha også pudderkost fra Elf.Kabukakost fra h&M og shimmer/solpudder fra Guerlain.

Det var vel det meste sminkepungen min inneholdt, har så klart andre småting i den som strikker,napper og spenner osv, men det er vel ikke så spennende. Så da håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på :-) Er det noe mer så svarer jeg gjerne i kommentarfeltet. Hva inneholder din sminkepung?
Hallooo! I dag har vært en veldig travel dag fra min side, er endelig ferdig med alle julegavene, 2 dager før julaften er jo braa, bedre sent en aldri syntes da jeg. Dro vel til byen rundt ett sammen med Martine og kom hjem litt før 6, er så godt og være ferdig med det. Nå gleder jeg meg bare til å gi de bort, ingenting er bedre en å glede de rundt seg ♥ 

Kjøpte også en liten julegave til meg selv i dag, haha elsker toppen! Den er fra carlings og kostet vel 149,- blir nok skikkelig fin med høytlivsshorts,hvite converse og solbrun hud! Åh, gleder meg allerede til neste sommer kjenner jeeg! I kveld vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal, kan hende Thea kommer en tur senere og overnatter til i morgen, skikkelig koselig med en kosekveld ♥

Er du ferdig med alle julegavene for i år?
Heei snupper! I dag har jeg faktisk ikke gjort noe mer fornuftig enn å ligge i senga og se på 1 sesong av ferie kolonien, noen som ser det på det? Ble ikke noe by tur i dag, vi fant ut at vi tar det i morgen istedet. Oooog, vi har jo overlevd i dag!! Må ærlig inrømme at jeg trodde litt på det, media gjør jo det så overdrevent og dagbladet (tror jeeg) hadde jo tilogmed nedtelling på hvor mange dager/timer det var til jorden skulle gå under, latterlig da. 

Så i morgen blir det en bytur og så skal jeg vel ut på kvelden i morgen, må jo feiree at det er feriee! Tenkte også å legge meg litt tidlig, utrolig at man blir så sliten av å bare ligge rett ut i senga en hel dag, men det blir man altså. God natt skjønne dere ♥Hva skal du i morgen?
Hallo, og god morgen ♥ Ah, så deilig det var å sove lenge i dag! Våknet for rundt en time siden, og har pakket inn litt julegaver siden den tid. Ryddet også rommet i full fart med jule albumet til Michael Buble, endelig er julestemningen hos meg også. Senere i dag skal jeg møte Martine, tror vi skal til byen en tur. Ellers er det jo ikke mange dager igjen til selveste julaften nå, tror det blir bra! Hvertfall noe og se frem til.

Har du julestemning?
På tirsdag så hadde vi ball, det siste juleballet på Bjørnsveen, det var litt rart og samtidig sykt å tenke på at om under 6 måneder så går vi ikke der lenger. Fikset med sammen med Martine og Ingunn, og før vi dro opp på skolen så kom det noen folk hit først, koselig♥  Ballet i år var egentlig helt "greit", hva kan man egentlig forvente? Har vel ikke så mye og fortelle om ballet, så blir vel et ganske greit bortkastet innlegg på det her.Angrer for at jeg ikke tok noen bilder med speilrefleksen, glemmer det alltid... må bli bedre til å huske på deet, note til myself altså. Men det var hvertfall noen av bildene jeg tok, eller var ikke jeg som tok alle engang..  Har dere hatt ball?
Heei! Åh, endelig er det juleferiee, så utrolig godt og tenke på. I dag sluttet vi kvart på ett ca, og før det hadde vi bare avslutning på skolen og var i kirken en tur på julegudstjeneste, syntes det er så koselig! Og etter det dro jeg en tur på cc med mamma og ble nesten ferdig med alle julegavene. Siden det har jeg bare ligget og slappet av og spist masse usunt, FERIEE DEREE ♥ det er gull det. Gleder meg spesielt til nyttårsaften og julaften, og bare ha det gøøøy!

På med chilleantrekk på skolen i dag, godt en gang i blandt det og.Er du glad for at det er ferie?
Heeei! Beklager for ingen oppdatering i går, men i går hadde vi ball og rakk ikke å blogge før det. Endte med den svarte kjolen og et par svarte pumps. Men ballet skal jeg fortelle mer om senere! Kjenner jeg gleder meg skikkelig til ferie nå, i morgen er skoledagen heldigvis ikke lang, og ingen fag er det heller. Senere i dag skal jeg en tur til byen og kjøpe de siste julegavene, blir godt og bli ferdig med det. Ellers var skole dagen kjedelig, gledet meg i hele dag til å komme hjem og hoppe i chilleklær.Vi snakkes ♥ Hva skal du i dag? Gleder du deg til ferie?
Hei! Har et liite problem, det er som sagt juleball i morgen og jeg står ovenfor 2 kjoler jeg kan ha på meg i morgen. Men aner ikke hvem av de jeg skal velge, så kanskje dere kunne hjulpet?Den første er fra Nelly, og er egentlig en helg vanlig basic kjole, til denne tenkte jeg og ha svarte glitter pumps.

Kjole nr to er også fra Nelly, til denne tenkte jeg å ha svarte ganske høye pumps, hadde satt veldig pris på om dere kunne kommentere hvilken av kjolene dere likte best, have no idea who to wear.

Hvilken likte du best?
Hallo søtinger :-) Nå skal jeg straks til byen for å fikse det siste av ting jeg trenger til juleballet i morgen, som vil si løsnegler,løsvipper og smokey-eyes pallet. Etter det skal jeg og Martine dra for å ta litt sol.          

Vi blogges når jeg kommer hjem! Ha en fin kveld ♥Men nå må jeg løpe for å rekke bussen! Hva er planene dine for kvelden?


Kjøpte denne skjønnheten på Mango på Storo-senteret på lørdag, og jeg elsker den! Har sett etter en "sånn" type veske en stund, og da jeg fant den ble jeg helt i lykkerus. Den kostet 399 som ikke var så aller værst for en veske. Fargen er veldig "nøytral" som gjør at den passer til masse. Denne kommer nok til å bli mye brukt!

Hva syntes du?
Nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt om gårsdagen. Ble masse stress rett før jeg skulle dra siden toget hjem fra Oslo ble litt forsinket, tror jeg brukte 3 kvarter på å fikse meg OG krølle håret, ikke værst ikke værst. Pluss at jeg hadde ingen aning om hva jeg skulle ha på meg, men det endte med en shorts,hvit blonde topp og converse. Skulle egentlig komme litt tidlig for å vorse med de andre men ble ikke så veldig mye tid til det, men litt.  Ble kjent med masse nye folk i går, og har ikke vært så sliten i beina på lenge. Noe som er et tegn på at det var en veldig velykket kveld!

Er gennerelt dårlig til å ta bilder når jeg er på fester, men noen bilder ble det jo.

Hva gjorde du i går?
Heiheei :-) Nå er jeg straks klar til å rulle film, tenkte jeg bare skulle poste et innlegg først. Er en "typsik" søndag i dag, skal snart ta ansiktsmaske og selvbruning, trenger jo egentlig ikke det da, det er jo så masse sol her i Norge for tiden...  Men uansett, ha en fin fin søndag videre ♥ håper dere alle koser dere! Det er jo også finale i Farmen i dag, haha noen som skal se på det?Hva gjør du i kveld?
Halloo! Nå er det virkelig lenge siden jeg har blogget, og jeg har nå bestemt meg for å starte igjen. Det er ganske ille når jeg nesten brukte 5 minutter på å huske passord og epost til bloggen. Grunnen til at jeg har hatt pause en god stund er fordi jeg har vært nødt til å satse på skolen og det har gitt resultater. Nå som det snart er juleferie (4 dager weyy!!) har jeg masse tid til å blogge og masse ideer og inspirasjon,kjenner jeg har savnet å blogge, så det blir godt å komme ordentlig tilbake!Fint og starte første innlegg på mange måneder med gårsdagens lille sminke og håret fra gårsdagen. I dag er det jo søndag som betyr chilleklær og serier, i hvertfall for meg. Tenkte jeg skulle fortelle litt om helgen min senere i dag. Ha en fin dag videre ♥


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits