Heihei! For øyeblikket ligger jeg kun i sengen og slapper av. Dagen i dag startet veldig bra med jogging og bading med Sanne helt til vi klarte å miste mobilen min i vannet, vi fikk heldigvis hentet den opp igjen men vet ikke om den funker lenger, den har ligget i ris i hele dag og i morgen skal jeg prøve å slå den på. Vi hadde tatt masse bilder til bloggen og jeg vil ikke miste alle de minnerike bildene jeg har på mobilen, så veldig kjipt om den ikke funker. Bruker nå min gamle iPhone 4s som er knust og malt med rosa neglelakk :P 

I morgen skal jeg på beautyhouse og fylle på vippene, det blir deilig å føle seg litt fresh igjen, ettersom vippene gikk litt til alle kanter etter Hellas. Før vippetimen skal jeg til byen med Sanne for å spise lunsj og shoppe litt! Skal prøve å få tatt litt bilder til dere.

Hva har du gjort i dag?

 


Hei hoo! Her var gårsdagens antrekk, det var utrolig varmt ute i går så følte jeg måtte ha på noe luftig og lett selvom dette også ble for varmt. Virker som at dere liker outfit bilder, er dette noe dere vil at jeg skal forsette med? Uansett, hadde en superfin kveld. Startet den med å spise på Fridays med Fredrik, Sanne og August, etterhvert dro vi en liten tur på kontraskjæret før vi dro videre til August og så resten av kampen der. Elsker sene sommerkvelder, det blir det nok masse flere av i sommer! August og Fredrik (link) har også laget en blogg siden de skal på utveksling de også, til New york, trist at alle reiser.. Men anbefaler alle å ta en titt innom bloggen mens de er der nede, blir veldig morsomt å lese! Disse guttene er så sprundlene og morsomme og også mine bestevenner, så kan jo ikke bli bedre♥

Hva gjorde dere i går?
♥ Noen koselige bilder vi tok i går før vi dro ut. Ble en veldig koselig kveld, sov som sagt hos Charlotte (link) Anbefaler alle å lese denne bloggen, det er en god venninne av meg som skal på utveksling til USA neste år, så en veldig fin måte på å følge med på livet hennes der nede. Elsker å lese slike blogger, og når det er en nære venninne er det jo ekstra morsomt. Håper alle hadde en fin kveld i går:)

Hva syntes du om bildene?
Her har dere gårsdagens outfit! Var som sagt ute en tur i går, så disse bildene ble tatt på vei til August, ble en utrolig koselig kveld, men det tenker jeg å blogge om i neste innlegg eller noe sånt. Sov hos Charlotte i natt, så kom hjem for ikke alt så lenge siden. Har bare vært på en liten shopping runde og laget smoothie og slappet av i solen. Skal straks rydde litt på rommet og bli helt ferdig med å pakke ut av kofferten. Kveldens planer blir nok chillekveld med Sanne, eller ut å spise med Fredrik og Augst, blir nok en fin kveld uansett.

Hva syntes du om antrekket?
Heihei! Nå tenkte jeg å vise dere hva jeg pleier å ha med i min veske. Pleier som regel alltid å ha med veske uansett hvor jeg går, syntes det er deilig å ha med seg litt ting slik at man kan freshe seg litt opp utover dagen. I dag har jeg bare slappet av, litt sliten forsatt etter flyturen fra Hellas. Har akuratt dusjet og skal straks fikse meg, skal en tur på Aker Brygge å spise litt før jeg skal ut med noen venninner i kveld, det blir nok superkos. Elsker virkelig sommeren over alt på jord ♥ skal også prøve å få tatt noen antrekks bilder til dere,  det er jo supervarmt i Oslo i dag. Uansett, over til det innlegget egentlig handler om: 

Veske fra Louis Vuitton. 

Dette er det jeg alltid pleier å ha med i vesken min. Lommebok, sminke, vannflaske, leppomade, parfyme, hårbørste og solbriller. 

Hva pleier du å ha med i vesken din?

Hva syntes du?


Her er noen antrekksbilder fra april og til november. Morsomt å se hvordan stilen min har forandret seg gjennom noen månender! 

 
Heihei! Wops, lenge siden, haater at jeg ikke klarer å blogge fast men tiden strekker ikke til. Skolen slutter ofte sent og gjør mye annet når jeg ikke er på skolen. Det får heller bare bli til at jeg blogger når jeg får tid til det, men skal prøve så godt jeg kan! Denne helgen har flydd av gårde og i morgen står en ny skoleuke for tur. På torsdag hadde vi revyfest og da var temaet kostyme, det ble en bra kveld. På fredag var jeg ute en tur med jentene og ble også en vellykket kveld. Og i går slappet jeg bare av, og overnattet hos Peder. Vi våknet ganske sent så vi har bare sett på filmer og spist mye godteri, og bare hatt en koselig søndag ♥ ♥ 1. Revyfest ♥ 2. Fredagskos ♥ 3. Revyfest ♥ 4. Gjøvik med P ♥ 5. Martine snuppa ♥ 6. Pizzakos ♥ 7. Revyfest ♥  8.9 Revyfest ♥

En liten oppsummering av helgen i iPhone bilder. I morgen starter vi 12, utrolig deilig, men har forsatt tenkt å legge meg straks. Så vi snakkes senere :-) Håper alle har hatt en fin helg! Hva har du gjort denne helgen?
Heii for første gang på noen dager! Denne uken har vært travel, og dette er faktisk første gang jeg er på macen siden helgen, så da sier det vel seg selv at jeg ikke har fått blogget noe. På mandag var jeg på mattekurs og måtte øve til samfunnsfagprøve med en gang jeg kom hjem, og den gikk forresten superbra!! På tirsdag var jeg på besøk hele dagen etter skolen, og i går sluttet vi halv 12 og da dro vi til Petter med noen flere og slappet av der hele kvelden. I dag var jeg bare på skolen også dro jeg og Sanne en tur i bogstadveien på litt hurtigshopping før vi dro til Roberto og lagde middag og så på film, koseligkoselig♥ Det var en kort oppsummering av uken min, med andre ord: traavel men det har vært en veldig bra uke.


Bare noen iPhone bilder fra denne uken. I morgen drar jeg og P til Gjøvik og blir der hele helgen, blir nok veldig koselig :) Håper alle får en fin kveld videre, skal prøve å få blogget mer når jeg er på gjøvik.  Hvordan har din uke vært?
Heiheei! Denne helgen har gått virkelig fort, har ikke rukket å blogge engang. Men tenkte heller å fortelle dere om helgen i et senere innlegg! I morgen starter vi heldigvis klokken 10, det er så deilig. Skulle egentlig på kino i kveld, men det ble ikke noe av men skal til venn av meg etterpå så det blir nok koselig :) Tenkte kanskje å ha en spørsmålsrunde/ukens spørsmål, virker som noen av dere har noen spørsmål etter jeg begynte å blogge igjen, hva tenker dere om det? Uansett så håper jeg alle hadde en fin kveld og får en fin søndag ♥

Topp fra Zara. Hva er dine planer for i dag? 
Heei! For øyeblikket ligger jeg bare å slapper av i sengen og har akuratt begynt på en ny sesong av en serie. I dag startet skolen kvart over 8 og varte til kvart over 3, haater lange dager på fredager. Men nå er det endelig helg, det har jeg ventet på helt siden mandag. Uansett blir det nok en rolig kveld i dag, etterpå skal jeg til Charlotte med noen av de andre jentene, så det blir nok veldig koselig ♥ blir der til i morgen så skal få tatt noen bilder til dere, så snakkes vi senere!

Hva skal du i kveld?
Hei! Formen var ikke helt på topp i dag, sovnet tidilig i går på grunn av at jeg allerede da følte meg dårlig. Så da ble jeg hjemme i dag, tror det har noe med at vi går fra høst til vinter, pleier alltid å bli syk når årstidene "skifter" seg. Så langt har jeg bare spist frokost og sett på serier, deilig! Bladde igjennom bilder fra sommerferien i stad, savner det såå mye. Hadde gitt mye for å få sommeren tilbake, selvom jeg gleder meg masse til jul nå, desidert den koseligste tiden på året ♥  Noen bilder fra sommerferien. Flere som pleier å bli syk når vi går fra en årstid til en annen?
Heeei! Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, har faktisk drevet med mye annet og dumt å si det, men glemt av bloggen helt. Har noen dager der jeg har kjempe lyst å blogge, og andre dager der det er det kjedeligste som finnes. Men etter en laang pause, så har jeg bestemt meg for å starte igjen! Hvor lenge det kommer til å vare aner jeg ikke, med tanke på at jeg har mye skolearbeid og nesten ikke er hjemme. Høsten for min del har vært kjempe bra, og nå går det jo sagte men sikkert mot vinter, buhuu - men håper den blir like bra! Har dere hatt det bra den siste tiden? Vi kan jo starte med dagens antrekk etter denne lange pausen, så får jeg se om jeg kommer til å skrive om hva jeg har gjort de siste månende, masse bilder har jeg hvertfall, så vi får se!


Hva syntes du om at jeg er tilbake? ♥
Hei! Beklager fraværet mitt, tenkte å ta en oppsummering av hva jeg har gjort de siste dagene i morgen! Tok noen outfitbilder før jeg dro på resturant på Frogner med familien og spiste en god lunsj. Nå har jeg det ganske travelt, skal nemlig i bursdag om en time og jeg har ikke begynt å fikse meg. Måtte bare stikke innom å si heei! Håper dere alle får en fin kveld, så snakkes vi i morgen♥Hva syntes du?
Hallo! I går dro jeg til peder en tur, så det ble ikke noe mer blogging, beklager for det! I dag startet vi klokken ti på skolen, deilig måte å starte uken påå. Vi sluttet også mye tidligere, jeg møtte Julie i byen en tur fordi vi måtte fikse noen greier til revyfesten i morgen! Kom vel hjem rundt syv og siden den tid har jeg bare gjort litt lekser og slappet av! I morgen blir det nok en travel dag, men skal få tatt bilder til dere føør vi drar! Håper dere har hatt en fin dag :):)

Hva har dere gjort i dag?
Heihei! Julie og jeg lå og slappet av i mange timer, sminkefrie før vi fant ut at vi skulle få noe mer ut av dagen enn å bare ligge i sengen å spise godteri, så vi fikset oss og dro på Fridays, ble en hyggelig date ♥  Været i dag har vært veeldig ustabilt, først regnet det litt før det ble sol og når vi skulle hjem regnet det bare mer igjen. Litt trist at høsten er her allerede, sommeren gikk aaalt for fort!! Gleder meg lite til store vinterjakker,statisk hår, snø og kulde. Det beste med vinteren er bare julen, ellers kunne det vært sommer resten av året. 

Hva har du gjort i dag?
Heei! Denne helgen har virkelig gått super fort, har gjort så mye at jeg nesten ikke har vært hjemme og da ble det mye mindre blogging enn jeg hadde planlagt. På fredag til lørdag sov jeg hos Hanna♥ det var veldig koselig. Etter at jeg kom hjem fra Hanna dro jeg til Peder en tur, veldig koselig det også :) Etterhvert dro jeg hjem for å fikse meg litt før jeg dro ut, ble en veldig koselig kveld, og alt i alt en superbra helg! Nå kommer Julie om noen få strakser, så får vi se om vi drar til byen eller noe ettersom det regner her i Oslo.

Hva har du gjort denne helgen?
Heihei! I dag sluttet vi tidlig på skolen, deilig som vanlig! Siden den tid har jeg bare vært på ikea fordi jeg trengte noe nytt til rommet mitt, kan helt sikkert lage en romvideo når det er helt ferdig! Nå er planen og sove litt før jeg drar ut med noen venner♥ her er dagens outfit:

Overdel fra Ralph Lauren    -    Bukse fra Gina Tricot     -    Genser fra hm   -    briller fra rayban

Hva syntes duu?
Hallooo fininger! I går gikk hele dagen til å øve til 2 prøver som var i dag. så fikk desverre ikke noe tid til å blogge. Skole må nesten prioriteres foran blogging, det er helt åpenbart. I går før jeg dro hjem for å øve var jeg en tur i byen med Sanne og Martine, koselig as always♥ Uansett etter skolen i dag dro jeg til byen med jentene, vi har revyfest nummer 2 et par dagen etter helgen og denne gangen er temaet rave, så da måtte vi finne noe å ha på oss! Dere får nok se bilder på tirsdag :) 

Ellers er det jo helg i morgen, wiii! Det gleder jeg meg alltid til, og vil ikke tro jeg er den eneste hehe! Har du noen planer denne helgen?Heei dere! Nå er det såå lenge siden jeg har blogget, har ingen bra unnskyldning for fraværet mitt annet enn at ikke tiden alltid strekker til og jeg har holdt på med veldig mye de siste ukene, beklager! Uansett så har jeg tenkt å begynne å blogge igjen, trooor jeg. Skolen har startet for fult og allerede denne uken har vi 3 prøver. Trives kjempe godt på Fagerborg som er skolen jeg går på, og alt er bare herlig for tiden :) Hvordan har dere det?

Uansett, tenkte jeg kunne starte med gårsdagens outfit, har faktisk tatt litt bloggbilder til dere, hihi.Bukse fra Miss selfridge -  Skjorte fra Ralph lauren   -  Skjerf fra Acne

Såå, hva syntes dere om at jeg er tilbakee? 

- heter forresten eilahr på instagram, hadde plutselig fått mange kommentarer om hva jeg het der, så da vet dere deet!
Heeeei! Det har skjedd så mye i det siste og jeg har rett og slett ikke fått tid til å blogge. Skolen begynte jo på mandag og vi sluttet etter kun noen timer, så da dro jeg ned til byen med jentene og spiste på fridays! Etter det dro jeg og Julie på båt tur med noen venner, noe som var utrolig koselig! På kvelden møtte jeg Caroline, noe som så klart var veldig koselig! I går hadde vi kun et møte på skolen i 20 minutter så hadde vi fri resten av dagen! Var hos Peder i hele går, koooselig! Og i dag startet vi kvart over åtte og sluttet halv 12 så det var jo veldig greit! Nå skal jeg straks fikse meg og møte Peder i byen og etter det skal jeg vel være med Kaia ♥♥Hva har du gjort de siste dagene da?
Hei hei! For øyeblikket sitter jeg bare å ser på serier og spiser godterii! Skulle egentlig ut en tur i kveld, men er så sliten såå blir heller en chille kveld. I dag har jeg vært en tur i byen med Hanna, ble noen innkjøp som vanlig men det kan jeg vise dere i morgen! Måtte ha noen klær til første skole dag så da var det like greit med litt shopping. Hva har du gjort i dag?
Heiheei! Nå er det ikke lenge til jeg drar. Var med Celine i sted og nå er Thea her, dette er såå trist! :( Jeg skal få blogget når vi har kommet frem til Oslo! Trodde virkelig ikke dette skulle bli så trist men vet jeg kommer til å holde kontakten så det går fint! Helt utrolig at det er skole om kun noen dager (dont want to talk about iiiit....) hufffffff. Men nå skal jeg være med Thea den siste tiden vi har nå, så vi snakkes senere♥

 
Hallo! Det har vært noen bloggfrie dager fra min side. De siste dagene har jeg vært veldig opptatt, har blandt annet pakket ned hele rommet noe som føles veldig rart her jeg sitter på en madrass med masse esker rundt meg i et tomt rom. Har også hatt myeee kvalitetstid med mine kjære venner, Thea har blandt annet sovet her nesten hele uken noe som så klart har vært veldig koselig! 

I går hadde jeg på en måte en avslutningsfest som inneholdt bobler,tårer og ikke minst masse glede! Kan blogge mer om det senere hvis dere vil. I dag har dagen gått til å gjøre siste finish med pakkingen, så møtte jeg Mari rundt seks og kom hjem nesten akuratt, kjempe koselig♥ Men nå turer jeg videre til Thea, tenkte jeg bare måtte slenge med ett innlegg! Bad conscience over here.

Hva har du gjort i dag?
Heiheei! I går hadde jeg en liten bloggfri dag, mest fordi jeg ikke orket å blogge også skjedde det en del andre ting. Thea sov hos meg fra søndag til mandag, og midt på natten fikk vi begge lyst på godteri så vi kjørte rundt for å finne en nattåpen bensinstasjon og det fant vi såå sovnet vi rundt 5 og våknet 2 på dagen og rundt 4 dro jeg for å trene, begynner å bli en stund siden sist så det var deilig. Og i natt sov Celine her, vi gjorde ikke så mye egentlig, bare slappet av! Nå skal jeg straks stå opp og fikse meg også skal jeg på cc en tur med Thea, de har jo fått inn så mye fint på bikbok nåå! Ha en fin dag♥ååå jeg vil tilbakeeeee! Hva skal du i dag?
Heiheeei! I natt sov Thea hos meg, og i går kveld dro vi ut en tur, koselig som alltid! Vi sov ganske lenge og så måtte Thea hjem en tur, og siden det har jeg bare slappet av hjemme og begynt å rydde ned rommet seriøst det er så trist her nå, er liksom veldig "tomt" men ja, gleder meg til å flytte inn på det nye rommet! Jeg LOOOVER å få lagd en romvideo da, hvis dere er interesserte? Uansett, nå kommer straks Thea igjen og skal sove her til i morgen♥ Vi skal prøve å få tatt litt bilder også, alt for dere!

Ha en fin kveld da alle sammeeen! Hva gjorde du i går?
Heeei dere ♥ Nå har jeg akuratt spist middag og senere i kveld kommer Thea og skal sove over tl i morgen, det blir nok bra! Var med Celine i sted, noe som så klart var veldig hyggelig, har det alltid morsomt med den jenta! Uansett, er det flere enn meg som har lagt merke til at høsten sniker seg sagte innpå? Sommerværet er hvertfall borte, og temperaturen går sakte men sikkert ned. ÅÅÅH jeg er ikke klar for høst i det hele tatt. Føler sommeren bare har gått i ett kjør, seriøst det føles ikke lenge siden vi stod og sa hade til klassekamerater og lærere og var SÅ klare for sommerferie. Rart hvor fort tiden går!

Er du klar for høsten?
Halloo! For øyeblikket ligger jeg i sengen og skal straks legge meg. På dagen i dag gjorde jeg ikke så mye spesielt mye mer enn pakke til vi flytter og kaste masse klær, men rundt 10 eller noe så kom Ida en tur, noe som så klart var veldig koselig! Hun dro nesten akuratt, vi har ikke gjort så mye mer enn å slappe av egentlig! I morgen skal jeg være med Celine igjen, også skal Thea sove her på kvelden♥ Hva har du gjort i dag? Har du hatt en fin dag?♥Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011Kategorier


· Blogg · Outfits · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits